Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moj radio in partizan

moj radio in partizan

Rada poslušam glasbo na Mojem radiu, vendar mi vse skupaj priskuti “partizan”, ki s svojimi bolnimi štosi polni eter. Zato dragi partizan, daj se malo umiri in pusti politiko in cerkev. Velja? Menim, da toliko sovražnega govora, kot ga ti sproduciraš v nekaj urah na radiu in v svojih postih na velenje.com, ni potrebno. Glej, da se ne spotakneš v NC….Prosim Boris, če ga malo umiriš, saj je vedno bolj primitiven in zloben.

o čem ti to?

O voditelju na radiu Moj radio, ki “vabi” ljudi ( ki niso politično usmerjeni kot on ) v …… rov, ves čas pljuva po farjih in jih primerja s pedofili, poklanja sveče in lubrikant birmancem… ,da ne bo pomote, nisem verna, vendar ima vse mejo dobrega okusa. Tole pa je podn od podna.

Še nikoli nisem slišal za Moj radio.

Kje se to posluša? V Velenju?

Mogoče pa je pod vplivom boom-a, ali pa je to sam boom ?

Kaže, da sem ti zelo v želodcu.

Zanimivo kako znate eni hitro čivkat, ko vam ni kaj prav pa čeprav se to vas ne tiče!
Kaj pa ko pljuvate po Sloveniji in POŠTENIH ljudeh ter jih zmerjate s komunajzarji, paradajzarji in ne vem kaj še vse. Takrat pa je vse v redu.
Zanimivo in ravno takšni se imate za neke demokrate.
Če ti kaj ni prav ugasni radio in se spelji stran! ne vem odkod vam ideja da se bi čisto vse odvojalo tako kot je vam prav in kot vi hočete?!
Res ste ogromni mentalni reveži!!!

Zamenjaj frekvenco! Radio KURIŠČE, ti bo všeč!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close