Molvania
Evo vam vase Molvanie…….:))))
http://www.molvania.com/molvania/index.html
Pa malo vec splosne razgledanosti priporocam nekaterim, kajti vcasih so objave v postih ciste blamaze posameznikov……
LP
🙂 Kaj ljudje se zmeraj nasedajo na take zadeve. Molvanija seveda ne obstaja. Spletno stran so naredili kot za salo. Ce si malo pogledate po spletni strani se boste kar precej nasmejali, zato je bila tudi namenjena. Drugace pa imajo tudi pesem za evrosong kao ;))) … no v glavnem Molvanija je sala in to dobra.
… verjetno tudi ni prebral pravil obnašanja pri brezplačni registraciji, celo jaz sem jih, čeprav nisem registrirani uporabnik. In v eni točki piše takole:
– da ne bo zmerjal, zasmehoval ali žalil drugih uporabnikov interneta…
Sedaj se je potuhnil, samo LP-je še posoja. In spet pogrešam administratorja, tukaj bi bilo primerno, da bi kakšno rekel tudi on…
Pravkar sem prebral te globokoumne odgovore na moj račun.
Moj komentar: Blagor ubogim na duhu, kajti njih je nebeško kraljestvo.
Sam pa se ne skrivam, saj je moja prijava: VIDNA.
Vsi pomembni podatki so dostopni vsem.
Pripis: Pravkar me je gricko@siol.net obvestil, da
Molvania-Air uvaja novo letalsko linijo z Brnikom.
Ali je trditev gricka prava?
LP!
Samo
Majstor ti dam prav . Poznam tako a veliko lepšo kot je “Molvanija” – Iztok Mlakar če se ne motim ima eno lištno državo ” Palma de KOKO ” . Po opisu sodeč se molvanija ne more primerjati z njo in osebno bi šel takoj in za vedno v Palma de koko pa mi ne zna nihče povedati kako se tja pride .
Res čudno o Molvaniji jih je pa toliko ki o njej izgleda res dosti vedo
Ja dobra sala, vsekakor gre pa tukaj za parodijo na vodnike tipa Lonely Planet in podobnih, saj knjiga o izmisljeni dezeli Molvaniji podaja informacije na podoben nacin kot omenjeni vodniki, seveda z obilno mero humorja in cinicne kritike na racun ostalih vodnikov, ki marsikdaj spremenijo takoimenovanega popotnika v ovco, ki sledi informacijam iz smesno poimenovane biblije popotnistva namesto, da bi sledil lastni intuiciji in mogoce iz potovanja odnesel vec!
LP
Forum je zaprt za komentiranje.