Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek moj dragi sam v kino

moj dragi sam v kino

nedeljski vecer. brskam po kino sporedu in mojemu drageme berem, kaj vse je na programu. zapicil se je v kralja arturja. ce bi sla. jaz ne maram takih filmov, pa sem odklonila. on pa: grem pa sam! samo gledala sem ga – v petih minutah ga ni bilo vec. hm? pa sem nedeljski vecer prezivela sama ob likanju in slovenski popevki. ne gre mi v racun – a to je ok, kar je naredil, pa sem jaz cudna, ker se mi to ne zdi ok?

a to, da bi ga ti doma zaprla in bi moral gledati slovensko popevko, bi pa bilo ok? pa kaj je to čudnega če gre sam v kino? se bojiš, da je tam kako drugo najdu? dej se no mal zresn.

ne, upala sem, da bova skupaj – brez slovenske popevke. zelim si pac preziveti nedeljski vecer z njim, ker je potem ves teden utrujen zaradi dela. samo bila bi z njim, bi ze imela kaj za pocet 🙂

bi bila pa to naredila zanj, da bi šla v kino, tudi če ti takšni filmi niso všeč…tolk zanič že ne more bit, da se ne da zdržat….bi se ga pa tam stiskala in mu nagajala……če si hotla bit z njim…..

Ne kompliciraj. Jaz mojega kar pošljem v kino, če je kaj takega, da ga zanima mene pa ne. Tako imam tudi jaz večji izbor za filme, ki me zanimajo. MEni gre na živce, da vedno iščeva vedno filme za oba. Imava pač različen okus. Nedelja zvečer pa…Eh, kot vsak drug večer. Mislim, da se pri vas ni zgodila nobena tragedija.

ermn ja hvala bogu da mas kej cajta zase si das loh kumarce na faco al pa kej tazga

ja vprasanje ce je to kaj cudnega ce je sel sam v kino – ne ni in to ni nic kaj takega in ne komplicirat za vraga vsaj zvest ti je pa zivi z tabo be happy:)

Moje mnenje je, da nisi naredila prav, ko si ostala doma, če pa že si, se zaradi tega ne muzaj in ne kuhaj mule. Tudi če ti ni nevemkaj do filmov takega žanra, te nebi pobralo, če bi si ga ogledala skupaj s tvojim partnerjem, naslednjič pa bi morda tvoj partner s teboj obiskal trgovino z ženskimi “potrebščinami” , kar verjetno tudi ni višek njegovih interesov.
Pač, prilagajanje, dogovarjanje, kompromisi. V moji prejšnji zvezi vseh teh komponent ni bilo, zato pa je PREJŠNJA.

Tipicno razmerje brez kompromisov. Midva bi sla skupaj. Pac greva enkrat gledat film, ki zanima njega, drugic pa takega, ki zanima mene. Komprimisi, kompromisi!

Jaz grem tudi sama, oziroma s kakšno kolegico. Prvič je malo čudno gledal, sedaj je pa OK. To, da je šel v kino je isto, kot če bi šel na biljard.

Če ti to ne odgovarja, da gre sam… in če sta prej zmerej šla oba ali nobeden… SE POGOVORI Z NJIM!!

LP

Ne delaj panike! Pac imata razlicni okus in ga lahko zastopis da je sel! Kot zgornji posti,ne delaj panike,fant je samo uzival ob filmu,kaj vec pa dvomim 🙂 Ne bodi prestrasena,saj te je vprasal,ce gres z njim,a ne?
Torej…

Zakaj ne sam v kino, drugic gres se ti sama ko njemu ne bo za film, meni je to čisto okej, biti mal sam!Ali pa enkrat ti sebe zrtvujes in gres z njim saj ti ni treba gledat film..uzivaj v njegovi druzbi,mal mu ponagajaj, drugic se on zrtvuje za tvoj film. Res ne vem zakaj si bila tiho, povedala bi mu da si ga zelis imet v nedeljo zvecer zase in verjamem da bi bil ob tebi, ker pa si bila tiho, je šel, saj ne more videt tvojih misli, zelja…

Zakaj za vraga pa morata gledat ravno tisti film, ki se on zapiči v njega??! Jaz tudi ne bi šla. Če je že hotel v kino, bi pa šel na kompromis.
Sicer pa, naredila bi si večer po “svoje”, urejanje same sebe, nabijanje tvoje muzike,…Men včasih full paše, da sem mal sama in delam izključno kar men paše!

Tudi jaz grem včasih sama v kino! Še pogosteje pa sem to počela, ko sem bila noseča. Mi je bilo prav všeč. In če sva imela drugačne interese za tisti večer (beri: njemu niso všeč taki filmi, kot meni), sva šla vsak po svoje.

Je pa res, da če bi mu povedala, da si želiš preživeti večer z njim, doma in početi to pa to, bi verjetno ostal.

Spet ena, ki komplicira……..Imaš pa vsaj perilo zlikano, pa še slovensko popevko si vidla in slišala, a ne?

si imela vsaj zlikano! očitno je imel dovolj vsega, ker drugače bi šel on gledat Arturja ti pa nekaj drugega. Tako si bila pa ti žalostna, kar je on komentiral kot, da se spet držiš in tako je bil večer zaključen. Mislim nasveti kot “pogovori se z nijm” so bz., ker njemu to ni noben big deal in je vse normalno

A vam je vsem normaln, da se tip v 5 min obrne in gre, meni nič tebi nič? Logično je, da majo partnerji svoje hobije, prjatle..ampak ne na tak način “pol pa nč, ajt”…zame je to egoistično, punca planira skupen večer, pol pa ker ji ni NJEGOV film všeč ko te jebe baba ostan doma in gre…Sori, ampak men tak način ni normaln…

…ne bi rekla, da se prej zmenta pač da gre on gledat s kolegi Arturja, ona si splanira svoj večer…ne pa tkole…nevem no, zame to ni način. Pa tut mislim da it sam v kino in gledat Arturja ni bistvo tega topika. Mogoče se motim.

No, tvoj je naredil, kar je edino normalno. če ti ni bilo do tega filma, on pa bi ga rad videl, si ga je šel pač ogledat. A je kakšen problem iti v Kolosej, toliko različnih filmov igra. Ti bi šla gledat kakšnega drugega , pa bi blo vse ok……..
V življenju s tvojim moškim boš morala sprejeti še mnogo podobnih kompromisov, mnogokrat narediti kar ti ni po volji. Najslabše od vsega pa je, da v takem primeru obsediš doma in kuhaš mulo !
Ko je moj dragi gledal Gospodarja prstanov, sem jaz sedela v drugi dvorani in uživala ob ogledu drugega filma.Po kinu sva šla skupaj na pijačo in domov , pa ni bilo zato nič narobe…..

Mogoče smo res čudne midve z Blondy, sam jst se res strinjma z njo. a je kera sploh dojela, da se je model v 5 ih minutah pobral iz fleta? najbrž ne… ker ce bi se to zgodil vam, bi ble najbrz ve tiste z naslovom moj dragi sam v kino…
kokr sm jst razumela, ni problem, da gre model sam tja al pa tja in tja, valda gre lahk kamor mu paše, to mu tut ona pusti, sam da se v petih minutah vse to zgodi, pa oprosti, je cudn. sej ne gre za to da kje kdo vara, ampak gre za mal odnosa pri vsej stvari… ne mors kr it kao pol pa jebi se, grem pa sam…
kle bolj povrsno berete, ocitno…
to naj se NE bi dogajal na tak način… Tut vi k se s vojim zmente, da bosta posebi, se prvo zmente, al ne bi raj kej skupi počela, pa če mata oba čas, pol se pa zmente da ste skupi al pa posebi… Na tak način pa se najbrz ne dogovarjate vedno, ker bi vam dopizdilo, ker ne pokaze nobenga odnosa do sočloveka, nobenga zanimanja in želje…
pa spluvite zdej, kokr ste navajene vedno…
lp
čarna

ja, oprosti, čarna, ampak saj jo je vprašal če gre. naj bi jo potem še kakšno uro prosil in prepričeval? in predno bi se ona zrihtala… če si tip že deli postlo z nji, še ne pomeni, da se bo potem v vsem podrejal njej. “ne, ta film se mi ne dopade, pa ga tut ti ne boš gledal” in podobne fore. obrnjen srednji vek!

Une 5 minut ne tko resno jemat no…madona blondy in carna mar sta ble vidve tud tm,da tko dobr vesta,sta stopali al kva,da je bil tocno po petih minutah megla,haha.
Vcasih pa tud to rata ja si pac uzaljen, ker si nekdo nikoli ne vzame casa zate, pa magari je to ogled tvojega filma in si pac reces ma neka uziva grem dost jo mam , dost jo prepricujem, kaj pa ce je to poanta vsega,morali bi poznati vso zgodbo, zato sem se jaz le distancirala na njeno “paniko”, ob njegovem odhodu.Meni se to ne zdi nic ne vem kaksnega, danes on, jutri ona, umes pa skupaj uzivata v vsem tistem kar jima obema paše,seveda ce je vse ostalo poslihtano kot mora biti,ce pa skripa in je bil odhod ne le sam tko v kino,ampak jeza in ne vem kaj, potem je to drugo pitanje.
Ja, dragi naj uziva tudi sam, saj ti tudi, pogoj je le , da to obema paše, če vama ne, pa se je treba zment in verjem da ne bo zginu v “5” minutah, če je odnos neke zveze tak kot mora biti!

Če sta imela v planu skupen večer, pol res ni fer, da je šel sam, počela bi nekaj drugega kar bi bilo obema všeč, on bi pa lahko šel tudi kdaj drugič v kino (sej ni samo enkrat film…).

Nism bla zravn, sklepam pa, če je punca napisala 5 min..tud če ni blo to tok hitr, da je še vseen mogl bit precej hitro, ker če ne tega ne bi izpostavljala. Kot sm pa rekla, ne kritiziram tega da gre tip po svoje, ampak kritiziram njegov odnos do nje…

…kam pa pridemo, če bi vsak tko delal..”če ti ni prov, pol grem pa sam, ajt”…veza je odnos DVEH LJUDI, kompenzacija, prilagajanje, dogovor.

Mogoče se je pa tko hitr spravu ven zato, da ne bi zamudu predstave???

Če se tebi ni šlo, zakaj ne bi šel sam ? Zaupanje !

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close