Mogoce vam bo vsec
Hej!
Danes je tu zatisje; tako je tudi prav, da ste v naravi.Jaz sem dopoldne prezivela na kopanju.
Lani sem tole napisala; mogoce bo zdaj, v casu jagodicja in drugega sadja
komu zadisalo.
Ne vem, zakaj ne nastane dirktni link.Sem kaj pozabila? Lahko poiscete preko iskanja.
Naslov posta je: Borovnicev cobbler
Lep pozdrav Babi
Babi hej, evo pomoči:
Jaz linke vedno delam po postopku:
v iskalniku poiščem željeno temo. Ko jo kliknem se v bistvu odpre samo tisti odgovor, ki sem ga kliknila (zato ima tistih nekaj znakov v naslovu več). Potem na vrhu – v glavi sporočila – kliknem “na temo”. Tako vrže nov seznam. Iskana tema je vedno na vrhu. Jo spet kliknem, da se odpre. Potem označim vrstico v address (naslovu) in kliknem kopiraj. Potem se postavim med znaka in kliknem ctrl+v.
Mogoče sem komlicirano napisala, ampak je čisto enostavno. Tak malo daljši postopek pa grem zato, ker nikoli ne vem katere znake je treba ven pobrisat, da nastane link.
Upam da nisem zastonj pametovala in da bo link res aktiven ;-)).
Sončen pozdravček iz sončnega NM. Vreme je danes res prijetno.
d.
Hej! Hvala obema;do sedaj sem prepisovala.
Za vse, ki niste na morju,da se vam ne bodo cedile sline. Morje prijetne temperature, ampak…polno sluzi. Za sreco imamo na kopaliscu varovalno mrezo,ki glavnino uspe zaustaviti. Kljub temu se ti na dlacicah nabere.
Imam ekstra grobo brisaco, da to zdrgnem s sebe, ker tus brez drgnjenja in mila ne pomaga. So pa dnevi kot naroceni, nic vlage in prijetno.
Danes smo pa kar pizzo narocili in domac sladoled: limona, jagoda.Lp Babi
Forum je zaprt za komentiranje.