Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Moj partner ni nič romantičen

Moj partner ni nič romantičen

A so vaši tudi tako neromantični? Moj ne zna nič uživati, če npr. zvečer prižgem svečko v dnevni sobi na mizi, me sprašuje zakaj kurim brez veze in da mu ni jasno kaj je fora tega. Rože na oknih se mu zdijo nepotreben plevel, ki samo privablja pajke in mrčes, pa nimam na okenskih policah nobenega šavja, imam samo nekaj ciklam in nekaj orhidej ter dva kaktuska. Ni mu jasno, zakaj kupujem dekoracije za stanovanje, on bi imel v stanovanju samo tisto, kar je nujno potrebno in funkcionalno. Njegov oče, ki živi sam, ima tako stanovanje. In tisto stanovanje deluje strahotno otožno in puščobno, nobenega veselja, nobenih barv, še pohištvo ima temno sivo in stene rumenkaste….. jaz bi depresijo tam fasala.

Razloži mu, da žena ni nujno potrebna, da bi moški preživel.

In mu to vzemi(kuhanje, pranje, sexanje…). Bo razumel namig.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Jaz sem podobna 🙂
Svečko prižgem zaradi vonja recimo, še rajši pa dam par kapljic olja v izparilnik in to je to. Z neko funkcijo.
Rože so mi nepotrebno šavje.
Okraskov ne maram, ker samo nabirajo prah.
Stanovanje imam opremljeno minimalno, samo kar nujno potrebujem in vsako navlako takoj vržem v smeti.
Rada imam barve in stene imam pobarvane v močnih barvah, pohištvo pa v svetlem lesu.

Eh, moj je glih tak! Težavno, kajne?

iz časa socializma in očitno so ostali v tem obdobju. Vse sivo, svinčeno, brezperspektivno, brez duše. Verjetno je pri sexu tudi tak, a ne?

Odsotnost nekih čustvenih barv, je stvar in posledica vzgoje. Dokaz si navedla, njegov oče. Tvoj mož je samo kopiral tisto kar mu je bilo kot otroku vsiljeno.

Očitno pa le ni tako slab, če si pa z njim. Sicer pa, če ti ni ok, ga bo kakšna druga z veseljem imela.

Pa lep pozdrav

Ittak da moj tudi ni..ampak tako je ..na začetku je še bil zdaj pa nič več..zdaj je samo dosta romantike , skidaj gače:)))

Kdo sem, kaj sem? Sem vesoljka in ne prihajam v miru.!!!!

tudi, če daš gate dol za njega, ti očitno paše in se nič ne pritožuješ !

Ja dobr no, sej nisem zdaj rekla, da se bom ločila zaradi tega :))) ali pa da zdaj zato ne morem živeti, itak mi je pustil veselje, da stanovanje opremim in dekoriram kot želim. Samo pač fino bi se mi zdelo, če bi tudi on lahko užival v drobnih prijetnostih 🙂
Star je pa 27 let, tako da ne vem koliko vpliva ima socializem direktno nanj.

On pač uživa v drugih stvareh, pa se ti poskusi vživet v tisto v čemer uživa !! To pa najbrž ne, a ne ?

razumem da je mnogo takih neromantičnih, ne razumem pa tega kako jamrate da je vaš tak, pa saj ste najbrž že takoj vedle da je tak in ga takega sprejele, a zdaj vam pa tak ni več všeč al kuko?
pa ne rečt da je na začetk bil drugačen, ker redko kateri moški je, na začetku večinoma samo ženske nosimo rožnata očala in imamo tipa za princa…

zakaj misliš, da ne?

ja, potem še bolje, če se mu pridružiš v nečem kar ima pa on rad 🙂

Lp

Večini moških (ne vsem!) so dekorativni predmeti nepotrebna navlaka.
Ker sem tudi sama manj nagnjena k “okraševanju” doma in mi vse rože (vključno s kaktusi) crknejo najkasneje čez 3 tedne, sveč pa ne maram kuriti, s tem, da moj spada v tisto večino, nimam težav. Je zelo prijazen in skrben mož ter dober oče in to, da nima smisla niti za izbiro barve preproge, se ne ukvarjam.
Imamo zelo veliko in svetlo (okna, svetel les), stanovanje – na stenah visi nekaj umetniških slik oz. fotografij, na policah pa nimamo praholovilcev, temveč knjige, CD-je, DVD-je. Na oknih ni zaves, imamo pa nekaj veselih preprog.
Spominki iz potovanj so razglednice ter magnetki na magnetni tabli v predsobi in na hladilniku v kuhinji.
Sprejmi moškega takega, kot je – zakaj bi ga spreminjala?

Jaz pa sem si dal skoraj vsako steno prebarvati z drugačno barvo…..Bele stene izgledajo kot v mrtvašnici….:)

Mene pa zanima, zakaj so svečke višek romantike in zakaj posiljujete svoje partnerje z njimi? Dobra tekma, pivo in potem sex je višek dobrega večera. Tako, kot nam to ni višek romantike, tako njim ni do svečk, cvetja in večerij brez TV na kavču.

No, zdaj pa bodi pameten :).

Tudi moj je podoben.Višek romantike je zanj,ko je nekoč izjavil, da bi postavil v dnevno za okras geštel od motorja. Pa da bi postavila potem gor tudi kakšno rožico je še dodal.
Ali si predstavljate.

Kakor kdaj..a sem slučajno napisala da jih dam vedno dol!!!

Jaz pa sem si dal skoraj vsako steno prebarvati z drugačno barvo…..Bele stene izgledajo kot v mrtvašnici….:)[/quote]

iiiiii kako si romantičen:))
meni moj naj da kartico off limits za shopping pa bo zelo zelo romantičen

Jaz pa sem si dal skoraj vsako steno prebarvati z drugačno barvo…..Bele stene izgledajo kot v mrtvašnici….:)[/quote]

iiiiii kako si romantičen:))
meni moj naj da kartico off limits za shopping pa bo zelo zelo romantičen[/quote]
Rajši dam na mizo eno svečo, da zadostim romantiki, kot pa kartico…:)

Bravo Robi .

A se to ne opazi takoj? 2 možnosti obstajati.
How do you do and I love you.
Ali pa: če me boš lepo prosila, boš ta teden zanosila. Jaz bi punčko rad, ti fanta, vic pa v tem je in poanta, da oba dobiva svoje, saj se bo rodilo dvoje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close