Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja punca ima 2x mesečno menstruacijo. Kaj je narobe?

Moja punca ima 2x mesečno menstruacijo. Kaj je narobe?

Mi punca laže ali je kaj bolna?

ja vse je lahko. če ima kratek ciklus komot kdaj pride, da ima m na začetku in koncu meseca. Pa vmesna krvavitev tudi ni nič nemogočega.  Če ti kot zlati prinašalec mahaš z repom in čakaš, kdaj bo luknja frej, nisi na dobri poti, da bosta še dolgo skupaj.

Normalno, če ima ciklus recimo na 23 dni, bo imela menstruacijo npr. od 1. do 5. in od 23.  do 27.

Jaz tudi. Na 23 dni. To je normalno.

Ti pa ne moreš seksat revež.  Najdi si drugo, tako ki bo imela na 32. Ta prvo ko greš na zmenek jo vprašaj na kolk dni ji pride menstruacija. Nato ji predlagaj kontracepcijske tablete.

Na bruhanje mi gre ob moških res.

Bedak.

Jaz sem imela 2x na mesec menstracijo, ko sem imela nizko železo in sem dobila infuzijo železa. Kaj je bil vzrok ne vem – lahko nizko železo, lahko pa infuzija. Naj gre kri dat. Nizko železo pomoje lahko vpliva na menstruacijo.

Odgovor na objavo uporabnika
nič posebnega, 22.08.2025 ob 11:32

Normalno, če ima ciklus recimo na 23 dni, bo imela menstruacijo npr. od 1. do 5. in od 23.  do 27.

Nimamo vse ženske menstruacije 5 dni. Ene imajo 3 dni, ene pa tudi 10. Še pri eni ženski se to iz meseca v mesec spreminja. Jaz imam enkrat 4 dni, drugič pa 8. Prav tako imam enkrat na 25 dni, drugič na 35 dni.

Moja krvavi na polno kod bi roko utikov v luliko in vse raztrgov. na 14 dni

Odgovor na objavo uporabnika
anonimno678, 22.08.2025 ob 12:38

Moja krvavi na polno kod bi roko utikov v luliko in vse raztrgov. na 14 dni

To je alergična reakcija, ki se pojavi če si glupega motenca domov navlečeš.

nujno mora k dr ce mocno krvavi. ce pa je zraven se zmatrana in se slabo pocut je pa brez zeleza. krvavitve so lahko zaradi cist ali tumorjev. naj gre k dr se bo velik boljs pocutila ker to ni ok za cloveka da tok krvi zgublja

Imej še ti 2x na mesec plačo, pa bo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close