Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Modrica

Modrica

Kako naj ublažim modrico in oteklino, ki jo imam na vekah?Hladila sem jo z ledom, pa je oteklina delno izginila, modrica pa ostaja.

Hvala.

Namaži z maslom.

Kupi Hepan gel.

Kako pa si staknila modrico? Če si se “zaletela v vrata” je ponavadi najboljša rešitev, da se odkrižaš povzročitelja (v tem primeru vrat) …

Sicer se za modrice dobi tudi en gel v lekarni, samo sem pozabila, kako se reče …

Hepan, ja. Presenetljivo učinkovit.

Čisto po neumnosti.Mora me je tlačila, pa sem v spanju udarila z glavo ob zid.Tega pa ne morem odstraniti 🙂
Verjetno bom komu naročila Hepan, ker me je groza se prikazati zunaj 🙂
Do takrat pa maslo.

da ne bo kaka zaskrbljena soseda poklicala CSD…

:)))

Hepan dela čudeže. Moj mož je letos prav grdo padel na maratonu Franja in je fasal šive na arkadi in pod očesom. Pa še zelo lepe temno rdeče barve je bil okoli oči. Čez dober teden sva pa bila povabljena na poroko. Po enem tednu mazanja s tem gelom se ne videlo čisto nič!

Zakaj že?Sem bila sama doma 🙂

na vekah od udarca ob steno? čudno,pr nas nimamo štrlečih sten,imamo ravne.

Prosila sem za pomoč.Prosim, ne pretiravaj.Udarila sem se v arkado, še dobro, da ni bilo hujših poseldic.
Ali pa bi ti raje slišala, da me je nekdo premlatil?!

kaj si prec užaljena , tako si pač napisala.jaz sem ti pa odgovorila veka ali arkada je pa po moje velika razlika.

Nisem užaljena, daleč od tega.
Če imaš poškodovano arkado, se ti pomodri očesna vena.

he, he…
sem se spomnila, ko je mene nas mulc z besedami: “maaaa, ad mam” objel tako, da me je z igraco, ki jo je drzav v roki, lopnil preko nosa in po ocesu. Sem imela kar lepo modrico. Pa se ne bi mogla priseci, da me ni nihce udaril :))) Sam po tistih besedah, kako me ima rad, me ni kaj dosti bolelo ne brigalo :)))

Jah, cimprejsnji boljsi izgled ti zelim!

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Si me spomnila, kako sem si nočno lučko ponoči potegnila na arkado. Lepaaaa sem bila. Vsem sem rekla, da me je dec užgal, saj resnice tako ne bi verjeli.
A je Hepan tudi za otroke? Naša dečvica se je ravno danes prav luštno zaletela v rob zidu. Pa komaj ji je prejšnja modrica na čelu izginila.

Toncka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close