Modrivrag je poniknil
uni dve, 14.08.2022 ob 17:47
Ja jasno, da je pobegnil, če pa se dve babi stalno vrtita okoli njega. Ni več zdržal in je skril. Ni več mlad, da bi se kar z dvema ukvarjal.
Meni MODRI VRAG dnevno piše in me daje v nič, samo da to počne anonimno in neregistriran. Mar res ne prepoznate stila pisanja? Očitno nimajo vsi te sposobnosti.
Tudi, ko so spremenili obliko foruma in je kao zginil za več kot leto mi je med tem časom pisaril. Naprimer zmerjal me je s spako kokoši in mi nalepil določene slike. A ker nima dobrega spomina je naredil enako ko se je vrnil in registriral kot MODRI VRAG, torej v sporočilu me je uzmerjal s spako kokoši IN MI NALEPIL ISTE SLIKE(!!!) kot takrat, ko ga naj ne bi bilo.
🙂
Kaj se sploh vi imate za vmešavati v to kdo koga ljubi. To je med mano, Milanom in Frido. Samo mi poznamo resnico. Jaz sem Freda Dolenšek, kdo ste pa vi? Anonimnost vam, daje potuho, da tu pametujete o stvareh, ki se vas ne tičejo. Na štiri oči bi bili pa tiho. Če nimate za napisati kaj prijaznega bodite raje tiho.
Freda
??, 14.08.2022 ob 19:45
Kaj se sploh vi imate za vmešavati v to kdo koga ljubi. To je med mano, Milanom in Frido. Samo mi poznamo resnico. Jaz sem Freda Dolenšek, kdo ste pa vi? Anonimnost vam, daje potuho, da tu pametujete o stvareh, ki se vas ne tičejo. Na štiri oči bi bili pa tiho. Če nimate za napisati kaj prijaznega bodite raje tiho.
Freda
Ti si tudi modrivrag le v babji obliki ki sam sebi piha na dußo
Kokoši ??????, 14.08.2022 ob 20:32
Spreglejte trola, ki piše pod mojim vzdevkom.
Vas pa nekaj vprašam. Ste res tako neumni, da mislite, da MODREGA VRAGA ni tukaj? Kdo pa mislite, da je par ur nazaj odprl temo ŠNELO NA TRAKTORJU (in še smeško (znak roke), ki ga stalno lepi je dodal zraven)??? Tema je na dnu prve strani tem.
Kokosi nisem odprl teme Šnelo na traktorju, tudi te teme nisem odprl.❗❗❗❗?????????????????????????????
Koko ve vse, 14.08.2022 ob 20:47
Ali je MV tudi Matias?
Lej IDIOT jaz sem napisal dejstva in če ne znaš aklepati po dejstvih si pač DEBILČEK.
Ve se da jo le on kliče ŠNELO, da ob naslovu teme uporablja istega specifičnega smeškota in da odpira teme v tem stilu.
Če pač ne znaš sklepati po temu, si pač butec, ki ne zna sešteti 1+1.
Mogoče pa je tukaj 90% butcov, ki si ničesar ne zapomnijo in nas je le par, ki pogruntamo take stvari.
Forum je zaprt za komentiranje.