Molitev
Prevod:
Se poigram
Zdrav A Mar IA, milost I poln A, Boshod je S teb oj, blago slov lj en A si med ženami in blago slov lj EN je sad tvoj Ega teles A, Jez US.
Svet a Mar ia, Mat i boži A, pros i za nas greš nike, z daj in ob naš i smrt ni ur i. A men.
Oče naš kateri si v nebesih, posvečeno bodi tvoje ime. Pridi k nam tvoje kraljestvo, zgodi se tvoja volja, kakor v nebesih tako na zemlji. Daj nam danes naš vsakdanji kruh in odpusti nam naše dolge kakor tudi mi odpuščamo svojim dolžnikom ter ne vpelji nas v skušnjavo temveč reši nas vsega hudega amen.
Oče nah kateri si v nebosih po svetno bodi tvoje ime. Pridi k nam tvoje kraljestvo shodi tvoja volja kakor v nebosih tako na zemlji. Daj nam danes današnji kruh in odpusti nam naše dolge,kakor tudi mi odpuščamo svojim dolg nikom ter izpelji nas iz skušnjave in reši nas vsega hud Ega A men.
Sveti angel varuh moj bodi vedno ti z menoj, stoj mi noč in dan ob strani vsega hudega me brani. Prav prisrčno prosim te varuj me in vodi me amen.
Svet i en gel varuh moj bod i vedno ti s men oj. Stoj mi noč in dan ob stran vsega hud Ega me bran.
Prav pri srčno prosim te zavaruj me in vodi me A men.
——————————
Sveti angel varuh moj bodi vedno ti z menoj. Stoj mi noč in dan ob strani vsega hud Ega me brani. Prav prisrčno prosim te zavaruj me in vodi me A men.
————————————–
Je to tudi molitev?
darwindarko, 20.12.2021 ob 23:59
Je to tudi molitev?
Ja neke vrste je, če nekdo prosi za nasmeh ali lep pogled ali samo za toplo besedo, ki jo povsod zelo manjka. ?
Forum je zaprt za komentiranje.