modrc za obliko, vendar brez kosti
Triumph ima nekaj taksnih modelov, pa Lisca tudi. Sicer ne vem, ce so kaj podlozeni, vsekakor bos morala it pogledat. Precejsnjo izbiro ima v Lj Nama, v Kranju npr. pa trgovina Neza.
Sicer pa lahko najdes kaj tudina internetu.
Samo moja pripomba-kako te lahko modrc s kostjo moti, medtem ko te pa tak oklep ( ti so bili vsaj vcasih res trdi, neelasticni) ne?:-) Mogoce nimas prave stevilke, modela? Ker dobro obliko ti da res samo modrc s kostjo (vsaj pri vecjih prsih je to kar mus), ti tvoji sotorcki so bolj v stilu Madonne.:-) Druga varianta so potem sportni modrci.
Tocno taksne, kot jih isces, sem lani kupila v Intimissimi v City parku. Super so, od takrat naprej me v ostalih s kostjo le-ta prav moti.
Se link
Jah no, meni pa je pomembno tudi to, dane izgledam kot ena debeluška, če nisem. Imam pač velike prsi (75g) in z enim zanič modrcem izgledam obupno. Da ne omenjam same drže telesa. Zato je vsaj pri večjih velikostih zelo pomembna prava velikost in model. Tako da pravi modrc da lahko dobro obliko, hkrati pa je tudi udoben. Samo res večina žensk ne nosi prave velikosti. Pri majhnih prsih to še ni tak problem, pri večjih pa je. Poleg tega za mehke prsi kakšen plunge stil modrca ni, ker jih bo samo skupaj stlačil.
Ok, mogoce res gledam bolj z moje velike perspektive, mogoče je za manjše prsi ta modrc vseeno ok. Samo a je ok tudi za mehke prsi?
Ravno dva meseca nazaj je ena znanka razlagala kako ne mara modrcev s kostjo, ker jo vse žuli. No, na koncu smo prišli do tega, da ima čisto napačno številko. Da ji ponujajo kosarico d(ker je to največ kar imajo) in prevelik obseg, ker manjšega od 70nimajo. Ženska je potem naročila modrce prek interneta in na koncu ugotovila, da nima 75 d, pač pa 60ff oz. angl.28ff. Zdaj je tudi kosti ne motijo.:-)
Forum je zaprt za komentiranje.