Modremu vragu sem pošprical spermo v grlo
Odgovor na objavo uporabnika
Monklja, 01.05.2022 ob 15:35
Monklja, 01.05.2022 ob 15:35
Otroke so mu drugi delali, ker njegovi slabo plavajo.
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Sex v mestu › Modremu vragu sem pošprical spermo v grlo
Včeraj sva se dobila. Tip je hotel, da mu zabijem mojega 20cm do grla in izšpricam spermo iz jajc v njegovo grlo. Tip je imel čist solzne oči potem, bolnik!
Včeraj sva se dobila. Tip je hotel, da mu zabijem mojega 20cm do grla in izšpricam spermo iz jajc v njegovo grlo. Tip je imel čist solzne oči potem, bolnik!
Verjamem, naslednjič bo pripeljal še podmladek. Vse v svoje hobije zvleče.
zato je temo odprel o tem, da bo vedel pri spovedi avoja nagnjenja opravičiti, hehehe.
Jap. Tudi jaz sem že izkusil srečanje z njim. Viharc ima majhnega. Sem videl. Zato toliko lajanja tu gor. To je sindrom malega tička. Ko sem mu ga zaril v rit, je bil kar zadovoljen.
Lani sva se dobila in je imel čisto mehkega, ko je mimo avtomobila tekel sosed se mu je nemudoma dvignil. Je pa res v stoječem slabih šest cm…
Slabo ti gre. Nimaš čisto nobeneg okusa, al pa te noben noče in pol takle izbereš.
Ko sem mu ga faf+++, je kar nekaj časa trajalo da je imel trdega. No tiste dve minuti je trajalo vse skupaj. Viharc, mehka jaca so pr teb. Razočaran sem bil. Tukaj gor znaš nabijat….z jezikom. K++++ ti pa ne služi več že nekaj časa.
Ko sem mu ga faf+++, je kar nekaj časa trajalo da je imel trdega. No tiste dve minuti je trajalo vse skupaj. Viharc, mehka jaca so pr teb. Razočaran sem bil. Tukaj gor znaš nabijat….z jezikom. K++++ ti pa ne služi več že nekaj časa.
Forum je zaprt za komentiranje.