Moj bivši se poroči!
Pa kaj si nekatere delate??!!!
Eno tono peska v oči….ah mene je resnično ljubil…..žrtvoval se je za familije(da ne bi koga vznemiril)….ona je strašilo….stvor…. Dajmo se zdaj smilit sebi in še občinstvu.
Če boš nadaljevala v tem stilu, ti brez kristalne krogle napovedujem ponovitev zgodbe.
Začni se ceniti!
Džoko, nisem nobena babja budala, niti se ne samopomilujem, v bistvu takega dedca, ki vara niti nočem. Ti p akar še imej ljubico in n erazdiraj svoje “srečne” familje, itak ima tvoja žena verjetno tudi ljubimca, ker noben moški, pa naj bo še tako nadpovprečen, ni sposoben čustveno, intelektualno in telesno zadovoljevati dveh žensk hkrati.
Tamara, saj imaš prav. Veš, da ne mislim riniti za takim tipom.
Poanta mojega posta je bila, da se bo zdaj poročil, kljub tisti kolobociji z mano (nikdar nisem govorila o ljubezni, samo o zaljubljenosti) in je bil nezadovoljen s svojo vezo. No, upam, da bo zdaj bolj srečen (dokler se ne bo zaljubil v naslednjo:))
Ona ni pa nobeno strašilo in ne stvor, samo poročila se bo preračunljivo, zaradi lagodnosti in ker tako pričakuje okolica, čeprav sem prepričana, da ve, da ji ni bil zvest.
Pa si babja budala če misliš da se bo njegova bodoča žena z njim poročila samo iz prepračunljivosti in da je bil grozno v tebe zaljubljen in da še je .reva neumna.Če pa ima moja žena ljubimca:Blagor njej hehehehe.Veš saj nisi samo ti takšna,vse ženske ki so ljubice poročenim ali pa če hočes napol poročenim moškim so budale če mislijo da bodo moški zapustili zaradi njih družino.
Forum je zaprt za komentiranje.