Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mogoče pa…

mogoče pa…

Marko, lahko našteješ kaj hočeš, ampak jaz se nekako težko postavim v kožo tipa, ki sovji punci, za katero trdi, da jo ljubi, pravi trofeja.:)

Tudi mi je precej nedoumljivo, zakaj nekateri takšen pomen pripisujete temu, da ste v vezi. Tega ne bom razumel nikoli, priznam. Ne morem s evživeti v vlogo tipa, ki mu je “biti v vezi” glavni identifikacijski element v življenju.

Samo Margot tale mi je top 😀 vedno se nasmehnem ko ga preberem haha![/quote]

Jaz se pa smejem vsakič, ko me Sadni zmerja: Dej tih bod babica, k najbrž prespiš cel dan.
Kaj misliš, a naj mu kaj omenim, da to pravzaprav piše v mojem podpisu?[/quote]

a on k previsi cel dan na forumu pa sred dneva se obremenjuje s tem kdo je zanimiv in dolgocasen uporabnik foruma…. potem bi rajsi bla ponosna da prespim cele dneve ceprou sama spim 4 ure-5max, drugo mi je ze skoda casa 😀

sadni…res mas vcasih rebelde scene…upam da res nisi starejsi od mene k pol pa lololololol

Mora met res pester lajf da se tko osebno vzema ta forum, k da mu je lajf, ce ga kdo pohvali mu pa se ego nabije. 😛

pol pa se markotu rece da njega interesira visja liga bejb kukr te forumasice tle gor… hahahaa ta je res top ker s tem se sam sebe zatre, ker hmmm zakaj bi on bil pol boljši od populacije? 😉

S tem si verjetno mislil predvsem sebe, sodeč po tem, kako ti gre to v nos. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, lahko našteješ kaj hočeš, ampak jaz se nekako težko postavim v kožo tipa, ki sovji punci, za katero trdi, da jo ljubi, pravi trofeja.:).[/quote]
Glej, eni ljudje imajo vse, kar jim srce poželi, pa jim to na koncu na pomaga nič, ker so nesrečni/nezadovoljni in kar ne vejo, kaj jim manjka, da bi bilo boljše, lepše. Meni se zdi nesmiselno naštevat, kaj jaz imam in kaj ti nimaš. Ampak, ok, ker si že prosil. Imam zadovoljstvo, občutek sreče, ki ga ti nimaš, sam si tako rekel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo Margot tale mi je top 😀 vedno se nasmehnem ko ga preberem haha![/quote]

Jaz se pa smejem vsakič, ko me Sadni zmerja: Dej tih bod babica, k najbrž prespiš cel dan.
Kaj misliš, a naj mu kaj omenim, da to pravzaprav piše v mojem podpisu?[/quote]

A pol si res tak stara da bi bla babica? 😀

meni ne deluješ sicer ampak ok 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Poslala ti sporočilo na ZS!

Mah, nerad debatiram z nepismenimi ljudmi, ampak dobro, ajde.

Vpraša svojega KOMPANJONA, koji je njemu kuratz ( tvoje izrazoslovje ), d ame nenehno drka z :

– meni je uspelo, tebi pa ne
– boljši sem od tebe
– če bi oponašal tebe bi bil brez…

A razumeš, On-ček?

Obriši si peno z ust, NISEM JAZ TISTI; ki omenja ZAVIDANJE v zvezi s pojmom zveza.

Vi, tradicionalisti, konkretno tvoj kompanjonček Marko mi ves čas prifinjeno podbacujete, da vam moram nekaj zavidati.

Češ, da je vam nekaj USPELO:

Moje nedolžno vprašanje je: KAJ ZA VRAGA VAM JE USPELO????

Povejte že enkrat!

In ko vprašam je odgovor…nul koma jofef, zero, nič, niente, nada…

Ampak me začnete žaliti.

Pa kaj ej tako težko razumeti, peezda, če bi jaz bil tak, kot mi ti, On_ očitaš ; da namreč hočem meti zvezo, da mi drugi ZAVIDAJO…potem BI IMEL ZVEZO!!!!!

Tako da…grede zavidanja se zmeni z Markom.

On_, ti iz vsake replike v repliko dokazuješ, da ti bralno razumevanje dela velike probleme. Predlagam knjižnico.[/quote]No preberi tole:

Mislim, da vsakdo kdor vsaj za silo črkuje lahko prebere, da ti pišeš o tem kako naj ti nekdo pokaže nekaj kar bi mu ti lahko zavidal.

Tudi ti imaš neko vezo oz več njih, tako za sproti, letaš iz cveta na cvet in to delaš zakaj? Zaradi občutka zavidanja?
Naveličaš se določene ženske po x dneh, ker ti postane brezvezna, tečna, sanjari o skupni prihodnosti kar ti enačiš z ujetostjo v odnosu, ker preprosto ne spoznaš kaj vse bi lahko še imel z njo. Podrl bi se ti dosedanji svet v katerem si domišljaš, da ti ljudje zavidalo to da si vsak x teden z drugo.
Pa misliš, da ti res? Verjetno ti, tisti s katerimi se družiš.

Ne razumem zakaj trdiš, da se Marko iz tebe norčuje? On večinoma piše z nekimi (njemu smiselnimi) argumenti razen, ko mu zlezete preko glave, a tudi takrat še vedno ostane na nekem nivoju in ni nesramno žaljiv (kot si to privošči nap vočko, dater, matkic in tudi ti) vsaj jaz ne opazim tega.

Upam, želim si, da ti odpiše, klub našem mlatenju prazne slame…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, ampak ker mi tako pač paše.

Meni je v bistvu vseeno, kaj si kdo misli o mojem načinu življenja. Ne rabim ne zavidanja, ne odobravanja.

Vi tradicionalisti se tu bahate, kako je vam nekaj uspelo. Vedno znova zgrešite moje nedolžno vprašanje, da mi povejte za vraga že enkrat, kaj vam je to uspelo? Kaj vi štejete kot uspeh?

Pa kaj tu ni nikoli konca?

Ko mehiška limonada- 864 delov z možnostjo nadaljevanja 🙂

Veš kak je Marko reko meni ene parkrat… če ti nekaj ne opaziš še ne pomeni da ni tak 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne, ampak ker mi tako pač paše.

Meni je v bistvu vseeno, kaj si kdo misli o mojem načinu življenja. Ne rabim ne zavidanja, ne odobravanja.

Vi tradicionalisti se tu bahate, kako je vam nekaj uspelo. Vedno znova zgrešite moje nedolžno vprašanje, da mi povejte za vraga že enkrat, kaj vam je to uspelo? Kaj vi štejete kot uspeh?[/quote]Tebi to kar je nam “uspelo” ne šteje kot uspeh, nam pa tisto kar tebi “uspeva” ni uspeh, ok?
Imamo drugačen sistem vrednot.
Lahko to dojameš in nehaš spraševat kaj naj bi nam zavidal?

:)))…čakamo da bi nam kdo cmokce potalal 😉 za konec :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ko mehiška limonada- 864 delov z možnostjo nadaljevanja :)[/quote]

Lih hotla napisat 😀

Ko mehiška limonada- 864 delov z možnostjo nadaljevanja :)[/quote]

Lih hotla napisat :D[/quote]

Bolše to kot da bi se babe o kremah menle 😀

Nekaj, kar ti ne moreš razumeti. Sicer pa ves čas ponavljaš, da ti je vseeno, kako drugi živijo. Kam zdaj rineš s tem vprašanjem?

Vidiš, ko ničesar ne razumeš. Meni podiranje žensk ni uspeh, nikoli bil in nikoli ne bo. Tako kot mi hranjenje ni uspeh. Zato se enostavno ne morem vživeti v kožo tipa, ki trdi, da mu je uspeh poseksat eno žensko, ali uspeh imeti neko vezo.

Vidiš, ko ničesar ne razumeš. Meni podiranje žensk ni uspeh, nikoli bil in nikoli ne bo. Tako kot mi hranjenje ni uspeh. Zato se enostavno ne morem vživeti v kožo tipa, ki trdi, da mu je uspeh poseksat eno žensko, ali uspeh imeti neko vezo.[/quote]Očitno ne znaš bit zadovoljen s tem kar imaš zato si konstantno razočaran, nejevoljen, se čudiš temu da je nekdo vesel, da je sit.
Razvajenček, ki mu je vse samoumevno, mu hrana pada iz neba, se ni potrebno za nič trudit… ok. Ti kar.

Pomoje Spider misli nekak v tem smislu za ”vas” morda celo nas 😛

“You laugh at me because I am different, but I laugh at you because you are all the same.”
-Unknown Author

Jaz pa razumem, saj Marko Spiderja ne jemlje resno, ampak se še ponavadi raje malo poheca, kot pa, da bi pokazal malo sočutja.
Marko deluje bolj trezno in čustveno stabilno, kar pa nekdo lahko razume kot norčevanje.

Kar brani prijatelja Robi 🙂

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

En piknik pa se že vse spremeni. Še danes se spomnim kako si ga pljuval na privatu. Imam vse pogovore shranjene 🙂

Jaz nikoli nikogar ne branim. Vedno povem le svoje mnenje.
Sicer pa že vemo, da si lažnivec. 🙂

Govoriš v množini, ker sam se mi itak ne bi upal tega izrečt, brezjajčnik.

V življenju sem se dovolj trudil za prave stvari. En od rezultatov tega truda recimo je, da mi ni treba delat za minimalca. Nič mi ni padlo z neba nikoli. Čas, ki si ga ti prevegetiral za neumnosti, sem jaz preživel ob knjigah in na izpopolnjevanjih.

za dobit žensko s emi res ni treba trudit, priznam. To je rezultat mojega dela na sebi. zdaj se pa usajaj dalje..

Mene sočutje slabših od mene vedno zabava na nek način.

Marka vidim kot mentalnega lenuha, ki ni nikoli ničesar naredil iz sebe. Za boga, od takega geeka bi pričakoval, da je vsaj bolj načitan od mene, pa niti to ni.:)

Jaz sem do sebe zelo zahteven, zato izpadem včasih nesrečno, čudno, zagrenjeno. Tisti, ki se zadovoljite s čemerkoli, tega nikoli ne boste razumeli, lahko se le trepljate med sabo. Sej vas razumem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close