Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika MOJ ROJSTNI DAN -ZA VSE

MOJ ROJSTNI DAN -ZA VSE

No potem je pa moj zaključek tak, da je ogi bolnik. Tako ali tako sem ga že pred časom prosila, naj me ne omenja več v svojih postih, pa je očitno zanj to preveč.
Kaj hočeš, na svetu je preveč takih. Bolnikov pač.
Briga me…mene ne bo pregnal iz tega foruma, tudi me ne bo spravil v slabo voljo. Imam na srečo danes preveč razlogov za dobro voljo!
Sonček in ostale, en lep dan želim :-)!

Po malem smo vsi kdaj pa kdaj “bolniki”, ni da bi se človek sekiral. Lepo proslavi svoje dosežke!

OGI, za vse bo najbolje da se ne oglašaš več.
Za druge pa, da mu ne odgovarjate.
Škoda čudovitega foruma za ukvarjanje s takimi tipi.

HY ARNIKA – IMAŠ PRAV , ČE SI BOLAN -OZDRAVIŠ , ČE PA SI MISLIŠ , DA SI NEKAJ VEČ ,KOT OSTALI -TI PA NI POMOČI . Hvala za vse nepotrebne nasvete , kaj pripraviti za čago , z izjemo omenjenih -koristnih , še en
lep pozdrav – tudi svetilkama . OGI

Tale Ogec pa res misli, da je ful koristen, vsi ostali pa polni praznih čvekarij-a toliko mučnega in komaj razumljivega blebetanja kot je njegovo…eh. Se pridružujem arniki in tistima dvema, ki bosta še dolgo svetili. Pa še komu
verjetno.

Tale Ogec pa res misli, da je ful koristen, vsi ostali pa polni praznih čvekarij-a toliko mučnega in komaj razumljivega blebetanja kot je njegovo…eh. Se pridružujem arniki in tistima dvema, ki bosta še dolgo svetili. Pa še komu
verjetno.

Jest – operacija uspela , pacienti siti in zaliti ,super nasvet .M alo sem ga “skoraj ” spremenil , ker sem dobil preveč paprike in čilija
preko interneta , pa ga nisem -imam oboje doma pridelano , na vrtu ,
kar pa se povabila tiče , ne vem kako naj bi to storil , če bi imel čas bi objavil naslov – to pomeni za vse , saj ni problema za prostor 50 -80 ljudi ,
dobimo – soočimo se ko bo srečanje kje na ŠTAJERSKEM ,lahko pomagam pri organizaciji , imamo čudovite kraje , da hrane ne omenjam . L . P O G I

Me veseli Ogi, da je zadeva uspela.
Tudi nam in prijateljem je mehiška hrana všeč, pač nekaj novega, kar pritegne…
S katerega konca štajerske pa si ???

LP

hy jzst
Dasiravno ni navada ,kot sem opazil iz linkov , čeprav imam občutek , da
izmenjujemo mnenja že skoraj iz vseh koncev naše kokoške , sem iz
okolice Slov.Bistrice (VINDISCH OJSTRICH -tako nekako imanovana pred
stoletji ) . Morda ne bi bilo slabo , za probo- L.P. OGI – SL BISTRICA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close