Moja žena si je zapravila zakonsko življenje
Bilo je že več kot petnajst let nazaj….
Z ženo že več kot deset let nisva spolno aktivna.
V spalnico v zakonsko posteljo je prišel naš lušten kuža ki vedno popestri naše življenje.
Nekaj časa sem to prenašal potem sem se pa odselil v sobo v pritličju hiše.
Sledila je res prava suša nobene spolnosti jaz pa pri Abrahamovim letih pri sebi na roke….
Žalostno res….
Našel sem si deset let mlajšo samsko in sva se začela dobivati hodiva tudi na razna potepanja letovanja in izlete….
Meni to zadošča ….
Tako si je je moja žena zapravila družinsko življenje in najin skupen zakon…..
Kaj naj rečem …..hvala…. dala si mi možnost da spoznam kaj boljšega kaj bolj vznemirljivega
Drage žene za dobrega moža se je vedno treba truditi…
To velja tudi obratno….
Po želji kakor ženska hoče…., 03.08.2025 ob 10:22
Bilo je že več kot petnajst let nazaj….
Z ženo že več kot deset let nisva spolno aktivna.
V spalnico v zakonsko posteljo je prišel naš lušten kuža ki vedno popestri naše življenje.
Nekaj časa sem to prenašal potem sem se pa odselil v sobo v pritličju hiše.
Sledila je res prava suša nobene spolnosti jaz pa pri Abrahamovim letih pri sebi na roke….
Žalostno res….
Našel sem si deset let mlajšo samsko in sva se začela dobivati hodiva tudi na razna potepanja letovanja in izlete….
Meni to zadošča ….
Tako si je je moja žena zapravila družinsko življenje in najin skupen zakon…..
Kaj naj rečem …..hvala…. dala si mi možnost da spoznam kaj boljšega kaj bolj vznemirljivega
To velja tudi obratno….
ipak si revček, ki raje varaš kakor, da bi se ločil in razdelil premoženje.
ko ženska ni več spolno aktivna zakonu je iz tea razloga, ker je ti NE zadovoljuješ več.
ampak tebi idiotu to ni potegnilo.
dva, ki sta skupaj zato ker pač da nista sama sta iz napačnih razlogov in je vodilo do tega kar ti zdaj živiš!!
če ti nekoga ljubiš z dušo in telesom od začetka se to nikoli ne ohladi.
če sta pa šla v zakon zaradi bioloških in radi reda, pa živite zlagano kot živiš ti.
good storxy za nedeljo
očitno si nepotešen kot Nicol Kidman v filmu baby girl
Malo dvomim v resničnost zgodbice. Nikjer ne pišeš, da sta se kaj trudila obnoviti zakon, omeniš samo psa in ljubico. Ne bi bila rada nesramna. Ampak tema izpade, da se ženske spolno zadovoljujejo s psi, moški pa z ljubicami. Ne omeniš otrok, ljubezni, čustev … Zgodba za mon.
Če je pa resnična zgodba, pa tako živi vsak drugi par. Ampak ločitev pa ne pride v poštev a ne? Ne zanjo, ne zate. Preveč lagodja še, hiša, dva avta itd …
In res je je, za ljubezen sta pomembna trud in pogum.
Bandiero, 03.08.2025 ob 10:27
Ja psi, ženske jih rade dojemajo kot ljudi in si z njimi polnijo čustveno praznino. Velikokrat imajo v družini boljši status kot otroci in partnerji.
Je kar družbeni problem to postalo. Ko pes prestopi mejo in je lahko na kavču ali v postelji, je konec. Moški je v drugem ali tretjem planu.
Točno tako!
Alenka732, 03.08.2025 ob 10:40
ipak si revček, ki raje varaš kakor, da bi se ločil in razdelil premoženje.
ko ženska ni več spolno aktivna zakonu je iz tea razloga, ker je ti NE zadovoljuješ več.
ampak tebi idiotu to ni potegnilo.
dva, ki sta skupaj zato ker pač da nista sama sta iz napačnih razlogov in je vodilo do tega kar ti zdaj živiš!!
če ti nekoga ljubiš z dušo in telesom od začetka se to nikoli ne ohladi.
če sta pa šla v zakon zaradi bioloških in radi reda, pa živite zlagano kot živiš ti.
good storxy za nedeljo
očitno si nepotešen kot Nicol Kidman v filmu baby girl
To ni res. Poznam zenske, ki imajo odlicne moske, ampak so jih izkoristle za doseg svojega cilja, to je druzina. Po otrokih konec spolnosti in moski naj to enostavno sprejme? Vemo, da moskim sex pomeni veliko vec kot zenskam. Tako, da avtor, sem zenska in te podpiram, samo loci se uradno in se resi te frigidne babe.
in kako si ti dober mož??!?! Kako si se ti kaj trudil? Če bi ji dal občutek, da je ona tvoj vse, da jo brezpogojno (??) ljubiš, da živiš, da jo delaš srečno, da pri vsem sodeluješ, se z njo ne prepiraš (!!), da ji lepšaš in lajšaš življenje (ne pa delaš dodatno delo in še jemlješ energijo z godrnjanjem, zapenjanjem, kontriranjem, jezikljanjem, vzkipljivostjo in kar si ga je) potem bi ona res želela biti s tabo in se ne bi rada truditi. Tako pa je že poznala tvojo vrednost še preden si se zlajhal. S tem si samo še sebi dokazal, da nisi kakšna posebna vrednost od človeka, moža, moškega. Verjamem, da ti misliš, da je ravno obratno haha. Da se lajhaš z eno žensko tretje kategorije (nobena ženska, ki ima člov.vrednost ne bo s poročenim) pomeni, da si pristal v razredu v katerega v resnici spadaš in si do sedaj fejkal svojo vrednost, se pozicioniral višje na člov.vrednosti kot je dejansko tvoja vrednost. Naj ti ploskamo ??
Aha psi so torej krivi. Pa ženske. Ne moški, ki ne znajo te ženske čustvene praznine zapolnit ker so pač roboti s tiči. Mislim se kdaj vprašate tvoje sorte moški na kakšni stopnji razvitosti ste, da je pes zmožen boljše potrebe žensk zadovoljevati kot vi? Ker ženske v resnici nimajo potrebe po tiču tako kot vi mislite. Imamo drugačne. In če niso zadovoljene nočemo tiča niti blizu. Za te potrebe žensk vam pa dol visi, nimate nobenega namena se jih sploh potrudit zadovoljit, mogoče za par min, če veste da bo potem vaš tič prišel na svoje. Očitno so psi boljši možje kot vi. Normalen človek bi se zamislil nad sabo da ga pes šišne. Ti boš pač pse krivil do konc lifa za svoje felerje.
Ti misliš da si bil dober mož?
Kaj točno v tvoji glavi to pomeni? Ker v njeni glavi nisi bil dober mož. Kar si dokazal s tem da tlačiš tiča v eno obupanko, ki ima rada ostanke, se pretvarjaš da si mož ker si brezjajčno pezde, ki nima jajc svoje resnice živet in medtem še travmiraš o ženi in si domišljaš da je ne vem kaj izgubila s tem ko so se smeti same odnesle, katera verjetno sploh pomisli ne nate. Papak. Ne vem katera se navlaži na take papke. No očitno ene se. Al pa majo litre luba pri pojstli 😀
Oh ja…itak po monovsko vse v isti kos in potem udrihanje po zenskah, ki imamo rade zivali. Ko gre pes na kavc, je tip v tretjem planu??? Kaj pa ko sem si jaz nasla sebi podobnega in je k meni pripeljal svojega psa in smo vsi sobivali v sozitju? Kaj hidica ima pes/otrok ali sploh karkoli/kdorkoli veze z odnosom med dvema?? Vidva imata tak odnos kot sta si ga pridelala. Ce se vedno ne ves, se je za dober zakon, lep odnos treba TRUDIT. Vlagat VSAK DAN.
Avtor na osnovi česa meniš da si ji bil dober mož? Na dobrega moškega ženske zelo pazijo in ga ne zamenjajo za psa. Ona verjet že dolgo, dolgo uživa z drugim, samo ti si preveč vase zaverovan, da bi to opazil. Kot praviš uživaš z drugo tudi ti. Koliko časa že? Kdo od vaju je prvi začel? Saj ni važno, da se imata le vsak po svoje lepo.
LOL ???
Sedaj je pa pes in baba kriva, da je ona izgubila zanimanje zate.
V resnici pa je razlog v tebi. Pojma nimaš, kako deluje ženska podzavest.
Zartrose, 04.08.2025 ob 10:08
nič si ni zapravila, ima točno to kar je hotla- še naprej ji vse j riti prinašaš in ne rabi te v svojem telesu prenašat.
tipi ste budale, ker se ne ločite, pijavko vzdržujete naprej a kakšno drugo s katero vam je res lepo pa naredite za ljubico..
Pa prav res je tako. Težko za razumeti: eno ki jo ljubi, prizadane,
žena ne sme nič zvedet, samo zato da sam ostane v nekakšnem udobju.
Forum je zaprt za komentiranje.