Najdi forum

MONGOLIJA?

Poleti naslednje leto se odpravljam v Mongolijo. Prosim vse, ki so tam že bili, če se mi lahko javijo, da jih izkoristim za informacije.

Mateja

en moj kolega je bil parkrat dol.
lahko pises na rabbitb3@excite.com in me spomnis pa ti posljem njegov mail, ce bom nasel seveda.

kdaj pa greš??? jst bom tam junija…prej grem za en mesec v Vietnam, še en mesec na Kitajsko potem pa v Mongolijo iz katere potem s Transibirsko do Moskve…se lahko kje dobimo…lp

Točen čas odhoda še ni določen, a rada bi se izognila času festivala, zato bo najverjetneje avgust, junij je prezgodaj. Boš do avgusta že nazaj? Tvoja pot zveni super, res ti zavidam!
Že urejaš vizo za Mongolijo?, kateri del Mongolije te zanima? Ti je kaj znano glede cen nočitev in prevozov?

lep pozdrav

ker sem se odlocil za kar tri drzave bom v vsaki priblizno en mesec…festival je pa itak julija kolk jst vem…tako bom junija tam…potem pa z vlakom po Rusiji do Moskve in domov…
glede cen…imam Lonely Planet…tam co neke cene…so kar znosne…drugace je pa Mongolija cist samosvoja…ja pa rusko je fajn znat…prevozi so bolj adijo ker jih skoraj ni in mors najet voznika z dzipom vred…tako da je boljs ce ste vsaj trije…jst se iscem kompanjone…
a ti gres pa samo v Mongolijo? greš sama?

Ja, sem prebrala Lonely Planet, ampak bolj kot knjigam zaupam direktni informaciji, vsak se znajde po svoje… Potovati nameravava s sestro, pa še kdo upam zraven, da bo dzip poln. Na žalost je dopusta samo en mesec, zato samo Mongolija. Že pridno vadim cirilico 🙂

LP

Živjo
jaz grem tudi drugo leto če bo vse posreci z vlakom od moskve do pekinga in razmišjam,če naj grem čez mongolijo al ne!
Kakšne so kaj cene v mongoliji?Zanima me predvsem kolko potrebuješ dnevno?
lp
primož

koliko pride vozovnica za transsibirsko?

Mislim da nekje okrok 250-300$ enosmerna!Moskva-Peking.
lp
primož

Živjo!
mene pa zanima,če se sploh splača it s transibirsko skozi mongolijo,če mislis ostat v Mongoliji največ dva dni!
Kdaj pa misliš it s transibirsko?
Piši na:
usa.can@email.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close