Moji nohti so čisto ubogi…
Zadnji mesec se je stanje mojih nohtov še poslabšalo, tako da sem si jih postrigla čist na kratko…skoraj v živo 🙁 So mehki in se po površini kar lupijo- plastijo.
Je imela še kakšna takšne težave, pa si je pomagala s kakšnimi tabletkami a la Biotin? Me zanima, katere najbolj pomagajo, ker me stanje mojih nohtov že prav žalosti 🙁
Kakršnikoli nasveti dobrodošli!
Če si suhica, ti priporočam kuro iz tablet b kompleks in silicijevega gela. Kombinacija obojega je meni pomagala do takih nohtov, kot jih nisem imela nikoli prej. Je pa res, da sem dolgo rabila, da sem pogruntala, da mi b kompleks zelo veča apetit in tudi težo posledično. Zato sem jih umaknila iz prometa. Zdaj jemljem samo silicijev gel in je tako – če ga jemljem, so nohti lepi, če pozabim, se hitro pozna. Je bila pa to edina stvar, ki mi je pomagala.
Poskusila sem vse…tudi Biotin, pa kalcij, pa kreme. Nato sem dokrila Microcell, prodajajo ga v Mullerju, kupi tistega s temno modro etiketo, notri je pa bele barve. Maži točno tako kot piše, stara sem čez 30 let in imam že 2 leti dolge nohte,prej nikoli v življenju. Imela sem pa identične težave, kot jih opisuješ ti.
Srečno in lep pozdrav!
Poskusila sem vse…tudi Biotin, pa kalcij, pa kreme. Nato sem dokrila Microcell, prodajajo ga v Mullerju, kupi tistega s temno modro etiketo, notri je pa bele barve. Maži točno tako kot piše, stara sem čez 30 let in imam že 2 leti dolge nohte,prej nikoli v življenju. Imela sem pa identične težave, kot jih opisuješ ti.
Srečno in lep pozdrav!
Tudi meni je pomagal Alessandro lak, odlična stvar, 4 tedne nanašaš, in sicer vsak dan en sloj čez drugega 4 dni zapovrstjo, potem ga daš dol in ponoviš postopek. Priporočam.
http://www.alessandro.de/en/products/nourishing-care/express.html
Tudi meni je pomagal Alessandro lak, odlična stvar, 4 tedne nanašaš, in sicer vsak dan en sloj čez drugega 4 dni zapovrstjo, potem ga daš dol in ponoviš postopek. Priporočam.
http://www.alessandro.de/en/products/nourishing-care/express.html%5B/quote%5D
Kje se kupi ta čudež?
http://www.alessandro.de/en/products/nourishing-care/express.html%5B/quote%5D
Kje se kupi ta čudež?[/quote]
Jaz sem ga v drogeriji Limoni v Cityparku, cena okrog 15 EUR, če se ne motim…tam nekje
Še to:
poskušajte in ne obupajte – meni je Alessandro kar nekaj let pomagal, potem pa čez noč ni bilo več učinka. Kupovala sem nov lak na približno dva meseca ali še manj. Se je poznalo, če je bil dlje časa odprt.
Naslednje so bile tablete dr. Bohma zelo pohvaljene – pri meni brez učinka.
Poskusila sem še dvoje druge, pa ne vem več imena. Potem sem enkrat prijokala v Lekarno, naj bi za boga dajo še nekaj, da zmagam. In mi je ženska predlagala zgoraj napisano. Po enem mesecu sem prišla po novo dozo – ženska ni mogla verjeti, da mi toliko pomaga. Sem imela nohte kot iz revije. Zdaj pa kot sem že rekla sem spet na slabšem – ker ne jem b kompleksa.
Bistvo vsega je, da najdete pravo formulo zase, ne tako, ki pomaga drugim.
Samo en nasvet vsem, ki mečete denar za te “magične” preparate. V svojem življenju sem si zelo želela imet dolge in trdne nohte in poskusila vse možne preparate, dodatke k prehrani, lakiranje s podlakom, lakom, nadlakom in kaj vem vsem. In na koncu je bilo lahko en čas v redu, potem pa spet ista zgodba.
Slabi in razcepljeni nohti. Po 28ih letih se mi je rodil otroček, ki je pomenil manj prostega časa. nohte sem pustila ob strani in ugotovila, da če jih ne lakiram in ne uporabljam acetona, da imam trdne dolge lepe nohte.
In to je vsa magija. Uporabljam še kremo za roke, ali pa kakšno olje za nohte in to je to.
Lakiram si jih samo občasno (vem saj so tudi meni lepši polakirani), vendar sem si jih lani spet en čas lakirala in po 1,5 meseca so bili nohti popolnoma uničeni.
Tako, da raje uporabljam bel svinčnik za pod noht ter negujem obnohtno kožico in imam vseeno lepe roke.
Poskusite, ne bo vam žal.
Forum je zaprt za komentiranje.