Moja zgodba o cepljenju
Cepila sem se prvič pri 19 letih. Sedaj jih imam 20 in sem že osvežilno precepljena. Ne bi se morala bolje počutiti, kot se. Tako sveže in prerojeno. Predvsem pa mi je všeč, da mi je cepljenje omogočilo vse bonbončke, ki jih ponuja zahodna blaginja, torej obiskovanje šoping centrov in meni ljubih čeveljčkov, juuuuuj <3
naj še jaz povem, 19.11.2021 ob 12:55
Cepila sem se prvič pri 19 letih. Sedaj jih imam 20 in sem že osvežilno precepljena. Ne bi se morala bolje počutiti, kot se. Tako sveže in prerojeno. Predvsem pa mi je všeč, da mi je cepljenje omogočilo vse bonbončke, ki jih ponuja zahodna blaginja, torej obiskovanje šoping centrov in meni ljubih čeveljčkov, juuuuuj <3
Zal ti cepljenje pri pismenosti ni nic pomagalo, bo treba malo vec casa preziveti v soli in manj v soping centru.
Anonimno 8726, 19.11.2021 ob 13:02
Gospodična,Vi ste še mlada. Boste morala pojesti še kar nekaj grenkega kruha,da boste še naprej lahko provocirala preproste ljudi,ki mislijo kakor pač mislijo. Da ne bo pomote: sem cepljen. Pa lep pozdrav in vse dobro Vam želim.
Daj, nauči se pravilno vikati, no!
Ubožica, kako prazno mora biti tvoje življenje, da se ti vse vrti okoli šopingiranja in čevljev. Čevljev ne čeveljce, saj če imaš mičkene možgančke, še ni nujno, da imaš majhna stopala in lahko nosiš čeveljce kot majhne punčke. Infantilnost nima kaj dosti skupnega z velikostjo stopal.
Sicer pa ti kar veselo nastavlja ramo. Ti odstopom še moj šus. Pa verjetno za zadostitev radosti ob šopingiranja rada nastaviš še kaj drugega, ne le ramo.
Forum je zaprt za komentiranje.