Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mon-starševski čvek

mon-starševski čvek

sam nekaj me zanima, če npr, pošlješ e mail na ta forum mislim tam ko je uprava za ta forum, kdaj ti sploh odgovorijo na zastavljeno vprašanje, če jim poveš da hočeš izbrisati neko svojo temo.
a bo mogoče izbrisana jutri al kako.
Ker vprašanje sem poslal tam okoli 19:00
lp.

1. maja

Zakaj napišeš nekaj kar ti potem ni v ponos?? Ali te moti, da ti drugi ne dajo prav???

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

rabim za neko temo, ker nekaj ni prav.
vglavnem nekje po pomoti sm dav moj link od face booka, za neko sliko
lp.

sedaj tako rečeno, če sm prijavljen na face booku, je lahko prijavljenih na moj face booka še tisoč drugih, čeprav ne vedo gesla, al kako je s tem.

Ma ne. če imaš tako naštimano, da ti lahko profil gledajo samo prijatelji, potem ga drugi ne morejo, čeprav si dal link. Geslo pa tukaj nima veze.

Odlogiraj se s Facebooka in klikni na link, ki si ga dal pa boš videl, kaj se zgodi. Če boš lahko videl sliko potem si moraš spremenit nastavitve.

se pravi moram spremenit geslo drugega ne, ali pač, ker tudi če bi spremenil geslo lahko kakšen še zmerom vse vidi, ker če klikneš link, se pojavi slika tista, in s tem tudi vse ostalo moj profil tudi če se klikne tja,če pa se odjavim pa ne vidi nubeden,
vglavnem če se sedaj prijavim je odprto potem to za vse moj profil, če pa se odjavim pa ne.
tako če sem na face booku lahko tudi drug vse vidi.
lp.

ravno tako kot bi imel vsak moje geslo al kako
Najbolje da ta face book izbrišem pa naredim novega al kako

Če je nekaj nujno maš na desni 090 30 41 številko!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close