“moja poroka” v celju
Sem bila tam in je bilo super.Vse kar rabiš za poroko na enem mestu in če si bil pameten si se lahko vse zmenil kar tam.Od čevljev do fotografa,do okrasitve avta.
Kaj več o sami poroki pa poglej na spletno stran http://www.mojaporoka.com ,tam imajo ful stvari in linkov za naprej.
Joj bibika, jaz ne vem kaj ti je lahko bilo tako super tam. Tud jaz sem šla, vsa navdušena in bila nazadnje zelo razočarana. Kaj je bilo na semu:
Ocenjevanje izdelanih poročnih šopkov in aranžmajev (jaz oprosti ne bi vzela niti enega), Prikazani pogrinjski za mizo, nekaj razstavljalcev konfetov in fotografov (5 recimo), nekaj razstavljenih oblek (5 približno, katerih nisi mogel niti probati – vse so bile na lutkah, kabin za probe ni bilo – vsi so govorili pridite v salon ali butik na probe oblek), čevlje so razstavljali iz Mod Arta, tip je imel ene 5 parov čevljev, katere je zatrjeval da ti jih tudi pobarvajo v barvo….in to je ze počasi vse…. Skratka oprosti nič od nič – škoda cajta in denarja (aja še prospekti od zlatarne celje – poročni prstani)….
Skratka ne vem kako si bila lahko navdušena nad tem. Jaz sem si ta sejem predtsvljala absolutno drugače, več ponudbe, možnosti dokončnih dogovorov – probe oblek….. Možnost tudi kaj kupiti direktno recimo čevlje ali prstane ali kar koli drugega.
To je moje mnenje gled etega sejma.
Urška
Forum je zaprt za komentiranje.