Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj nasvet mladim moškim

Moj nasvet mladim moškim

Če se vam ženska prehitro postara/zapusti, ni nikoli prepozno, da si najdete lepšo.

Pred časom sem videl, kako grdo babo ima kolega pri 25ih, žal vezan na njo zaradi otroka, ki se je zgodil po nesreči.

Vesel sem zanj, da se je sedaj odločil za razvezo in novo življenje. Močno verjamem da pri 25ih lahko še vedno dobiš kako mlado in lepo, ne pa da se kar sprijazniš z eno, ki jih zgleda že 40 v faco.

Ja, lepota je pomembna. Ampak po tvoje pisanju sodec se tebi vidi da ti je to tudi prioriteta. Verjetno si se mlad in nimas vecletne veze za sabo… morda bos prisel kdaj do spoznanja, da je prvo ljubezen, spostovanje in sele nato lepota… upam da ti zivljenje ne vrne kdaj situacijo da bos se ti zapustil… to se pogosto zgodi taksnim ki obsojajo, potem pa sami postanejo taksni. Ampak potem bos vsaj razumel… srecno

Jep… To je realnost mentalne ničevosti današnje družbe.

Tudi ti postajaš vedno bolj grd in taka lepotica bo tudi tebi enkrat rekla “papa” 😉

Še vedno velja notranja lepota…sem imel lepotico, da te kap, imela je 15 let več kakor jaz. Zmotil me je razum, noče več otrok, rabim mlajšo, najdem mlajšo, ki želi otroka, toda 15 let stara jo prekaša v vsem, lepoti, miselnosti in ja še ljubim jo…Tako, da ne leta ne lepota nimate nič skupnega s srcem in dušo.

Pazi kaj govoris , zivljenje te zna hudi cevo presenetit in vzgat takrat ko najmanj pricakujes. Le pazi da ne bos sam na koncu zavrzen kot zadnja smet, karma is a bi***

uuff in ti si v 15 let starejšo še vedno zaljubljen, heh.., je pa ta lepota ziher pametnejša od te tamlade, ki si jo dal za primerjavo, mogoče ji celo mamica…..

Mah, kaj pa vem….. Včasih ženski manjka samo malček urejenosti, pa izgleda dobro…. Ne vem, če se splača menjat samo zaradi izgleda. Sem že videla take, ki so se ločili, da so šli z lepotico, potem pa je ta lepotica zanosila, rodila in postala še grša kot prva žena.

Jaz za ziher z grdimi zenskami sploh ne govorim, imam stvar ki se jim rece…standardi

Lp

Jezus jaz se popolnoma strinjam z vami. Vidim da ste modri in vsevedni

Zato pa se tip pred 30. ne sme resno vezati, pač pa se iti samo casual sex. Takrat pa si mora najti kakšno 18-letnico. In to je potem to.

Ljudje ki ne poskrbijo za zdravo telo, imajo isti problem v glavi.

Jaz svoji nisem pustil da se mi ugoji. Bova kar zdrava naprej. Tud z otrokom ni treba da se zanemariš, ker še vedno imaš odgovornost da si zdrav in dober vzor za tega otroka.

Eni pač iščejo izgovore v hormonih pa da ni časa. In so potem zagrenjeni celo življenje. Drugi pa znamo včasih rečt ne vrečki čipsa ob 10ih zvečer.

Boljša je chubby 18letnica kot pa slim 30+ letnica.

Odgovor na objavo uporabnika
Whwh, 10.11.2020 ob 22:52

Če se vam ženska prehitro postara/zapusti, ni nikoli prepozno, da si najdete lepšo.

Pred časom sem videl, kako grdo babo ima kolega pri 25ih, žal vezan na njo zaradi otroka, ki se je zgodil po nesreči.

Vesel sem zanj, da se je sedaj odločil za razvezo in novo življenje. Močno verjamem da pri 25ih lahko še vedno dobiš kako mlado in lepo, ne pa da se kar sprijazniš z eno, ki jih zgleda že 40 v faco.

Dvomim, da je bilo po nesreči. Tvoj kolega je že nekaj videl na njej, kar mu ga je dvignilo pokonci.

Ženske in moški smo vredni toliko, koliko dobro imamo pospravljeno “pod streho”. Vse ostalo, lepota, denar, imidž so samo optična varka.

Saj veš da hiša z fasado je lepa, brez pač ne. Drugače pa v večini duck face okoli nas…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close