Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek monika viti

monika viti

A je kdo bral o aferi Monika Viti – Vardjan….

Jaz to žensko osebno poznam… Najbl noro je, da je ženska bla še ene 2 let nazaj revna k cerkvena miš… Zdej pa berem… avto za tok in tok, stanovanje v najemu… bla, bla….

Mater se eni znajdejo!

Hja, a spet mal slovenska foušija buta ven?
Sicer pa že ne more bit tolk bogata , če ima flat samo v najemu…Večina ga ima…

ja najbrž je tale monika dala kar nekaj posteljnih vragolij čez…

Drgač pa tud ta vardjan ni nič boljši. Ma srečo, da ima luštno ženo, ki je povrhu vsega še BUTASTA kot noč.
Jaz vardjana poznam še iz časov, ko je bil poročevačlec v beogradu.
In od vedno je bil velik jebač. Je imel tisoč in eno žensko… Babjek pač.

No in zmeraj se je nato vrnil svoji “najboljši” ženi domov…

Ja kaj čmo…

Sem bral in me obsolutno nič ne gane.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če ma stanovanje v najemu, že ni bogata. Bogati ljudje imajo svoje stanovanje, ne pa v najemu.

Je pač ena od tistih novodobnih “podjetnikov”, ki hitro pridejo do nekega denarja in si, logično, najprej kupijo en hud avto.Za vtom se namreč lahko razkazuje, če bi vzela kredit za stanovanje, ne bi imela kaj kazat..

Mogoče pa je salomon girl.:)))

Najbolj žalostno pa je, da so taki vedno kje na vrhu, čeprav so za odstrel.

ma, ej, kdo pa prav da je ženska bogata?????

vem sam, da pred 2 leti niti z kavo ni mela. In ne zavidam ji keša, ki ga je zaslužila po čudnih poteh, ker v 2 letih težko tok zaslužiš, da ti odveč hodi tok keša za en hud avto itd

Vem, da je delala kot tajnica, pol pa v pizzeriji pa še kje… Halooo? Zdej je pa kvazi glasbena managerka….. Hjaoooooooooooooooo

Se je pač znajdla……..

ja in?
hvala bogu da se znajdejo
jz bi bila včasih tud rada kes p.icka, pa nimam tapravga karakterja za to. škoda

:))))

Ne more bit težko. Vsak dan si za zajtrk, kosilo in večerjo reči: jaz sem keš peechka, jaz sem keš peechka..ponavljaj…ni vrag da ne bo sadov.:))

Zdaj jo je baje nekdo tako brutalno pretepel, da leži na travmatološki kliniki. Zgodilo naj bi se sredi dneva, ko je vstopala v svoj avto. Grozno…

http://www.dnevnik.si/clanek.asp?id=101468

Gospodična je pač preko postelje prišla do nekega položaja – ni prva.
Koliko ji to navrže denarja mesečno je vprašanje, kajti danes se da vse na puf kupit. In večino tistih za katere mislimo, da so pri denarju ima kredit na kredit. Vse v slogu “nek se vidi razkoš”.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close