Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Moji ubogi laski

Moji ubogi laski

Pozdravljeni!
Moji lasje so moj največji problem in frustracija. Želim si, da bi imela lepe, zdrave in sijoče lase. Ampak žal je resnica daleč od tega. Prvi problem, ki se mi pojavlja je, da ne znam izbrati pravega šampona. Imam namreč mastno lasišče in zaradi barvanja dokaj suhe lase. Če uporabim šampon za mastne lase mi potem tudi kila balzama ne pomaga, da jih razčesem, če pa uporabljam šampon za suhe ali barvane lase, pa lasišče že takoj po pranju izgleda mastno.
Poleg tega ne znam izbrati pravi balzam. Vsi obljubljajo lažje razčesavanje pa jih moram potem toliko dat na lase, da je to sploh res. Veste za kašnega, ki res omogoča lažje razčesavanje pa da ni treba po vsakem pranju porabiti skoraj pol tubice?
To je nekako to. Če mi lahko kakorkoli pomagate ali svetujete iz lastnih izkušenj, kar je še bolje, kakšen šampon, kakšen balzam, bom zelo vesela.
Hvala

Izbira izdelkov za nego las je pomembna. Žal izdelkov iz proste prodaje ne poznam dovolj dobro, da bi ti lahko katerega posebej priporočila.Frizerji v salonih uporabljamo profesionalne produkte, ki jih svetujem tudi tebi. Verjamem, da imamo pestro in kvalitetno izbiro, zal pa je potrebno lase videti. Svetujem ti, da se posvetuješ s frizerjem, ki ti bo najbolje svetoval.
Dobre produkte imajo pa Wella, L’oreal, Tigi, Joico….
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close