Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moj zobar

Moj zobar

Se opravičujem, ker sem postala pod drugim nikom, ki ga uporablja moj brat. Nisem opazila.

oprosti IZIDRA,nisem vedela,da si ti princeza.Tebe čaka nebeški zakon.

Kaj ima pa zakon veze s tem ali sem jaz princeza ali ne :))

cccc…ješušnadi ženščine:)

hehe, faaak no, ne morš noooo!!

Kako sunsun lepo nagovarja T-ano naj prevara svojega moža in navsezadnje tudi otroka…

Res pohvalno sunsun!!! Bravo!

zato,ker ti misliš,da bo pri tebi drugače,lepše,nebo tako ampak….kakor v sanjah. Vidiš kako mlada si ,da sploh ne štekaš kaj ti pišem,kako potem lahko dajaš komentarje o zakonu?meni,ki imam zakonskega staža verjetno več kakor si ti stara,daj no

Mah, zdaj nam bodo pa pamet solile še južnjakinje. Za bruhat!

A nisi ti noseča?

Za nickom ljubica piše moški, zato se ne razburjajte , punce!

Oh, vem, kako je to. Meni se to dogaja z zdravnikom. Simpatičen, mlad, pozoren, že kar na “živjo”… ampak sva oba oddana. Ne sicer zakonsko ampak vseeno.

sanjarjenje res ni prepovedano. je sladko, mamljivo, noro vznemirljivo. ko se ti zgodi to, kar se ani-T, mislis, da bos samo izkoristil priloznost, potem pa bosta oba sporazumno koncala zvezo in nihce ne bo vedel za to in bosta mirno zivela naprej. mogoce se to res dogaja, ampak iz svojih izkusenj, ki trenutno trajajo, lahko povedm, da sem sama mislila enako, se en mesec nazaj sem vedela, da vem kaj delam in da se ne bom custveno zapletla. pa sem se se prevec in on e bolj. in zdaj sem na razpotju, ko bom morala narediti konec, ker bom poslusala glavo namesto srca. boli kot hudic in sprasujem se ali se vendarle nebi odlocila zanj in koncala svojo dolgoletno zvezo, kateri nic ne manjka. zadnje dni sem samo senca sebe. ne morem delati, mislim nanj, ne spim in jokam, ne funkcioniram normalno. on pa me caka…ni mi zal za vse kar mi je dal, prevetril mi je srce, vendar zdaj me caka najtezja odlocitev v zivljenju…ali je vredno?

No, ste se pa kar fino razgovorili. A vam nisem dala dobro tem za kregat. Eni ste za varanje, eni ne, v glavnem se eni kar neki razburjate. Sej se počutim kot bi mi lastna mati dajala nasvete.

Naj zaključimo to temo, al pa če se vam da še naprej. Hvala vsem , ki razumete take situacije, vsi ostali pa…sem se vsaj malo nasmejala.

Drugače pa vam povem, da z zobarjem no bo nič, malo spogledovanja pa misilim, da obema ne bo nič škodilo, kvečjemu koristilo.

Aj, pa ne vem če bi že kaj blo, na kakšen način bi otrok trpel – a bi ga v naročju držala ?

T-ana

————————————————————————-
Aj, pa ne vem če bi že kaj blo, na kakšen način bi otrok trpel – a bi ga v naročju držala ?
————————————————————————–

Vsekakor si si pa s tem prislužila nagrado za najbolj butasto izjavo na tem forumu, če jih bo kdaj kdo delil.

To jožica!! Sam res, zdej se bo pa sam še ljubica, ljubček whatever, oglasila, kako se spet strinja s izjavo T-ane, pol bo pa še rekla, da ona že ve da se lahko vara ker ima že toliko zakonskih izkušenj…Sory ljubica, tvoje izjave bi lahko mirno pripisali kakšni 20-letnici, ne pa “zreli” poročeni ženski…

ljubica vam ne bo več kvarila raspoloženja.

raspolozenja :))

hehehe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close