Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mogoče kdo ve kaj je vzrok temu?

Mogoče kdo ve kaj je vzrok temu?

Vem, da niste ginekologi ampak vseeno, mogoče je imel kdo enake probleme kot jaz.

Zadnje čase mi menstruacija zelo niha. Enkrat jo dobim na 28 dni, drugic na 35, potem čez 20 in potem kar čez 50 dni. Včasih opažam med dvema menstruacija rjav izcedek, ki traja par dni. Drugih simptomov nimam, razen to, da imam med menstruacijo zelo močne krče, katere spremljajo bruhanje, vročina itd. Seveda si takrat pomagam z tabletami nalgesin samo včasih tud te ne primejo. Ginekologa imam sicer šele drug mesec. Pa vseeno me zanima, je to mogoče od stresa, da tako niha?

Se bližaš meni počasi.. ne vem, ne navajaš let

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 14.07.2021 ob 18:37

Se bližaš meni počasi.. ne vem, ne navajaš let

Stara sem 24 let.

Uff.. Res pojdi k ginekologu takrat.

Marsikaj bi lahko blo sicer, jaz mislim da policisticni jajcniki al endometrioza. In nobeno ni lustno.

Jaz sem mela endometriozo (je pa tu 50/50% ce se ponovi) pa je bilo hudo, tako psihicno (nisem mogla zanosit, operacija, zdravniki) kot tudi fizicno (ekstra bolece menstruacije, bolecina po spolnem odnosu, tut operacija). Sicer sem 3 leta starejsa od tebe, ampak sem bila nekje tvojih let al kako leto mlajsa da so ugotovli hvala bogu. Sicer sem komaj sedaj noseca, ker so se vse predhodne nosecnosti koncale s splavom, ampak hvala bogu da sploh sem ker pravim, endometrioza povzroca neplodnost.

Drzim pesti da se motim pa da ti bolj kaj hormoni nagajajo in vso sreco! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close