MOJI NOHTKI IN HALLUX VALGUS
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › MOJI NOHTKI IN HALLUX VALGUS
joj kako grde noge, še grši nohti, sory
GROZNO JE VIDETI!
fuj-sori
krasni so, so prav tvoji in kam si jih dala delat…prosim povej
če si si jih sama bi jih men tud, seveda bi ti plačala
Sama naredila, lahko mi daš telefonsko, pa te pokličem.
V naslov si pozabila napisati + kocine
hahahhahohohohohohehhehehhehehhe……………………………………………………………..
Moja hči me stalno prepričuje, da bi šla, ampak jaz sem že tako preveč v bolniški, pa še bojim se…
Pravzaprav pri operaciji mi ni nič strah, bojim se glede bolniške – kajti to pomeni zame konec službe … ja, nimamo vsi enakih pogojev ;(
povej zakaj si dala slike gor…zaradi nohtkov, ki so mimogrede zelo lepi, ali si hotla pokazat nogice…mam jaz tudi tale halux kurc, pa me je sram kazat noge…si pa ful faca, da si upaš, res svaka čast…mela bi tvojo samozavest
iz kje pa si, ker bi jaz tud mela lepe nohtke, če že prste nimam
Kot oseba, ki ima fetiš na stopala, ti lahko samo povem, da je tole najhujša nočna mora. Ogabna stopala imaš. Jaz jih na tvojem mestu ne bi takole razkazoval.
Sama sem si dala operiat, pa operacija ni ravno najbolje izpadla. Noge me bolijo kot prej, hallux valgus pa ponovno izrastli. Res je treba zelo premislit preden se človek odloči za takšno operacijo, ki pa res ni prijetna.
Če se boste odločili zanjo, pa vam želim veliko sreče!
Tole na fotkah ni noben hallux valgus, bleferka!
Sicer pa bi bil najbolj ustrezen splošno veljaven napotek ženskam glede tega, naj nehajo nosit špičake in pretirano visoke pete.
Laurusnobilis – v življenju nisem nosila špičakov in visokih pet, hallux valgus imam pa vseeno.
Forum je zaprt za komentiranje.