Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja zgodba o cepljenju

Moja zgodba o cepljenju

Cepila sem se prvič pri 19 letih. Sedaj jih imam 20 in sem že osvežilno precepljena. Ne bi se morala bolje počutiti, kot se. Tako sveže in prerojeno. Predvsem pa mi je všeč, da mi je cepljenje omogočilo vse bonbončke, ki jih ponuja zahodna blaginja, torej obiskovanje šoping centrov in meni ljubih čeveljčkov, juuuuuj <3

csm-talkwalker-pfizer-64eb241402

Pametna punca.  Hvala bogu mladi vedo, da brez cepljenja ne pridejo dalec, morda le v bolnico.

Sponsored by:

2560px-Pfizer-svg

Odgovor na objavo uporabnika
naj še jaz povem, 19.11.2021 ob 12:55

Cepila sem se prvič pri 19 letih. Sedaj jih imam 20 in sem že osvežilno precepljena. Ne bi se morala bolje počutiti, kot se. Tako sveže in prerojeno. Predvsem pa mi je všeč, da mi je cepljenje omogočilo vse bonbončke, ki jih ponuja zahodna blaginja, torej obiskovanje šoping centrov in meni ljubih čeveljčkov, juuuuuj <3

csm-talkwalker-pfizer-64eb241402

Zal ti cepljenje pri pismenosti ni nic pomagalo, bo treba malo vec casa preziveti v soli in manj v soping centru.

Gospodična,Vi ste še mlada. Boste morala pojesti še kar nekaj grenkega kruha,da boste še naprej lahko provocirala preproste ljudi,ki mislijo kakor pač mislijo. Da ne bo pomote: sem cepljen. Pa lep pozdrav in vse dobro Vam želim.

naj še jaz povem, 19.11.2021 ob 12:58

Sponsored by:

2560px-Pfizer-svg

BOOSTING YOUR IMMUNE SYSTEM

Bravo, se kakih 60x,ce bo bog dal..

Oglasi se spet, ko se boš naučila razlikovati med “moči” in “morati”.

no, ko boš že v šopingu, vzem še mal koruze na zalogo.

da ti je ne zmanjka, če bo tud pri nas lockdown.

Anonimno 8726, 19.11.2021 ob 13:02

Gospodična,Vi ste še mlada. Boste morala pojesti še kar nekaj grenkega kruha,da boste še naprej lahko provocirala preproste ljudi,ki mislijo kakor pač mislijo. Da ne bo pomote: sem cepljen. Pa lep pozdrav in vse dobro Vam želim.

Daj, nauči se pravilno vikati, no!

Jaz se pa po pravici ne morem odločit kateri del prebivalstva mi je bolj zmešan. Ali raznorazni teoretiki zarot, ki mislijo da jih Gates lovi, ali ljudje, ki so se šli cepit zato da lahko kitajske čevlje ovohavajo v Aleji.

siuper zate, predlagami ti,da greš vsak dan po  en pik – ker ti to omogoča tako odlično počutje – zakaj samo na pol leta – vsak dan se pikni kot oni , ki so na prepovedanih substancah.

A tudi tukaj ima sds podzemlje svoje trole?

@pfizer

sem se 1 mesec dopisoval z vašim razvojnim oddelkom zaradi hudih stranskih učinkov cepiva. Meni je vse jasno glede dolgoročnih trajnih posledic, mene ni treba prepričevat

Joooj,kaj ne hodite nič v šolo,da bi Vas naučili vsaj malo spoštovanja do drugih. In pa seveda slovenskega pravopisa! Bo zdaj šlo bolje?

kosmata lopata je cepivo

Ubožica, kako prazno mora biti tvoje življenje, da se ti vse vrti okoli šopingiranja in čevljev. Čevljev ne čeveljce, saj če imaš mičkene možgančke, še ni nujno, da imaš majhna stopala in lahko nosiš čeveljce kot majhne punčke. Infantilnost nima kaj dosti skupnega z velikostjo stopal.

Sicer pa ti kar veselo nastavlja ramo. Ti odstopom še moj šus. Pa verjetno za zadostitev radosti ob šopingiranja rada nastaviš še kaj drugega, ne le ramo.

Resno? Da vam ni izpod casti na vsakem koraku dokazovati, da ste ‘vredni družbe’. Vsak, dobesedno pajzl, zahteva osebno in skeniranje…ne, hvala.

P.s.: zamislite se, kam smo prišli. Za hip se ustavite, in ..morda se vam utrne, da nas imajo za lutke…

… ne bi se MORALA počutiti bolje …

Prevod, prosim lepo.

Močno dvomim, razen če niso tvoji starši zapriseženi antivaxerji, si se prvič cepila pri 3 mesecih. In v 1.letu še ene parkrat. Tole cepivo še zdaleč ni bilo prvo.

jaz ti pa povem, 19.11.2021 ob 13:23

Oglasi se spet, ko se boš naučila razlikovati med “moči” in “morati”.

Še preveč mlečna.

A jo ni škoda?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close