Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek moja misel in avtist z svojimi raziskavami da biseks ne obstaja

moja misel in avtist z svojimi raziskavami da biseks ne obstaja

Odgovor na objavo uporabnika
no ja, 16.12.2024 ob 19:48

Čuj, kura pa a ti veš da pristranske raziskave niso merodajne. Rabiš neodvisne raziskave, ne take kjer mlečna industrija plača nekomu, da “dokaže”, da je mleko zdravo. Tako “raziskavo” imaš ti. Vnaprej izoblikovano mnenje in ponorelo iskanje zadev, ki bi dokazale, da imaš prav ter zanemarjanje tistega, kar ti ni v interesu “dokazat”. Celo če bi imel vzorčenje, hipoteze, kontrolno skupino itd., česar pa nimaš, tvoja “raziskava” ne bi bila vredna kurjega prdca, ker ne bi bila neobremenjena s tvojim mnenjem. Ti je to sploh jasno ali ne? Kurc ti je jasno.

dej se prosim nehat oglašat, ker boš ti kriv ko bo kuro fršlok. A ne vidiš da čist ponori, ko se ti oglasiš? Zdej bo pa spet cel arzenal kletvic, pa pritisk mu bo skoču na 250/120.

bedasta kura, 16.12.2024 ob 19:53

dej se prosim nehat oglašat, ker boš ti kriv ko bo kuro fršlok. A ne vidiš da čist ponori, ko se ti oglasiš? Zdej bo pa spet cel arzenal kletvic, pa pritisk mu bo skoču na 250/120.

To je pa res, ja. Ma evo, že letim, itak nimam cajta. Mal poždrocam tega bebčka, pa grem, on me pa pol še dve noči sanja pa o meni poezijo piše, haha.

Nepomembno, s kom kdo seksa, koga briga, če dva odrasla osebka prostovoljno privolita v spolni odnos.

Kurjek, zakaj daješ tem brezveznim, neživljenjskim temam, ki zadevajo intimo posameznika, takšno pomembno težo v tvojem življenju!? A ne bi bilo smotrneje zadati si neke življenjske cilje, da bi preučil recimo, v katere šole se lahko vključiš, da narediš srednjo šolo, da nisi neizobražen, polpismen teleban. Ali pa, kako si najti delo, da ne igraš antisocialca, ki ne ve, kaj bi s samim seboj, in lenuhariš doma ter se čohaš po jajčkih, kjer je spet irelevantno, če so homoseksualna, biseksualna, heteroseksualna ali pa mehko kuhana, temveč da so delovna in družbeno koristna ?

Kokoši??‍⬛??‍⬛??, 16.12.2024 ob 19:22

Ohohohoho je spet znorelo.

Poglejmo samo to našo multivzdevek monovko zavoženko po novem registrirano kot “ULO-“ ki si je predvčerajšnjem sama sebi v izbrisani temi odgovarjala kot “NEKDANJA PUPA GLUPA”.

Kako ona trdi, da se izogiba prepirov, da jo ne prizadane. Ona je tako življenska in prizemljena, medtem ko dokazuje z svojim NON-STOP pisarjenjem po MON-u in nadlegovanju uporabnikov, ki jo zmotijo pod neštetimi anonimnimi vzdevki, da je zgolj obsedena zmešana prasica z totalno neurejenim podstrešjem. Kuzla, ki če je slučajno kdaj uspela povržti otroka, ga je zagotovo uničila. To prasico bi bilo treba samo pretepat in upam da jo kdo tudi je. Kakšna uboga svinjska prasica.

Pa se potem to bitje ULA+ tisoč vzdevkov pretvarja kako je ono ŽIVLJENSKO, MODRO in MOČNO, medtem ko je zgolj prazno, totalno zjebano, zapuščeno in ogabno. Budala ki so jo več in manj vsi zapustili, ker nihče noče MANIPULATORSKEGA DREKA OD ČLOVEKA v svojem življenju. In zdaj čisto zafustrirana, zapuščena, usrana brez življenja tu pisari cele dneve. Čisto gnila in uničena oseba, ki ji samo životarjenje preostane in bo za večno ostala poden od človeka in zlagan hinavski drek, ki se pretvarja, da je bolša kot je. VSAKEMU LAHKO SVETUJEM, SAMO STRAN NAJ POBEGNE OD TAKŠNIH HINAVSKIH ZLAGANIH LJUDI.

Pa joka potem obsedeno “NO JA”, ki menda hodi v službo z vsemi svojimi frustracijami.

Jokanje incelov, ki so nesrečni in niso nikoli fukali in zdaj vse vejo o spolnosti in ženskah. Za poscat smešno. 😀 Se človek vpraša a so svojega pimpelnja dali kakšnemu čudnemu pedru potegniti in se zdaj sramujejo. 😀 No “cavecanemu/Neutropatu1” se je natanko to zgodilo in zdaj vsem tukaj razlaga to svojo homoseksualno frustracijo.

Tukaj sem vse lepo napisal.

matias, 16.12.2024 ob 20:05

Nepomembno, s kom kdo seksa, koga briga, če dva odrasla osebka prostovoljno privolita v spolni odnos.

Kurjek, zakaj daješ tem brezveznim, neživljenjskim temam, ki zadevajo intimo posameznika, takšno pomembno težo v tvojem življenju!? A ne bi bilo smotrneje zadati si neke življenjske cilje, da bi preučil recimo, v katere šole se lahko vključiš, da narediš srednjo šolo, da nisi neizobražen, polpismen teleban. Ali pa, kako si najti delo, da ne igraš antisocialca, ki ne ve, kaj bi s samim seboj, in lenuhariš doma ter se čohaš po jajčkih, kjer je spet irelevantno, če so homoseksualna, biseksualna, heteroseksualna ali pa mehko kuhana, temveč da so delovna in družbeno koristna ?

Zato, ker ga te pravljice držijo pokonci.  Drugega nima.

Sanje so dovoljene, ob izdatni pomoči cenenih telenovel, kjer si ga drka na “realne” obdukcije, hahahaha

modrivrag, 16.12.2024 ob 06:18

Ubogi debeli Rozi. Kar v eno se ponavlja defekt. Saj bi se človeku smilil, ko ne bi bilo tako nagravžno vsiljivo in nesramno to defektno človeče.

Verjetno se še sam ne zavedaš ironije tvoje izjave 😀

bolan je pač, 16.12.2024 ob 20:29

Zato, ker ga te pravljice držijo pokonci.  Drugega nima.

Sanje so dovoljene, ob izdatni pomoči cenenih telenovel, kjer si ga drka na “realne” obdukcije, hahahaha

Zakaj “realna” obdukcija v narekovajih? Pa saj sem dal videoposnetek zraven, kaj ga nisi pogledal? Se bojiš obdukcij?

Še vprašal sem zraven, če dam še videoposnetek iz “ESMERALDE” kjer so jo operirali, da bo spregledala in so v telenoveli uporabili pravo operacijo oči.

Tako kot z pravo operacijo oči, kot z pravo obdukcijo so hoteli v telenovelah pokazati, da je človeško telo čudež stvarstva. V mlačnih ameriških filmih in serijah si nikoli ne upajo dati takih prizorov. Niti v grozljivkah.

moja misel, ta je bila res čudna. motite se, če mislite, da je kamorkoli odšla. ni tak profil.

Anonimno 10840, 16.12.2024 ob 22:47

moja misel, ta je bila res čudna. motite se, če mislite, da je kamorkoli odšla. ni tak profil.

Pozneje je bila soft, zdaj je gotovo pod drugim nikom. Po moje ima Koki prav.

Jaz se resno sprašujem kakšni ljudje so to, da jim je glavna zadeva v življenju, da visijo tu?

Partnerice/partnerja NIMAJO. Jaz jih imam veliko neresnih. (Ali ni seks ena najlepših stvari v življenju? Sprašujem se kako lahko nekateri živijo brez intimnosti).

Družina jih ne jebe 5 posto, osamljeni in čustveno podhranjeni (vame je družina, ko sem jo še imel toliko rinila, da sem si želel mir)

Zabava in druženje so zanje neobstoječa zadeva (Pa jaz bi se ubil, če bi bil na vašem mestu. Ali ni nekaj najlepšega biti z ljudmi ob katerih ti je prijetno. Ali pa se celo iti sam ven zabavati in spoznati ljudi z vsega sveta?)

Službe večina nima (pa da jaz nebi najemnin pobiral bi delal. Pa kaj vi od socialne lahko preživite??? Pa saj si ne morete potem nič privoščiti. “cavecanemu/Neutropatu1” mama juha, pere, lika, po vsej verjetnosti mu tudi rit briše. Pač odrasel dojenček.)

Šport ne vejo kaj je. Pa kdo bo potem take zanemarjence sploh pogledal? (Pa da jaz ne bi redno tekel, bi bil debeluhar. Manj šanse bi imel pri moških, bil nesrečen in se tolažil s hrano.)

Naj omenim še, kaj meni poleg prej naštetega več pomeni od MON-a. To je televizija. In to ne mimogrede, ampak kot resen hobi. Kupujem filmske revije, knjige, gledam dokumentarce o zgodovini filma…

ALI IMAJO ONI KAKŠEN HOBI?

NIMAJO!

Pa tem ljudem so MON in družbena omrežja NAJPOMEMBNEJŠA V ŽIVLJENJU. 😀 😀 😀

Zdaj mi pa povejte kako ubogo je to? Pa kakšno življenje je to?

Pa meni so še celo računalniške igre in YouTube pomembnejši od MON-a. Razen tega kdaj še kaj poiščem na Googlu in to je vse kar se interneta tiče. Sploh še nikoli nisem imel nobenega družabnega omrežja. Še sanja se mi ne kako twiter zgleda.

Ma ni čudno, da so potem tako zlobni in patetični. Vsa nesreča v življenju jih je spremenila v nizkoten pritlehen drek, ki ne zna drugega kot hinavit, menjat vzdevke, manipulirat in se tu pretvarjati na MON-u. Imajo monologe sami s sabo, težijo ljudem in hinavijo, da so več oseb. ula- si piše s pupo glupo in si potrjuje pod nešteto vzdevki. Isto počneta druga dva incela.

Pa to, ti stvori so tok nizkotni postali, da nihče noče takega dreka od ljudi ob sebi. Vsi se takih izognejo saj jih avtomatično nekaj odbija od takih oseb. In zato so obsojeni, da so sami.

V bistvu je žalostno, da lahko ljudje tako nizko padejo.

čuden naslov teme

Pa še kaj. Ko bi vi vedeli koliko biseksualk je samo med ženskami.

biseksualnost NE obstaja, 16.12.2024 ob 19:40

Zgolj zato ker so jim dva moška dali gor. Kot sem sam ugotovil na vzorcu na tisočih moških iz celega sveta s katerimi sem se v več kot dveh desetletjih pogovarjal o temu jih moški privlačijo na zelo različne načine

U mater, to mora biti zelo obsežna raziskava, vzorec tisočih moških in dve desetletji… je kura raziskoval, ampak ni zmogel ugotoviti, da biseksualnost ne obstaja v samostojni obliki in se samo prehodna oblika, včasih tudi blažja oblika homoseksualnosti, zato imamo mehke in trde pedre.

Kokošji argumenti  o njegovih izkušnjah niso merodajni, dokler ne predstavi raziskovalne metode, hipoteze, kontrolne skupine in rezultatov. Kurje izkušnje niso merodajne in so samo wishful thinking.

In še to glede homoseksualnosti, ki je psihična bolezen in se jo uspešno zdravi; obstaja na tisoče terapevtov, ki so ozdravili številne homoseksualce, uspešnost pa je približno 70%.

Luca di Tolve iz Milana je bil od trinajstega do enaintridesetega leta gej. Leta 2008 se je poročil s Tereso in danes se v okviru Skupnosti Lot (Gruppo Lot) posvečata osebam, ki v sebi nosijo rane, povezane s spolno identiteto. Knjiga Bil sem gej je Lucova osebna izpoved, v kateri nam zaupa zgodbo svojega otroštva, opiše svoj istospolni način življenja in ključne etape, ki so ga pripeljale do tega, kar je danes: globok občutek praznine,  bolezen, srečanje z reparativno terapijo dr. Nicolosija, postopno poglabljanje vere in spreobračanje. Mimogrede nam postreže s številnimi informacijami o gejevski kulturi in izrazi svoje mnenje o aktualnih družbenih vprašanjih.

Ej, biseksualnost NE obstaja, da te nekaj vprašam. Imam znanca, ki je zdravnik, pa tudi gej je. Če je, kot ti pišeš, homoseksualnost psihična bolezen, a lahko on jutri šefa pokliče pred službo, pa mu reče: “Halo, šefe, ne bo ne v službo, ker sem bolan. Pridem, ko bom ozdravel, če sploh bom.”

Če bi bil ti njegov šef, bi se strinjal z bolniško?

Debeli mastni kratkonogi kurjek, še hitiš bežat pred helikopterjem??????

Kaj pa sosedje pravijo? Se oreng režijo??

Da te nekaj vprašam, 17.12.2024 ob 11:42

Ej, biseksualnost NE obstaja, da te nekaj vprašam. Imam znanca, ki je zdravnik, pa tudi gej je. Če je, kot ti pišeš, homoseksualnost psihična bolezen, a lahko on jutri šefa pokliče pred službo, pa mu reče: “Halo, šefe, ne bo ne v službo, ker sem bolan. Pridem, ko bom ozdravel, če sploh bom.”

Če bi bil ti njegov šef, bi se strinjal z bolniško?

Obstajajo duševne motnje in bolezni pri katerih nisi upravičeno do bolniške odsotnosti. Saj si kljub bolezni ali motenosti zmožno dela.

Koki?, 17.12.2024 ob 09:49

Jaz se resno sprašujem kakšni ljudje so to, da jim je glavna zadeva v življenju, da visijo tu?

Partnerice/partnerja NIMAJO. Jaz jih imam veliko neresnih. (Ali ni seks ena najlepših stvari v življenju? Sprašujem se kako lahko nekateri živijo brez intimnosti).

Družina jih ne jebe 5 posto, osamljeni in čustveno podhranjeni (vame je družina, ko sem jo še imel toliko rinila, da sem si želel mir)

Zabava in druženje so zanje neobstoječa zadeva (Pa jaz bi se ubil, če bi bil na vašem mestu. Ali ni nekaj najlepšega biti z ljudmi ob katerih ti je prijetno. Ali pa se celo iti sam ven zabavati in spoznati ljudi z vsega sveta?)

Službe večina nima (pa da jaz nebi najemnin pobiral bi delal. Pa kaj vi od socialne lahko preživite??? Pa saj si ne morete potem nič privoščiti. “cavecanemu/Neutropatu1” mama juha, pere, lika, po vsej verjetnosti mu tudi rit briše. Pač odrasel dojenček.)

Šport ne vejo kaj je. Pa kdo bo potem take zanemarjence sploh pogledal? (Pa da jaz ne bi redno tekel, bi bil debeluhar. Manj šanse bi imel pri moških, bil nesrečen in se tolažil s hrano.)

Naj omenim še, kaj meni poleg prej naštetega več pomeni od MON-a. To je televizija. In to ne mimogrede, ampak kot resen hobi. Kupujem filmske revije, knjige, gledam dokumentarce o zgodovini filma…

NIMAJO!

Pa meni so še celo računalniške igre in YouTube pomembnejši od MON-a. Razen tega kdaj še kaj poiščem na Googlu in to je vse kar se interneta tiče. Sploh še nikoli nisem imel nobenega družabnega omrežja. Še sanja se mi ne kako twiter zgleda.

Ma ni čudno, da so potem tako zlobni in patetični. Vsa nesreča v življenju jih je spremenila v nizkoten pritlehen drek, ki ne zna drugega kot hinavit, menjat vzdevke, manipulirat in se tu pretvarjati na MON-u. Imajo monologe sami s sabo, težijo ljudem in hinavijo, da so več oseb. ula- si piše s pupo glupo in si potrjuje pod nešteto vzdevki. Isto počneta druga dva incela.

Pa to, ti stvori so tok nizkotni postali, da nihče noče takega dreka od ljudi ob sebi. Vsi se takih izognejo saj jih avtomatično nekaj odbija od takih oseb. In zato so obsojeni, da so sami.

To je opis polovice monovcev in monkelj.

Ej, biseksualnost NE obstaja, da te nekaj vprašam. Imam znanca, ki je zdravnik, pa tudi gej je. Če je, kot ti pišeš, homoseksualnost psihična bolezen, a lahko on jutri šefa pokliče pred službo, pa mu reče: “Halo, šefe, ne bo ne v službo, ker sem bolan. Pridem, ko bom ozdravel, če sploh bom.” Če bi bil ti njegov šef, bi se strinjal z bolniško?

Dobro Kokoši, so ti že odgovorili tisti zgoraj, ti pa sigurno ne poznaš nobenega zdravnika. Ko že omenjaš zdravnika homoseksualca, sem mnenja, da jim ne bi smeli dovoliti delati na področju pediatrije, urologije in medicine dela, ker lahko pride do vseh sort zlorab.

Zakaj je treba homoseksualnost in ves ostali sodomitski nabor s področja queer theory zdraviti pa leži v tveganju za družbo, ki ga predstavlja queer oseba, saj sodomitska spolna praksa per se sploh ni problem, če gre za intimno prostovoljno dejanje dveh oseb, problem je v osebnostni izmaličenosti take osebe, ki predstavlja veliko tveganje. Homoseksualci v primerjavi z heteroseksualci trpijo za bistveno večjim številom psihopatoloških motenj, kot so depresija, nespečnost, napadi panike, težave s pomnenjem in koncentracijo, samomorilske misli, nevroze, psihoze… in ovire pri doseganju socialne učinkovitosti, kar dokazujejo številne študije. Poleg tega akademika Kirk in Madsen, Ph.D. v svoji študiji navajata širok seznam neprimernega vedenja: patološko laganje, samoprikrivanje, zavračanje moralnih in vrednostnih sodb, patološka narcisoidnost, promiskuitetnost. Problem je tudi v bremenitvi zdravstvene blagajne zaradi HIV, hepatitisa, rektalne inkontinence, SPB…

Homoseksualnost je bila navedena kot duševna bolezen tako v Ameriškem združenju psihiatrov kot v starejših različicahSZO – ICD mednarodni klasifikaciji bolezni.

Obstaja na tisoče kvalificiranih terapevtov, ki zdravijo homoseksualnost in so v zadnjih letih vedno bolj napadani in celo prepovedani.

Se nadaljuje…

biseksualnost NE obstaja, 17.12.2024 ob 13:12

Ej, biseksualnost NE obstaja, da te nekaj vprašam. Imam znanca, ki je zdravnik, pa tudi gej je. Če je, kot ti pišeš, homoseksualnost psihična bolezen, a lahko on jutri šefa pokliče pred službo, pa mu reče: “Halo, šefe, ne bo ne v službo, ker sem bolan. Pridem, ko bom ozdravel, če sploh bom.” Če bi bil ti njegov šef, bi se strinjal z bolniško?

Dobro Kokoši, so ti že odgovorili tisti zgoraj, ti pa sigurno ne poznaš nobenega zdravnika. Ko že omenjaš zdravnika homoseksualca, sem mnenja, da jim ne bi smeli dovoliti delati na področju pediatrije, urologije in medicine dela, ker lahko pride do vseh sort zlorab.

Zakaj je treba homoseksualnost in ves ostali sodomitski nabor s področja queer theory zdraviti pa leži v tveganju za družbo, ki ga predstavlja queer oseba, saj sodomitska spolna praksa per se sploh ni problem, če gre za intimno prostovoljno dejanje dveh oseb, problem je v osebnostni izmaličenosti take osebe, ki predstavlja veliko tveganje. Homoseksualci v primerjavi z heteroseksualci trpijo za bistveno večjim številom psihopatoloških motenj, kot so depresija, nespečnost, napadi panike, težave s pomnenjem in koncentracijo, samomorilske misli, nevroze, psihoze… in ovire pri doseganju socialne učinkovitosti, kar dokazujejo številne študije. Poleg tega akademika Kirk in Madsen, Ph.D. v svoji študiji navajata širok seznam neprimernega vedenja: patološko laganje, samoprikrivanje, zavračanje moralnih in vrednostnih sodb, patološka narcisoidnost, promiskuitetnost. Problem je tudi v bremenitvi zdravstvene blagajne zaradi HIV, hepatitisa, rektalne inkontinence, SPB…

Homoseksualnost je bila navedena kot duševna bolezen tako v Ameriškem združenju psihiatrov kot v starejših različicahSZO – ICD mednarodni klasifikaciji bolezni.

Obstaja na tisoče kvalificiranih terapevtov, ki zdravijo homoseksualnost in so v zadnjih letih vedno bolj napadani in celo prepovedani.

Se nadaljuje…

Sem nehal brati pri prvem stavku drugega odstavka, kjer ogovarjaš komentatorja kot mene.

Tako da ti kar pisari še naprej svoje teze, jih ne bom bral, ker očitno niso namenjene meni. 🙂

Je sploh kakšna logika po kateri ljudi označiš, da so jaz? (Pri temu zgoraj opazim samo, da narekovaje uporablja tako kot jaz. No jaz jih ne bi uporabil, če bi se hotel pretvarjati, da sem nekdo drug.) Vprašam te tudi zato, ker tudi ljudi, ki razmišljajo 100% drugače kot jaz, obtožiš, da so jaz. (kot si že PTICO, no ja… obtožil da so jaz)

Si prizadet v glavo?

Pa daj preberi kakšne stvari pišem, pa boš videl, da ni smisla, da bi zgornji komentar napisal. Ah tega ne vidiš, saj si avtist.

Samo debila delaš iz sebe pred drugimi, ko jih obtožuješ, da so jaz, ampak to ti je itak že v navado prišlo. ZATO PA SI TAK SAM IN IZLOČEN IZ DRUŽBE, ker si ljudem čuden, avtističen in smotan. Zato si te niti nobeden ne želi v svoji družbi.

na, naj še enkrat v dobro namenim naslednje besede, da se malo zamisliš, če se lahko :

NIMAJO!

Dobro vas trola. Ima prav, da ste glupi kot noč na tem forumu.

Iz leta v leto piše avtiste piše bolj absurdne zafrkancije, pa poječi pajki, pa helikopetrji ga preganjajo da se mora skrivat po šumi, debili ga pa vseeno jemlete in odgovarjate resno.

Glej kura, s kopiranjem razvlečenih blablabla črev kažeš lastno infantilnost. Tvoj psihološki profil dokazuje, da si v družbi neprebavljiv in si brez stalne družbice. Kdo bi hotel cel večer poslušat zgodbice o biseksih in telenovelah, ta mora bit zelo vsekan.

Anonimno 2379, 17.12.2024 ob 13:47

Dobro vas trola. Ima prav, da ste glupi kot noč na tem forumu.

Iz leta v leto piše avtiste piše bolj absurdne zafrkancije, pa poječi pajki, pa helikopetrji ga preganjajo da se mora skrivat po šumi, debili ga pa vseeno jemlete in odgovarjate resno.

nič on ne trola, a ne vidiš kako znori ko mu nekdo reče da biseks ne obstajajo? Drugi ga trolajo in zezajo on pa skače ko nor. to o helikopterju pa ni on pisal, sej mu tudi nick poberejo občasno odkar so mu registriranega bannali.

Terapevt, ki je ozdravil največ homoseksualcev je dr.Richard Cohen. Po njemu je homoseksualnost razvojna motnja, ki jo opredeljuje nezmožnost vzpostavitve trajne vezi s pripadnikom nasprotnega spola. Psiholog Richard Cohen v ” Coming Out Straight: Understanding and Healing Homosexuality ”  trdi, da do tega pride, ko se moški otrok ne poveže s svojim očetom. Odrasel gej skuša s seksom z moškimi nadomestiti očetovsko ljubezen, ki mu je bila odrekana v adolescenci.

Cohen je bil gej in je zdaj poročen moški s tremi otroki. Lezbijstvo pripisuje ženski reakciji na zavrnitev ali zlorabo s strani očeta. Pomagal je stotinam homoseksualcev, vendar je nenehno napaden zaradi spodkopavanja gejevske politične agende (tj. redefiniranja družbenih norm).

Psihiater dr. Jeffrey Satinover je opozoril na drug vzrok za homoseksualnost. Raziskava iz leta 1990 med 1000 geji kaže, da jih je starejši ali močnejši partner fizično napadel 37 % pred 19. letom ( “Homosexuality and American Public Life “, 1999, str. 24). 

Ne obstaja niti ena znanstvena študija, ki bi potrdila podedovano homoseksualnost, obstaja pa desetine študij, ki potrjujejo tezo, da homoseksualnost nastane s spletom okoliščin med otrokovim razvojem, vzroki pa so v neustreznem oz disfunkcionalnem odnosu staršev in okolja do otroka.

Glede na dejstvo, da ne obstaja nobena znanstvena študija, ki bi podkrepila trditve militantnih homoseksualcev, je dr. Ronad Bayer, pro-homoseksualni psihiater, v svoji knjigi opisal, kako so agresivni homoseksualci s pomočjo lobiranja, groženj in ustrahovanj, Ameriškemu združenju psihiatrov vsiliti politično odločitev, da se homoseksualnost odstrani iz seznama duševnih bolezni iz Diagnostičnega in statističnega priročnika duševnih bolezni.

Diskretni homoseksualci imajo pravico do zdravljenja na svojo željo in njihova želja mora biti spoštovana. To so zahteve Etičnega kodeksa terapevtov in psihiatrov. 

Študije o terapiji homoseksualcev variirajo med 30-70%. Takšni rezultati so običajni za ostale duševne bolezni kot so depresija, osebnostna motnja. Lahko zaključimo, da ima terapija zdravljenja homoseksualnosti podobne deleže uspeha zdravljenja kot ostale terapije.

V svoji knjigi, dr. Satinover jasno kaže kako homoseksualnost kljub globoki vsajenosti ni prirojena in ni nespremenljiva.

Žal so mnogi ljudje, ki se spopadajo s homoseksualnimi občutki, zavedeni z mnenjem, da ni izhoda. Določene skupine militantnih homoseksualcev sledijo že uveljavljenim metodam ustrahovanja, ki prihajajo iz ameriškega LGBT lobija in ustrahujejo vse, ki govorijo resnico o homoseksualnosti. Resnico o tej bolezni imenujejo “sovražni govor”, osebe pa etiketirajo s “homofobi”.

jejhata, 17.12.2024 ob 14:10

nič on ne trola, a ne vidiš kako znori ko mu nekdo reče da biseks ne obstajajo? Drugi ga trolajo in zezajo on pa skače ko nor. to o helikopterju pa ni on pisal, sej mu tudi nick poberejo občasno odkar so mu registriranega bannali.

O seveda sam jaz pisal o helikopterju in o pojočih pajkih, ki mimogrede res obstajajo. Ker noben moj oponašalec ni tako orginalen, da bi s čim takim ven prišel. 😀

Znori pa kvečjemu tale shizofrenična nadvse neinteligentna zavoženka o kateri sem odprl temo, ki bi rada bila TROL. Zadnjič je v temi, kjer se je pisalo, da je ženskam všeč videti dva moška skupaj registrirano pisala kot “ULA-“ zraven pa je enako, ja ENAKO ( 😀 ) pisala še pod mnogimi anonimnimi vzdevki. Pa pizda, kako si lahko tako prizadet v glavo? 😀 Uglaunem takrat nisem izdal, da jo prepoznam, da piše pod toliko vzdevki in sem ji pisal naprej, samo zato, da sem opazoval to farso še naprej kako se sramoti. 😀

NO TA PA RES HUDO TRPI, da tako obsedeno ljudi prepričuje pod toliko vzdevki in to počne že toliko let in toliko oseb je že bila. 🙂

Verjetno zato tako zavzeto ponavlja, kako je ona neprizadeta in se dela življenjsko in razumno, ker je v resnici čisto nasprotje tega kar naj bi bile ule, pupe, misli itd… Zdaj se pa spet po žabi obeša. Paranoičarka, shizofreničarka in drek od človeka od katerega so vsi pobegnili.

Pa “NO JA” 😀 😀 😀

Uglaunem, eh je to trpeče. Čisto spregledano v življenju, da je že čisto debilno ratalo in potem tu nori. NAJBOLJ SE PA REŽIM, KO “ŽABI” ALI KOMU DRUGEMU, KAJ MODREGA NAPIŠE. 😀 😀 😀

zelo, 17.12.2024 ob 10:34

čuden naslov teme

Zato pritegne. Čez glavo so mi zrasle teme, ki jih odpira ena, ki je osamljena in teme o kriminalu.

biseksualnost NE obstaja, 17.12.2024 ob 19:24

Terapevt, ki je ozdravil največ homoseksualcev je dr.Richard Cohen. Po njemu je homoseksualnost razvojna motnja, ki jo opredeljuje nezmožnost vzpostavitve trajne vezi s pripadnikom nasprotnega spola. Psiholog Richard Cohen v ” Coming Out Straight: Understanding and Healing Homosexuality ”  trdi, da do tega pride, ko se moški otrok ne poveže s svojim očetom. Odrasel gej skuša s seksom z moškimi nadomestiti očetovsko ljubezen, ki mu je bila odrekana v adolescenci.

Cohen je bil gej in je zdaj poročen moški s tremi otroki. Lezbijstvo pripisuje ženski reakciji na zavrnitev ali zlorabo s strani očeta. Pomagal je stotinam homoseksualcev, vendar je nenehno napaden zaradi spodkopavanja gejevske politične agende (tj. redefiniranja družbenih norm).

Psihiater dr. Jeffrey Satinover je opozoril na drug vzrok za homoseksualnost. Raziskava iz leta 1990 med 1000 geji kaže, da jih je starejši ali močnejši partner fizično napadel 37 % pred 19. letom ( “Homosexuality and American Public Life “, 1999, str. 24). 

Ne obstaja niti ena znanstvena študija, ki bi potrdila podedovano homoseksualnost, obstaja pa desetine študij, ki potrjujejo tezo, da homoseksualnost nastane s spletom okoliščin med otrokovim razvojem, vzroki pa so v neustreznem oz disfunkcionalnem odnosu staršev in okolja do otroka.

Glede na dejstvo, da ne obstaja nobena znanstvena študija, ki bi podkrepila trditve militantnih homoseksualcev, je dr. Ronad Bayer, pro-homoseksualni psihiater, v svoji knjigi opisal, kako so agresivni homoseksualci s pomočjo lobiranja, groženj in ustrahovanj, Ameriškemu združenju psihiatrov vsiliti politično odločitev, da se homoseksualnost odstrani iz seznama duševnih bolezni iz Diagnostičnega in statističnega priročnika duševnih bolezni.

Diskretni homoseksualci imajo pravico do zdravljenja na svojo željo in njihova želja mora biti spoštovana. To so zahteve Etičnega kodeksa terapevtov in psihiatrov. 

Študije o terapiji homoseksualcev variirajo med 30-70%. Takšni rezultati so običajni za ostale duševne bolezni kot so depresija, osebnostna motnja. Lahko zaključimo, da ima terapija zdravljenja homoseksualnosti podobne deleže uspeha zdravljenja kot ostale terapije.

V svoji knjigi, dr. Satinover jasno kaže kako homoseksualnost kljub globoki vsajenosti ni prirojena in ni nespremenljiva.

Žal so mnogi ljudje, ki se spopadajo s homoseksualnimi občutki, zavedeni z mnenjem, da ni izhoda. Določene skupine militantnih homoseksualcev sledijo že uveljavljenim metodam ustrahovanja, ki prihajajo iz ameriškega LGBT lobija in ustrahujejo vse, ki govorijo resnico o homoseksualnosti. Resnico o tej bolezni imenujejo “sovražni govor”, osebe pa etiketirajo s “homofobi”.

A to si napisal temu “Da te nekaj vprašam”, ki ima znanca geja, ki je zdravnik?

Ker kot vem njega ogovarjaš.

No potem ne bom niti bral.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close