Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moja 140kg sodelavka

Moja 140kg sodelavka

Jaz pa mislim, da sploh ni fora v sodelavki, ampak da tale naša soforumašica rada skladišnika vidi :-)))

Kaj se češ z drugimi obremenejevat, vsak ma kako težavo, sam zapakira in zakumuflira jo drugać.

Niso oziroma lažejo ali pa so debele že od prej…. Nekje že dobijo to maščobo, sama od sebe ne pride…. Ali pa jedo take vegeterijanske izdelke, ki imajo te hormone notri predelane….

Jest sm svoje čase vsak dan pojedla najmanj pol pice ali celo za kosilo, pa sem imala 58 kg… seveda vegi pico…. Še sedaj burek jem večkrat na teden, ravno včeraj sem ga…

Nekej ne štima… ali pa se nažirajo s to predelano hrano, ki kvari ščitnico (hormoni za debelitev jo kvarijo… ker pač ščitnico ureja presnovo), da se tako redijo, ker se sicer ne bi….
[/quote]

Kakšne hormone neki. Vegetarijanci in vegani se lahko mirno nažrejo bele moke in cukra, pa imaš vso to maščobo. In če se nažirajo z OH, so debeli. Ne rabijo ne mesa, ne ostalih živil živalskega izvora niti pogledat.

Kakšne hormone neki. Vegetarijanci in vegani se lahko mirno nažrejo bele moke in cukra, pa imaš vso to maščobo. In če se nažirajo z OH, so debeli. Ne rabijo ne mesa, ne ostalih živil živalskega izvora niti pogledat.
[/quote]

Ni res. Nujno rabiš maščobo za biti debel, sicer ne bi imela 56 kg ampak 156 kg. Z nažiranjem OH nikoli ne boš tako debel kot z nažiranjem mesa.

Vem, ker sem se zredila po kapsulah, kao ribje olje… debeli in to očitno, sploh v trebuh… Pa je bila dovolj ena na dan… Pa tisto vse skupaj nič ni.

A to opazite vse tiste, ki na nudistični plaži niti slučajno ne vidite nagih riti? Ki greste na dopust zato, da se odklopite in niti slučajno ne gledate okoli. Zato ne vidite lastno deco, kako terorizirajo vso bližnjo in daljno okolico, zajtrk na tuji mizi pa ocenite z mikroskopsko natančnostjo? A to ste une mone, ki se ne vtikate v druge, in v vsaki temi na monu moralizirate, da vsak naj nase gleda?

Ni res. Nujno rabiš maščobo za biti debel, sicer ne bi imela 56 kg ampak 156 kg. Z nažiranjem OH nikoli ne boš tako debel kot z nažiranjem mesa.

Vem, ker sem se zredila po kapsulah, kao ribje olje… debeli in to očitno, sploh v trebuh… Pa je bila dovolj ena na dan… Pa tisto vse skupaj nič ni.
[/quote]
Ojoj ojoj. Še enkrat, ne smeši se. Malo se izobrazi, pa sama sebi priznaj, zakaj si se redila. Zaradi ene tablete ala ribjega olja na dan prav gotovo ne, pa če do neba skačeš.

A na svojo težo tudi tako vestno paziš kot na ženino?
[/quote]
nE. mI NI TREBA, SEM ATLETSKE POSTAVE IN DOBRE GENETIKE. mOJA TEŽA JE IDEALNA IN LAHKO POJEM KAR ŽELIM. iN TUDI JEM KAR ŽELIM. jAZ SI NE BOM OD UST TRGAL

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Morbidna debelost je velikokrat povezana s psihičnimi težavami in travmami v preteklosti. Vzrok je lahko nasilno otroštvo, zlorabe, kakšne druge zelo stresne situacije in podobno.
Torej pri zdravljenju morbidne debelosti v bolj razvitih državah najprej zahtevajo da bolnik nekaj 10 kilogramov sam shujša, da pokaže voljo do sprememb, nato sledi operacija, ki fizično omeji vnos hrane (različne tehnike, različne vrste), nato sledi pa najtežji pooperativni del, ko operiranci spoznajo, da kljub fizični prepreki, psihološko še vedno hrepenijo po hrani in se zaradi obrambnega mehanizma zatekajo k hrani. Zato po operaciji sledi obvezna psihoterapija, saj hrana pri morbidno debelih je kot neke vrste zasvojenost hkrati pa kot neko zatočišče, ki je odziv na pretekle ali tudi trenutne stresne dogodke. Takšni ljudje so bogi in si velikokrat niso sami krivi da so kakršni so. Malo je sicer genetike, večinoma pa okolje, travmatske izkušnje in družba.

Ojoj ojoj. Še enkrat, ne smeši se. Malo se izobrazi, pa sama sebi priznaj, zakaj si se redila. Zaradi ene tablete ala ribjega olja na dan prav gotovo ne, pa če do neba skačeš.
[/quote]

Ja pa sem se zaradi tega. Vsak dan ali skoraj vsak dan sem pojedla kapsulo z ribjim oljem in sem se zredila v trebuh, očitno. Ko sem to nehala, sem pa nazaj shujšala na prej, ostalo nisem nič spreminjala…. Sem pa to delala dalj časa, kakšne pol leta… ali leto samo ne redno, ne vsak dan.

Sem ugotovila, da sem se točno zaradi tega zredila…

Sicer sem pa mnenja, da se zrediš samo če se nažiraš z mesom…. tudi če se nažiraš z OH se najbrž zrediš, samo ne toliko… Tisti, katere jaz mislim in govori avtorica, govorimo o fejst debelih, čez 100 kil, ne tisti, ki mislijo da so debeli, pa so samo močnejši….

Tisti fejst debeli (če tega ne delajo tableti), je potem samo še meso….

Ja pa sem se zaradi tega. Vsak dan ali skoraj vsak dan sem pojedla kapsulo z ribjim oljem in sem se zredila v trebuh, očitno. Ko sem to nehala, sem pa nazaj shujšala na prej, ostalo nisem nič spreminjala…. Sem pa to delala dalj časa, kakšne pol leta… ali leto samo ne redno, ne vsak dan.

Sem ugotovila, da sem se točno zaradi tega zredila…

Sicer sem pa mnenja, da se zrediš samo če se nažiraš z mesom…. tudi če se nažiraš z OH se najbrž zrediš, samo ne toliko… Tisti, katere jaz mislim in govori avtorica, govorimo o fejst debelih, čez 100 kil, ne tisti, ki mislijo da so debeli, pa so samo močnejši….

Tisti fejst debeli (če tega ne delajo tableti), je potem samo še meso….
[/quote]

Daj nehaj no. In zato dajo tiste najbolj ekstremno debele na strogo beljakovinsko dieto brez OH in kar naprej mlatijo meso z zelenjavo? Res nehaj, ker se smešiš.

Brez zamere, ampak koliko litrov olja je bilo v posamezni kapsuli?

Resnicno pises neumnosti, zredimo se od prekomernega vnosa kalorij, ena kapsula se popolnoma nic ne pozna.
Ocitno si med jemanjem spremenila prehrano ali zadrzevala vodo.

To se pa strinjam. Alkoholiki se še takrat ne zamislijo, ko jim umrejo “frendi” alkoholiki.

čE nisi bila v tem ne govori za druge. Jaz sem imela okej, recimo normalno težo, čeprav ni bila ampak 7o kg na 170 višine. Z možem sva bila skupaj deset let, čudovito, lepo, sreča, ljubil me je, nor name in vse to. Potem sem res spoznala nekoga s katerim sva si nekaj dopisovala , se celo srečala na kavi, čeprav nič ni bilo, pošiljal mi je slike…ko je mož to izvedel je ponorel, iz čudovitega, prijaznega itd se je spremenil v nesramnega, zajedljivega moškega. Ves čas mi je govoril, da se bo odselil pa se potem ni zaradi otrok a dobesedno me je je.bal v glavo vsak dan in vsak dan je namigoval da če sem koga srečala pa da si ženske rade dopisujemo in tako več let…vem da sem sama kriva zato sem vse to prenašala poleg tega imava dva otroka.

Ampak jaz sem se zaradi vsega tega maltretiranja, ker prej je bil res čudovit, potem pa se je spremenil v nekoga, ki sem ga skoraj zasovražila, na trenutke sem ga, ker kolikor me je prej ljubil me je potem poniževal in zaničeval, skratka zredila sem se na 102 kg, ki ju imam še danes…v ene treh letih, vsak dan kako kilo več, pol čez mesec dve kili več, pa spet drug mesec 3 kile več in sem se zredila za 30 let zaradi sranja, ki mi ga je vsak dan serviral. Psihično mučenje in podjebavanje vsak dan

In verjamem da se vsak zgraža ki me sreča in si misli kako si je lahko to dopustila, meni je bilo vseeno, želela sem umreti, bila sem v gloooboki depresiji, no zdaj sem preživela nekako a kile so ostale..

tako, da morda ima tudi ona za seboj kakšno takšno zgodbo, travmo in ji je popolnoma vseeno, mogoče se trudi za vsak dan, da se sploh sestavi in živi in ji za kile ni mar, tako kot ni bilo meni…zdaj mi je žal, takrat mi je bilo pa čisto vseeno kakšna sem postala.

no zredila sem se za 30 kg ne za 30 let sem se preveč vživela in čisto živčna postanem, ko se spomnim tega obdobja…

To se pa strinjam. Alkoholiki se še takrat ne zamislijo, ko jim umrejo “frendi” alkoholiki.
[/quote]

Še dobro ga zalijejo…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Nočem bit nek razsodnik, ker ne poznam ne tebe, ne moža, ampak moram te vprašati: kaj pa si mislila, da se bo zgodilo? Da bo mirno požrl? On je tebe podjebaval_ praviš, te maltretiral. A misliš, da zanj pa ni bilo maltretiranje, ko je izvedel, da mečeš oči drugam in potem v negotovosti živel dalje s tabo? Tisti, ki smo kdaj bili prevarani, vemo, kako hudo je to, ko se ti svet podre in oseba, za katero bi dal roko v ogenj in jo imaš najraje na svetu, te tako izda. Vedi, da je on trpel prav tako, če ne še bolj kot ti.

Vidim eno debelo žensko enkrat v hotelu, pa pogledam na njen krožnik, pa si rečem, pa kako je lahko tako debela, ko tako malo poje. Še jaz sem imela več, pa sem mela takrat 55 kg, sedaj mam 56 kg… Ampak to je bilo že 10 let nazaj…. najmanj. Pol pa ženska začne hodit po hrano enkrat, dvakrat, trikrat – pa to vse glavni obrok. Med tem sem jaz že vse pojedla, od juhe do sladice in šla… on je še kar hodila po hrano :))

Debeli ljudje se nažirajo, drugače ne more biti debel, pa še ful mesa pojedo,.. ne moreš biti tak, če tako ne delaš, ker meso ima polno hormonov za debeljenje, ker jih dajajo živalim, da so debele…

Zato jest teh bajsik videti ne morem, ker točno vem, da zaradi takih pobijo ful več živali, ker se enostavno NAŽIRAJO z živimi bitji in jih koljejo še toliko več samo zaradi takih….
[/quote]

čista resnica

Jaz samo upam, da se je vse uredilo… da sta z možem spet našla skupno srečo. Kile so tukaj še najmanjši “problem”.

Ja no, če je res tako kot pišeš, boš kmalu imela novo sodelavko.

če želiš moj nasvet mi povej. tukaj ti povem naslednje. ja prav imaš ugabna je do konca. nagnusna. jaz na tvojem mestu o tem obvestil nadrejene, direktorja, lastnika podjetja. če tolerirajo to početje, pol je čudno. kakršna koli firma je al druzinska, al karkoli ze je, v bistvu ni vazno. vazno je samo da se imas ti fajn. če si ti tako daleč v glavi, pa tudi telesno, da is res v nulo natrenirana. to pomeni. 6pac, beli zboje, naredis 50 prvih sklec, se 15x dvignes na drogu. imas dostojen dedlift in squad. dostojen benč. imaš lepe joškice, široke rame. se breigaš predsvem zase. potem začni razmisljato privat firmi in zacni delat zase. ker to se ne bo spremenilo. ona bo tukaj in ti bo ugabna. pomisli kak osi sploh ona obriše rit?! a zdaj razumeš vsaj ti, zakaj imam jaz toliko proti debelim ljudem. razumeš? zakaj se mi gabijo? ja ker bo enkrat moral nekdo skrbet zanjo in ji brisat rit in jo umivat. za 800 evrčkov in se mu ne bo smelo gabit. ti pa imas izbiro. torej idi delat to kar it ne uničuje domišljije. ker t oseba ti jo očitno. ker meni tudi. in vem kako je.

Vagabund, men se pa zdi mal bolano, da svojo ženo tehtaš..zanimivo tud, da ima tako nizko samopodobo in se ti pusti dejansko..

Med znankami (in celo družino) sta dve resnično predebeli. Tako recimo temu 140 +. In obe imata srečni družini, super partnerja, otroke. Sta samozavestni, verjetno bolj kot marsikdo od tu gori.
In ja, radi jesta. Na FB so dnevno objave o obrokih – predvsem gurmanskih ne neki fast foodi. Zakaj ne? Kdo smo mi, da nam je dana pravica obsojati?

Včasih se prav vprašam zakaj smo sami do sebe taki. Recimo ne jem več po kosilu (recimo po 16. uri), dopoldan pazim kaj jem, čim manj sladkarije. Ko pa zvečer sediš na kavču, odpreš fb pa objave o gurmanski večerji.. grrrrr… 🙂 🙂

Ne razumem tebe ti ne razumem tega ,ker suhe prasice boste tudi umrli ,lahko tudi zaradi raka ali kaj druge. Ali suhe kurbe mislite,da,vaši,drek ne smrdi ??? !!! Lahko pa tudi suhe prasice umrete v nesreči in tako dalje…..

Vsakemu svoje. Nekatere suhe cipe,ki,vsak dan svojim šefom fafajo mislijo,da so kaj posebnega!!! Potem jih pa v obraz suhe kuzle pogledaš ,pa bruhaš!!!
Te nekatere suhe kuzle mislijo,da raka ne bode dobile,ali jih smrt ne bo doletela!!!

Tudi shiranim in koščenim morajo na starost drugi brisati rit za 800€. Mar ne?

na starost ja. pa to zmore en sam. pri oni sviji nagnusni pa 2. sem delal to vem kaj govorim. prosim ne mi pametovat. pri teh debelajsah ne bo na stara leta ampak bo pri 60.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close