Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moj se pa noče…

Moj se pa noče…

Moj se sploh noče pobriti pod pazduho…Že pred leti sem mu to predlagala,a to takrat še ni bilo tako “IN”.Dandanes pa opažam,da je večina moških že kar lepo higiensko urejenih…Zakaj je britje pri ženskah normalon,pri nekaterih moških pa je TABU…Še malo heca:MOŠKI JE KOT ZNAMKA-KO SE MALO NAVLAŽI,SE ZAČNE LEPITI..Lep dan in prav takšno noč

Ali higiensko urejen pomeni obrit??! Pač ne naseda trendom.

moj je pa pobrit in sem zadovoljna

To je stvar vaskega posameznika. Na morju sva z mojim gledala obrite lulčke, na vse možne načine, črtica, trikotnik al pa čist obrite.

Moškim se še vedno zdi, da so mačoti, ker so bolj kosmati, in s tem ko bi jih obril ali pa podepiliral, bi jim vzel moškost.

Je pa res veliko moških, ki se brijejo spodaj in zgoraj, ker se jim zdijo dlake in kocine nehigijenske in neestetske.

Se mi zdi,da bi se ponoči še bolj vanj zarila,če nebi bilo tam tiste “gmajne”.sicer ga pa ljubim in ne vem,zakaj jih ženske tako rade spreminjamo…Pa saj moramo tudi me kdaj podležti moškim..Lp

Kosmati moški (in ženske) se mi gnusijo, ker se mi zdi to nehigijenično.
Še to: moja soseda in njen mož sta super človeka, samo smrdita in jaz žal z njima govorim raje samo preko ograje, ker se mi kar želodec obrača, če kdo smrdi po potu. Raje d..k voham kot švic! Ne razumem, da se ljudje ne pobrijejo! To vendar paše k osnovni higijeni.

Po mojem bi tvoja soseda neprijetno dišala tudi, če bi bila pobrita. Menda ne mislite, da če si obrit se ne potiš al kaj?
Umivat se je treba pa bo.

Lep dan vsem!

Moj se je pobril pod pazduho sam od sebe, ne prenese kocin. Definitivno je nehigienično.

Brina

Morda bi se pa ti še glavo pobrila, bo tudi bolj higiensko.

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

To da mu vsiljuješ ene svoje ideje in norme, bi rekel, ni ravno znak ljubezni.

Glede žensk je pravilo, da nikoli ne greš ven s takšno, ki je bolje oblečena od tebe. JOHN MALKOVICH

Zakaj je britje pri ženskah normalon..

to tudi mene zanima. zakaj? zakaj odstranjevat nekaj, kar je dala narava? a ti povem july, to ni čisto nič normalno, to ti je kozmetična industrija oprala možgane in iz istega razloga babe zapravljate nenormalne zneske po raznih dm-jih in kar je še takih bebavih štacun. le opazuj, koliko moških boš našla notri!! ali pa preštej, koliko kozmetičnih artiklov ima v kopalnici moški, koliko pa ženska! bravo, uganila si! ženska jih ima 10x več kot moški. pa ne zato, ker bi bila toliko bolj urejena in čista od moža, ampak zato, da z vsemi tistimi žavbami, parfumi, bojnimi barvami in kar je še te navlake zbuja zavist pri drugih ženskah. in zdaj smo tudi pred odgovorom, zakaj se ženske toliko ukvarjajo z oblekami in kozmetiko. zaradi drugih žensk vendar.

Hm,
koks,
ne boš verjel, ampak ravno včeraj ko sem skočila v DM po ženskam nujno potrebne intimne pripomočke (in zato moramo pač tudi v kako bebavo trgovino včasih), je bila v DM fuuul vrsta (celo!) in – reci in piši – v vrsti je bilo več moških kot ženska…
…poleg tega je en še deodorante nabavljal, drug je šminkersko izbiral sončna očala, enega je punca priganjala naj že izbere tisto kremo…

britje nima nobene veze s higieno. če normalno skrbiš za higieno, se redno umivaš, uporabljaš milo, deodorant, produkte proti potenju (če si nagnjen k prekomernemu potenju) potem britje nima nobene veze s higieno. res, da se na dlačicah zadržuje več mikrobov, ki razgrajujejo znoj, kar daje neprijeten vonj, vendar ob upoštevanju osnovnih higienskih opravil, to sploh ni važno. moj se izredno poti, vendar toliko skrbi za higieno, da ga v vseh teh letih še niti enkrat nisem zavohala, da bi po švicu smrdel. je pa res, da je britje bolj estetsko pogojena. se strinjam s tabo, če ima tip res veliko goščave na določenih mestih je res lepše, če je pobrit ali vsaj ˝skrajšan˝. drugače pa ne vem, zakaj bi delali takšno paniko zaradi tega.

Ja jaz za svojega lahko rečem, da ima več kozmetike kot jaz (skoraj), pa tak deodorant, pa stik v isti znamki in isti gel za tuširanje, in da dec ne hodi skos v eni sami vonjavi ima še dva lai pa tri na zalogi, da kremc za obraz ne omenjam in gela za britje in potem še losiona po britju, …

Na začetku me je vse to presenečalo, zdaj mi je pa všeč, ker nekaj da nase, in da ne zaudarja po švicu, kot nekateri njegovi prijatelji, ki se imajo za mačote.

Obriti ali neobriti, ženske ali moški:
če nisi umit, smrdiš, če se pa redno pereš, pa ne moreš biti nehigieničen!
Zakaj taka frka okoli britja? Zlati vitez ima prav – zakaj pa si, draga dame, ne obrijete še glave, če je to bolj higienično?
Mimogrede, v glavnem sem pobrita (ali pa vsaj z britvico obdelana), ker je tako všeč meni in mojemu moškemu, ne pa zato, ker je to moderno. Moj moški pa ni obrit, spet zato, ker je tako nama všeč. In naj tako ostane pri vsakem posamezniku. Če ne moreš sprejeti svojega moškega kosmatega, pa preberi kdaj kak intervju s plavalci, z Mankočem, na primer. Če se je moral kdaj pred tekmo zaradi upora vode pobriti po celem telesu, koliko časa je to trajalo in kako je trpel naslednjih nekaj dni, ko so se mu rastoče dlake zatikale v oblačila… Moški so pač po naravi bolj kosmati od žensk in od njih zahtevati, da vzdržujejo kožo brez dlak, ni ravno dejanje, ki bi kazalo na ne vem kako globoko ljubezen, mar ne!
VAŽNO JE, DA SO NAŠI MOŠKI ČISTI, potem se brez skrbi lahko zarijemo vanje… gmajna gor ali dol…
Kaja

men je pa pr dedcu všeč šumica.povsod.pa da je lepo opran in čist.in čist nč več ne zahtevam.vsake tolk se sicr pošprica tud s parfumom , pa kakšno kremco porab, sam bl men na ljubo.
nia

moski pobriti pod pazduho ojejej grozno niste resne sj ne recem za predele okoli penise je lepo ce je malo postrizeno ampak pobrito ojej

1. Zaudarja tudi clovek, ki je pobrit
2. Ce se noce, se pac noce. Je svoj clovek.
3. Meni osebno ni vsec povsod pobit tip…mogoce mi deluje mejhno pederasticno..moje mnenje, katerega ne vsiljujem nikomur :))

Madonca, hvalabogu, da se neče , je ja svoj človek pa desc ……

umiva pa gotovo se ??????

Jao punce! Umivat se je trba ne pobrit.No pa ko že toliko kritizirate moške vas moram spustit na realna tla.Iz mojih izkušenj vam poivem da so ženske dosti večje svinje kot moški.Se postaviš poleg ženske pa smrdi kot pok po periodi.Z njimi seksaš imajo beli tok in zopet smrdijo kot pok,fuj dae mi kar želodec obrača.Drage moje ženske tudi ve švicate in smrdite še bolj kot moški ampak ne zaradi tega ker niste obrite ampak zaradi nehigiene.Tiste vaše vodice pa spreji pa deodoransi so samo lari fari.Umivat se je treba z navadno vodo in milom pa ne boste rabile deodorantov pa sprejov pa tudi smrdele ne boste več.

k24cm, sej se ti ni treba takoj počutit ogroženega. preberi malo zgornje poste pa boš videl, koliko se jih pritožuje nad moškimi.

ariana sorry. To je mišljeno samo za tiste ženske ki šimfajo moške ,kakšni zamazanci so. Ja dlake pa niso čisto nič nehigienskega če so umite.Je pa zelo nehigiensko metati heheheh DAMSKE vložke po WCjih v školjke ,razne kote in še marsikam.Aja po postih nekaterih žensk sklepam da one tudi seksajo ne.Ker skoraj vsak človek pri seksu švica,(sploh pa poleti) njim pa se švicanje gravža.
Lep pozdrav

***** 24cm-15cm=9cm JUNIJ,JULIJ,AVGUST-BABO PR MIR PUST

A je narava dlake ustvarila zato, da se jih brije?

Že ve zakaj se ne brije. Ste že kdaj videle lepega petelina brez perja?

ja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close