Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj mož je kreten

Moj mož je kreten

Odgovor na objavo uporabnika
10081974, 05.08.2025 ob 01:06

Ne vem več ali sem nora jaz tako kot me hoče on prikazati ali je res on problem. Včasih sem ga gledala z občudovanjem, zdaj pa me samo še živcira. Vse mu gre na živce, vse mu je brezveze, nikoli ne pohvali, nikoli ne vpraša kako sem. Glavno da je on sit, da je mir v bajti in da ga nihče ne moti med scrollanjem ali gledanjem nekih bedarij. Čustveno je topel kot zamrzovalna skrinja, za gospodinjstvo ne dvigne prsta. Vse kar ni po njegovem pa je drama. Ne vem več kaj sploh še čutim. Samo to vem, da ne morem več poslušat njegovega nerganja in občutit tistega pasivno-agresivnega vzdušja, ko pride domov in v trenutku spusti energijo v nulo. Mogoče sem kriva jaz, ker sem tako dolgo mižala. Ampak zdaj vidim. Moj mož je kreten. In vprašanje je, kako dolgo bom to še dopuščala. Se kreten lahko spremeni ali je bolje oditi?

NIsi edina. Tudi moj je neznosen. Vse mu je odveč, vse ga moti, ga živcira…in z leti se stopnjuje…. slabo voljo in energijo trosi naokol…

Se ga izogibam kar se da, ne želim tratiti energije z njegovim nerganjem.

Vsaka medalja ima dve plati. V vsakem razmerju sta dve osebi. Očitno se je pri vama medek polizal, zdaj pa je ostalo dolgočasje in nerganje z obeh strani. Jah, se bo potrebno za boljše odnose malce potrudit.

Najlaže je pobegniti pred problemi iz razmerja in čez čas boš ugotovila, da tudi v kakšnem novem razmerju ne bodo cvetele le rožice.

Poznam osebe, ki so bežale pred problemi v odnosih, nazadnje pa je taka oseba imela pet otrok s tremi različnimi partnerkami. Očitno se ni ( niso ) v življenju nič naučili.

Če je pa res kreten, bo ostal večni kreten. Ti ga ne boš spremenila.

Samo reši se tega.energijo ti pobira in sama se počutiš ničvredno…Al se probajta pogovoriti al pa mu daj možnost izbire.Da se kaj uredi ali pač da ga zapustiš.Vem to so težke zadeve ampak ob njem samo veniš ko roža ki je ne zalivaš.

Verjamem pa ,da če greš na svoje, da boš zacvetela.SREČNO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close