Modrci iz kitajske
Vsi kritizirajo temu in Kitajsko robo, jaz pa sem do zdaj bila najbolj zadovoljna z modrci, ki sem jih kupila na temuju. Za 3 evre ali celo manj sem jih dobila, različne modele in zelo so udobni. Vse kar sem kupila pri nas pa je navaden Poden. Izpod 10 evrov jih ni in za nekatere sem dala tudi 30 evrov pa jih niti eno leto nisem nosila. Neudobni… Skratka mene ne bo nihče prepričal, da je iz temuja roba zanič.
Anonimno 1184, 22.07.2025 ob 15:06
Vsi kritizirajo temu in Kitajsko robo, jaz pa sem do zdaj bila najbolj zadovoljna z modrci, ki sem jih kupila na temuju. Za 3 evre ali celo manj sem jih dobila, različne modele in zelo so udobni. Vse kar sem kupila pri nas pa je navaden Poden. Izpod 10 evrov jih ni in za nekatere sem dala tudi 30 evrov pa jih niti eno leto nisem nosila. Neudobni… Skratka mene ne bo nihče prepričal, da je iz temuja roba zanič.
majhne joške so dobri tudi kitajski.
Že kar nekaj let kupujem modrce v eni poniževani trgovski verigi pri nas, najstarejši so stari že 8 let in še trajajo.
Sem pa prvega kupila zaradi moje redke številke in je bil ok, kupila potem še par enakih, zdaj jih imam že 12, vsi so pa isti model v treh barvah.
Ne da se mi hodit po trgovinah in iskat modele in stevilke, tu vsako leto kupim po enega ali dva in si delam tudi zalogo, ce jih bo kdaj zmanjkalo. Cena enega je 5€, modrc s trso kosarico in kostjo.
Forum je zaprt za komentiranje.