mogoče lahko katera izmed vas pomaga
Pozdravljene,
odločila sem se (spet:)) za peko torte in sicer kužka. Tokrat bi ležečega nekaj takega:
http://www.rentacomm.si/Media/katalog_tort/velike/A022_KUZA.jpg
samo kaj ko jaz ne znam tako lepo narisat..prebrskala sem skoraj celi splet, našla nič primernega. Mogoče ima katera izmed vas kakšno pametnejšo idejo, stran, karkoli?
Če ima, kar na plan z idejami;)
lp D.
Se pridružujem Mirandi, kar lepo vzemi večji papir in riši. Ko se enkrat lotiš in zmečkaš tri papirje, gre potem naprej čisto v redu. Drugače naj pomagajo otroci, oni nimajo nobenih zadržkov.
Aja, če res ne bo šlo, na netu lahko najdeš množico pobarvank, tj. enostavnih risb s črnimi obrisi, ki jih sprintaš in jih otroci pobarvajo. Kužki so priljubljeni, tako da lahko dobiš sto skic. V iskalnik vpiši “pobarvanka” ali kaj takega. Na pamet poznam samo , vendar jih je veliko več. Sprintano skico na fotokopircu utrezno povečaš, saj veš…
Pred časom je Musa objavila svojo 3D torto kužka, poišči z iskalcem, recimo do pol leta nazaj. Shranila sem njeno fotko, hotela sem jo priložiti, pa očitno ne gre skozi strežnik (??). Če te zanima, poskusi najti, drugače javi, bom poskusila še enkrat. Ne se ustrašit izdelave, Musa je zelo lepo vse opisala in ni tako zahtevno, kot izgleda.
Veliko veselja pri izdelavi torte ! Mimi
Forum je zaprt za komentiranje.