Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Molitev

Molitev

Zdrava Marija, milosti polna, Gospod je s teboj, blagoslovljena si med ženami in blagoslovljen je sad tvojega telesa, Jezus.
Sveta Marija, Mati božja, prosi za nas grešnike, zdaj in ob naši smrtni uri. Amen.

Je ta molitev sprejemljiva, ali ni sprejemljiva?

Je. Lepo. Hvala.

Amen.

Besede z negativnim potencialom učinkujejo negativno.

Prevod:

Se poigram

Zdrav A Mar IA, milost I poln A, Boshod je S teb oj, blago slov lj en A si med ženami in blago slov lj EN je sad tvoj Ega teles A, Jez US.
Svet a Mar ia, Mat i boži A, pros i za nas greš nike, z daj in ob naš i smrt ni ur i. A men.

Oče naš kateri si v nebesih, posvečeno bodi tvoje ime. Pridi k nam tvoje kraljestvo, zgodi se tvoja volja, kakor v nebesih tako na zemlji. Daj nam danes naš vsakdanji kruh in odpusti nam naše dolge kakor tudi mi odpuščamo svojim dolžnikom ter ne vpelji nas v skušnjavo temveč reši nas vsega hudega amen.

Oče nah kateri si v nebosih po svetno bodi tvoje ime. Pridi k nam tvoje kraljestvo shodi  tvoja volja kakor v nebosih tako na zemlji. Daj nam danes današnji kruh in odpusti nam naše dolge,kakor tudi mi odpuščamo svojim dolg nikom ter izpelji nas iz skušnjave in reši nas vsega hud Ega A men.

> blago slov lj en A si med ženam i in blago slov lj EN je sad tvoj Ega teles A, Jez US.

>Daj nam danes naš današnji

Človek je več kot vrhunski robot. Z besedami drug drugega programiramo. Tega se večinoma ne zavedamo.

Sveti angel varuh moj bodi vedno ti z menoj, stoj mi noč in dan ob strani vsega hudega me brani. Prav prisrčno prosim te varuj me in vodi me amen.

Svet i en gel varuh moj bod i vedno ti s men oj. Stoj mi noč in dan ob stran  vsega hud Ega me bran.

Prav pri srčno prosim te  zavaruj me in vodi me A men.

——————————

Sveti angel varuh moj bodi vedno ti z menoj. Stoj mi noč in dan ob strani vsega hud Ega me brani. Prav prisrčno prosim te zavaruj me in vodi me A men.

————————————–

V radosti ti si z menoj. Vedno ne samo nocoj.

Ob tebi veselje ni greh ni me sram ne gledam po tleh.

V siju noči kažeš se ti. Pri dnevu spoznam, kažeš mi pot ob tebi brez zmot.

Za vedno s teboj ti boš z menoj.

V temi si luč ob dnevu mi glas na bradi in glavi sveti mi las.

A men

Po tvoji podobi svet ob meni hodi.

Svet si mi dal ga z rožo postlal.

So gore in travniki tvoji rodbina pa moji.

Ti hvala vselej od konca do kraja brez mej.

A men

Odgovor na objavo uporabnika
V anonimnosti pa me spoznaj se pohecaj in nasmej, 20.12.2021 ob 23:21

A men

Okej ?

Grenivka422, 20.12.2021 ob 23:42

Okej ?

😉

Je to tudi molitev?

( https://www.youtube.com/watch?v=pYkUBy_JUKA )

darwindarko, 20.12.2021 ob 23:59

Je to tudi molitev?

( https://www.youtube.com/watch?v=pYkUBy_JUKA )

Ja neke vrste je, če nekdo prosi za nasmeh ali lep pogled ali samo za toplo besedo, ki jo povsod zelo manjka. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close