Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Modrivrag je poniknil

Modrivrag je poniknil

Ni ga na spregled že skoraj teden dni ?

ja in? pogrešate njegovo narcisistično driskanje?

Na zaprtem oddelku nimajo dostopa do interneta.

Skriva se pred fredo.

Kokr je velik norcevanja okoli njega, on zgine in moli, da cimprej mine to zajebavanje.

Se ne oglasa v temi, da bo ja cimprej mim.

recidiv. verjetno je zdaj še v totalno zadetem stanju, nezmožen komunikacije.

Uživa nekje na dopustu.

Odgovor na objavo uporabnika
saj je bilo pričakovano, 14.08.2022 ob 15:31

recidiv. verjetno je zdaj še v totalno zadetem stanju, nezmožen komunikacije.

Zadetem od bab al alkota?

Loto zadetek, 14.08.2022 ob 15:55

Zadetem od bab al alkota?

trenutno ne eno ne drugo. opojne substance na kraju, kjer je, niso dovoljene. razen predpisanih.

Na fb vsak dan kaj napiše. Izgleda da se je naveličal obsedenih monovskih debilov.

Kaja386, 14.08.2022 ob 17:00

Na fb vsak dan kaj napiše. Izgleda da se je naveličal obsedenih monovskih debilov.

Absolutno mu dam prav, to je taprav dec.

skrivnostno izginotje, 14.08.2022 ob 12:53

Ni ga na spregled že skoraj teden dni ?

Ne klič’hudiča – boljš da fQa kje kakšno, kot da serje po Starševskem….

Ja jasno, da je pobegnil, če pa se dve babi stalno vrtita okoli njega. Ni več zdržal in je skril. Ni več mlad, da bi se kar z dvema ukvarjal.

uni dve, 14.08.2022 ob 17:47

Ja jasno, da je pobegnil, če pa se dve babi stalno vrtita okoli njega. Ni več zdržal in je skril. Ni več mlad, da bi se kar z dvema ukvarjal.

Ga boste obsedeno dno monovskih debilov prisilili, da vam namenja pozornost, ker nimate nikogar in nimate kaj počet?

Meni MODRI VRAG dnevno piše in me daje v nič, samo da to počne anonimno in neregistriran. Mar res ne prepoznate stila pisanja? Očitno nimajo vsi te sposobnosti.

Tudi, ko so spremenili obliko foruma in je kao zginil za več kot leto mi je med tem časom pisaril. Naprimer zmerjal me je s spako kokoši in mi nalepil določene slike. A ker nima dobrega spomina je naredil enako ko se je vrnil in registriral kot MODRI VRAG, torej v sporočilu me je uzmerjal s spako kokoši IN MI NALEPIL ISTE SLIKE(!!!) kot takrat, ko ga naj ne bi bilo.

🙂

Občutek mi pravi da je sam odprl to temo kjer sprašuje sam po sebi ???

Kaj se sploh vi imate za vmešavati v to kdo koga ljubi. To je med mano, Milanom in Frido. Samo mi poznamo resnico. Jaz sem Freda Dolenšek, kdo ste pa vi? Anonimnost vam, daje potuho, da tu pametujete o stvareh, ki se vas ne tičejo. Na štiri oči bi bili pa tiho. Če nimate za napisati kaj prijaznega bodite raje tiho.

Freda

?‍?, 14.08.2022 ob 19:45

Kaj se sploh vi imate za vmešavati v to kdo koga ljubi. To je med mano, Milanom in Frido. Samo mi poznamo resnico. Jaz sem Freda Dolenšek, kdo ste pa vi? Anonimnost vam, daje potuho, da tu pametujete o stvareh, ki se vas ne tičejo. Na štiri oči bi bili pa tiho. Če nimate za napisati kaj prijaznega bodite raje tiho.

Freda

Ti si tudi modrivrag le v babji obliki ki sam sebi piha na dußo

Loto zadetek, 14.08.2022 ob 20:16

Ti si tudi modrivrag le v babji obliki ki sam sebi piha na dußo

Jaz tudi, jaz tudi.❗❗❗❗????????????☘️?????????

Božoooooooooooo❗??????????☘️?☘️???????☘️☘️???☘️?????????

Spreglejte trola, ki piše pod mojim vzdevkom.

Vas pa nekaj vprašam. Ste res tako neumni, da mislite, da MODREGA VRAGA ni tukaj? Kdo pa mislite, da je  par ur nazaj odprl temo ŠNELO NA TRAKTORJU (in še smeško (znak roke), ki ga stalno lepi je dodal zraven)??? Tema je na dnu prve strani tem.

Kokoši ??????, 14.08.2022 ob 20:32

Spreglejte trola, ki piše pod mojim vzdevkom.

Vas pa nekaj vprašam. Ste res tako neumni, da mislite, da MODREGA VRAGA ni tukaj? Kdo pa mislite, da je  par ur nazaj odprl temo ŠNELO NA TRAKTORJU (in še smeško (znak roke), ki ga stalno lepi je dodal zraven)??? Tema je na dnu prve strani tem.

Kokosi nisem odprl teme Šnelo na traktorju, tudi te teme nisem odprl.❗❗❗❗?????????????????????????????

Božooooooooooooo❗?????????????????????????????????

Ves čas se že potika tu naokoli.

Ali je MV tudi Matias?

Koko ve vse, 14.08.2022 ob 20:47

Ali je MV tudi Matias?

Lej IDIOT jaz sem napisal dejstva in če ne znaš aklepati po dejstvih si pač DEBILČEK.

Ve se da jo le on kliče ŠNELO, da ob naslovu teme uporablja istega specifičnega smeškota in da odpira teme v tem stilu.

Če pač ne znaš sklepati po temu, si pač butec, ki ne zna sešteti 1+1.

Mogoče pa je tukaj 90% butcov, ki si ničesar ne zapomnijo in nas je le par, ki pogruntamo take stvari.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close