Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Modrci iz kitajske

Modrci iz kitajske

Vsi kritizirajo temu in Kitajsko robo, jaz pa sem do zdaj bila najbolj zadovoljna z modrci, ki sem jih kupila na temuju. Za 3 evre ali celo manj sem jih dobila, različne modele in zelo so udobni. Vse kar sem kupila pri nas pa je navaden Poden. Izpod 10 evrov jih ni in za nekatere sem dala tudi 30 evrov pa jih niti eno leto nisem nosila. Neudobni… Skratka mene ne bo nihče prepričal, da je iz temuja roba zanič.

Saj ni nujno problem v udobnosti, problem je v kemiji, si prepričana da veš kaj vse vsebuje tekstil, katere in kakšne strupene spojine ?

Pa dober tam vsaj veš da je riziko, večji problem je ko ti prodajo nekaj kot domače , dejansko je pa Kitajski klump poln kemije.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1184, 22.07.2025 ob 15:06

Vsi kritizirajo temu in Kitajsko robo, jaz pa sem do zdaj bila najbolj zadovoljna z modrci, ki sem jih kupila na temuju. Za 3 evre ali celo manj sem jih dobila, različne modele in zelo so udobni. Vse kar sem kupila pri nas pa je navaden Poden. Izpod 10 evrov jih ni in za nekatere sem dala tudi 30 evrov pa jih niti eno leto nisem nosila. Neudobni… Skratka mene ne bo nihče prepričal, da je iz temuja roba zanič.

majhne joške so dobri tudi kitajski.

Že kar nekaj let kupujem modrce v eni poniževani trgovski verigi pri nas, najstarejši so stari že 8 let in še trajajo.

Sem pa prvega kupila zaradi moje redke številke in je bil ok, kupila potem še par enakih, zdaj jih imam že 12, vsi so pa isti model v treh barvah.

Ne da se mi hodit po trgovinah in iskat modele in stevilke, tu vsako leto kupim po enega ali dva in si delam tudi zalogo, ce jih bo kdaj zmanjkalo. Cena enega je 5€, modrc s trso kosarico in kostjo.

A voblačilih kupljenih pri nas pa ni kemije? Kaj misliš od kod prihaja roba? In to z manj kemije? Si pa naivna. Zakaj bi plačal petkrat več za isto robo? Zato ker si budala naivna.

Hvala

mah, kaj pa danes ni kitajsko..

Z ekonomskega vidika Evropa in ZDA propadajo, ker podjetja ne morejo več prodati stvari. Saj vsak si reče, ah tisto, kar jaz kupim. Ampak na dolgi rok bomo evropejci poceni delovna sila za Kitajce. Spomnite se teh besed. Carine na Kitajsko bi morale biti 50 %.

Tudi jaz sem gledala modrce na temuju ker pri nas tezko dobim cifro. V komentarjih je ena napisala-narocila paket s 6 modrci, vsi razlicnih velikosti in fotka zraven ?????

Ker kmetica kot si za Palmers, Lisco še slišala nisi!

Jaz ima njive modrce po 10 let ali več.

Za tebe je dobr tut če bi blo s pakistana

tudi sama sem modrce kupila na Temuju, naročila sem več modelov, misleč eden mi bo vsaj ustrezal, ampak neverjetno, vsi so mi odgovarjali, tako,da sem sedaj za nekaj časa preskrbljena.Pa nimam majhnih jošk.

Za 4€ se dobijo kar v redu kvalitete (sploh glede na ceno) v trgovini Pepco.

Kolk imate košarice a so tocne po eu  merah

Modrc kupim izključno samo Triumph, ni pocen, ampak z zdravjem se ne mislim igrat, sploh pa modrc, vsak dan direkt na koži.

Pazi, Da ne dobiš raka na dojkah. Z modrcem dobiš namreč tudi dnevno dozo toksinov v tkivo dojk.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close