Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mojca Mavec

Mojca Mavec

Gledam slo1 in Mojco Mavec, a je mogoce noseca ali jaz mal cudno vidim?

Že pred pol leta se je pisalo,da je noseča. Sedaj bi že rodila, ali bila tik pred porodom.

Nemško zelo dobro govori.

Morda bo še otroka ‘prekopirala’ od koga drugega

Kaj imajo skupnega Mojca Mavec,Rebeka Dremelj in Vida Žabot?

Odlično govori nemško in sproščeno vodi, Ti avtorica, si pa očitno precej žleht, naj se ti povrne.

mojca je živela v otroštvu v nemčiji, se mi zdi..drugače pa je meni vedno odlična, sproščena.

Nekdo s tako velikim grehom ne bi smel nikoli delati na nacionalni televiziji. Nekje na lokalni tv ali pa še tam ne. Pri nas je zgleda vse dovoljeno.

Enkrat je rekla, da ne more imet otrok!

Pa povej, no? kakšne grehe ima Mojca?

Večje, kot slovenski škofje in župniki?

meni ni všeč..Preveč momlja, Ne razumem ljubljanščine, ko požira zloge. Ona spada med slovensko elito, če hoče , ali noče, vedno bo na vrhu.Ni lepa, pa ne rečt, da je sposobna, ampak, vedno se vrti v višjih krogih.Mama je poskrbela za dobre gene.

lep vecer ni potrebno takoj napadat cloveka, vprasala sem iz nedolzne radovednosti, nisem nic slabega mislila. Mi ni niti napacna voditeljica in mi jo je bilo cist super gledat. Ampak je treba cloveka takoj krizat, klasika za tale forum in folk, ki se tukaj zbira. Se je pa tudi meni potem zazdelo, da je imala ocitno samo taksno obleko, ki ji naredi trebuscek.

Pa kaj vam gre Mojca Mavec toliko v nos? Sicer je ne poznam, vendar me na TV na njej čisto nič ne moti, prej nasprotno. Ženska je prijazna, simpatična, …In nekoč je že povedala, da ne more imeti otrok. Zakaj non-stop drežnate tja, kjer človeka že tako ali tako zelo boli. Pa saj ljudje, ki ste do otrok prišli z lahkoto, niti ne morete vedeti kako je, če si želiš imeti otroka, pa ti mati narava ni prizanesla. Če bi zavist gorela….

Sposobna, simpatična in fejst punca!
Edino stilistke nima dobre, drugač pa d best!

Mojca M. tudi meni zelo ni všeč. Afna se. Mi je bilo všeč, kako jo je v oddaji Dobro jutro ena lepo v faco skritizirala. Zelo dobro. Sem iskala na youtube, pa žal ni tega gor. Skratka, ne samo, da ženska krade, tudi afna se preveč. Vsekakor ni za javno televizijo.

Sama pač ne bom pozabila, da je svoje ime podpisala pod delo drugega. Očitno ima dovolj botrov, da jo rinejo v javne medije. Njen nastop pa ni po mojem okusu.

S tem se popolnoma strinjam.

da je bolj:

izvirna

sposobna

uspešna

inteligentna

hiperaktivna

prijazna

lepša

od mene:((

S tem se popolnoma strinjam.[/quote]

Tudi meni ni všeč.