Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moja velika napaka

Moja velika napaka

Zaljubila sem se.Bila sva že nekajkrat skupaj.Zadnjič pa sem mu zaupala,da ga ljubim in da si ga noro želim.Od teh izrečenih besed, pa se mi zdi da ni več tako kot je bilo.Zdi se mi,da se je čisto spremenil.Ne pogovarja se več tako sproščeno.Včeraj pa mi je rekel,da je najbolje,da sva samo prijatelja.Zmeraj sem iskrena.Pa tudi sam, mi je rekel,da ceni to.Če me bo kaj težilo, ali če bom imela probleme, naj mu povem.Skratka želi,da si popolnoma zaupava.
In sedaj tak šok.
Ali sem ga izgubila?Česa se je ustrašil?Predvsem svetujte mi.
Naj povem še to,da ga imam res neizmerno rada.

mah, mislim, da si rezervno kolo. al pa ne ve kaj bi. (pa sam ne še ti, da je poročen :)))

Ni poročen.

Take besede prehitro izrečt je lahk kr šok za nekoga… Na začetku nihče ne ve, ponavadi, kaj v resnici hoče, nekaterim se pa mogoče sam zdi… In s tem mu kr naložiš neko obveznost… Vem, da se je men to zgodilo, da mi je tip začel bluzit kako me ma rad itd, pa sem ga pustila zarad tega. Če bi bil lepo tiho, pa bi se lepo spoznala bi bilo lahko drugače, tkao se mi je pa zdelo osladno in rpehitro.

pol pa izvedi al te ma za rezervo, al pa sploh ne ve kaj bi rad.

Hmmm jaz mislm da si mu prisla preblizu ..oz. si ga soocla z relanostjo k si to izrekla, sj lohk da je vedu ampak to je bla direktiva.
Jaz vem da v takih situacijah ne znam dobr odreagirat pa ceprov sama cutim enako…ponavadi vse na hec obrnem da ne izpade vse skupaj tko resno in oh in sploh.
Mi je reku zanc en prjatu da me ma rad pa me je kr kap zadela ker ful nism navajena tega slisat pa rect..no in pol vse kr sm rekla je blo da wem da me ma rad da drgac me ze ne bi tok casa prenasu..pa smeh zraven. 😉
Tko da mogoce pa res rabi samo cas da se na to privadi al pa res nazalost do tebe ne cuti tko mocno pa te noce prizadet pa se zdj umika.

Počasi Leny, kam se ti mudi? Ustrašla si ga revčka, ah saj veš kakšni so moški, vedno moraš z njimi v rokavičkah delat, in vse besede s čustveno konotacijo ali pogovor o resnih temah nasploh je za njih ponavadi nočna mora. V takem primeru bi jaz uporabila taktiko oddaljevanja, pusti ga malo pri miru naj pride do sape in sestavi mozaik v svoji glavi. Odsvetujem ti, da rineš v njega z vprašanji ker se bo spet …ustrašil.

Preveč čustveno. Jaz mislim, da moške bolj vleče, če je ženska malo skrivnostna in da ne vedo natančno pri čem so. Nekoč sem nekomu rekla, da ga imam rada. Rekel mi je “a si mogla to rečt”. Sicer pa štejejo dejanja, ne besede.

Prehitela si dogodke, tudi če ga imaš rada bi mu mogla to pokazat z dejanji bi bilo veliko bolje, pa še več bi imela od tega….je pa tudi tako, moški, ki nimajo resnih namenov teh besed slišat ne morjo, tako da poglej iz te strani, morda ti je naredil uslugo…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close