Moj se pa noče…
Moj dec tud ni obrit pod pazduhami, vendar zaradi tega ne smrdi….
Me je tud že vprašal, če me motijo dlake pod pazduhami, ampak me ne.Pa tud sam je rekel, da bi se bedast počutil, če bi bil pobrit.
Kar pa se žensk tiče – no, tukaj pa se strinjam, da ženska dosti bolje izgleda, če ima čim manj dlak po telesu.
Seveda, samo moje mnenje.
Uživajte v sončku.
Moj dec tud ni obrit pod pazduhami, pa čisto nič ne smrdi, ker se redno tušira.
Me je tud že vprašal, če me motijo dlake pod pazduhami, ampak me ne.Pa tud sam je rekel, da bi se bedast počutil, če bi bil pobrit.
Kar pa se žensk tiče – no, tukaj pa se strinjam, da ženska dosti bolje izgleda, če ima čim manj dlak po telesu.
Seveda, samo moje mnenje.
Uživajte v sončku.
regica, narava je dlake ustvarila zato, da so človeka ščitile, ko še ni bilo oblačil. zdaj so pa nepotrebne, ker telo zaščitimo z oblačili. zakaj pa imamo nohte? zaradi istega razloga. a rabiš nohte na nogah? ne, ker imaš nogavice in čevlje, včasih jih ni bilo. zato bojo verjetno nohti čez ne vem kok let zakrknili…
a zato, ker je narava ustvarila dlake, se ti ne briješ???? dvomim. zato je primerjanje petelina z njegovim perjem in človeka z dlako čisto nepotrebno.
moj se je lani pobril pod pazduho poleti, ker njega motijo dlake (ko je prišla zima, se je nehal:), če se bo letos spet, je pa to njegova odločitev. hočem rečt, da je to res stvar posameznika. jaz se brijem povsod in ne samo zaradi sebe in higiene (kot so nekatere navedle), ampak tudi zaradi drugih, ker vemo, kako drugi gledajo, če ženska ni pobrita (po nogah, pod pazduho…, sej drugje se ponavadi ne vidi). in, res je lepša za pogledat ženska, ki je pobrita. kar se pa moških tiče, je pa še vedno tako, da bolj je kosmat, bolj je možat. nekaterim je to všeč, nekaterim pač ne in vedno bo tako.
Veste kaj, mal ste pomešal pojme: ne briti se in zato smrdeti ni pogojeno z drugim. Poznam osebek, ki je gol kot otroška ritka in smrdi kot dihur, zato, ker se NE UMIVA! Torej voda in žajfa sta še vedno prva pri osebni higieni ne glede na kile žavb v kopalnicah. Britje vseh in vsepovsod je pa trenutno “in”, vendar me moti, da če se komu pač ni za britje, ga takoj napadete kot največjega kriminalca. Lupčki, bodite manj agresivni!
Živelia kosmate lulike.
http://www.jpegwizard.com/new/imagefiles/69200462950AM90880.jpg
oh, joj! kakšni poznavalci ste tlele. grem stavt, da sami zgodovinarji. slučajno ima prav, kaj ste pa mislne, da mamo nohte pa dlake zarad lepšga??? babe, ne oglašite se, ker očitno nimate pojma, o razvoju čoveka, pa še o čem drugem ne! glede motik pa tega, ja zdej mamo orodje in nohtov ne rabmo več tok. a ste mislne, da je razvoj človeka trajal samo 100 let? pomoje ste tlele neizobražene babnce najbl glasne!
dejte še mene raztrgat zdej!
Forum je zaprt za komentiranje.