moj dragi sam v kino
Rusalka, tudi mene bi razjezilo. Ampak ne dejstvo, da je šel sam v kino, temveč to, da se o tem nisva pogovarjala. Način “pol grem pa sam, adijo”, mi ni ravno všeč. Pa sta se pogovorila o tem drugi dan? Jaz bi hotela zadevo razčistit, da ne bi bilo zamere pri meni še en teden ali pa da se ne bi zadeva drugič ponovila. Ni ga čez dialog.
a zakaj ne bi šel sam?
…zato, ker se jutri njemu nekam ne bo ljubilo z njo, potem se pa spet njej ne bo ljubilo z njim…in čez nekaj časa bosta oba presenečeno ugotovila, da nič ne počneta skupaj, da kar zanima njo gre njemu na živce, da živita drug mimo drugega, da sta skupaj zarad navade, zarad žlahte in zarad sosedov, pogosto tudi zarad pufov oz. skupnih finančnih investicij (najpogosteje v kakšno nepremičnino)…
…se pa da v kinu tudi mal zakinkat…sam je treba pazit, da ne zasmrčiš preveč na glas…:))))))
Brez zamere, ampak meni to deluje kot čista užaljenost oziroma moški ponos, ki bi mene osebno zelo prizadel. Če se on naenkrat spomni, da bi si ogledal film v kinu, ona pa na povabilo verjetno avtomatsko odgovori ne, mislim, da ni način, da se on kot užaljen 5letnik odpravi sam.
Pa vse, ki jo sedaj napadate, da je prav, da je šel sam in mečete ven neke brezvezne fore, na način, da je vsaj zlikala, se malo zamislite!
A če se ona v sekundi spomni, da bi šla tja in tja in to zvečer, a more on kot pes it, ker ona želi? Se ne bi prej z njo vsaj pogovoril, ali pa ji dal možnost, da gresta drugič?
Meni je vse čisto adijo. Če bi to naredil moj fant, bi se vprašala, če je med nama vse vredu oziroma, če se zna obnašat letom primerno.
blondy, čarna, neda, enax, MALAmuca,
samo ve ste razumele poanto! zalostna sem, ko berem ostale in se sprasujem, v kaksnih odnosih zivijo. jaz tako ne morem…
konec zgodbe: ze med filmom mi je poslal sms, ko je prisel, mu je bilo zal, da je odreagiral kot 5 letnik, rekel je, da je brez mene brezzveze it v kino (ker sicer predebatirava vsak film) in da tega ne misli vec prakticirat. pogovorila sva se in zdaj je vse ok, ceprav mal grebnek priokus vseeno ostane.
hvala VSEM za poste!
Forum je zaprt za komentiranje.