Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style moderna frizura

moderna frizura

Zanima me kaksne frizure so zdej moderne.Kaj mislite o trajni,a je sploh moderna ali se bodo smejali,če grem k frizerki in rečem,da bi imela rada trajno???Trenutno imam srednje dolge lase,ki si jih likam ampak sem se tega look-a že naveličala.Prosim za nasvet

Če si lase likate mate najbrž svoje vsaj malo naravne. Tako priporočam, da si jih poizkusite oblikovati z gnetenjem med prsti in kakšno dobro peno za kodre ter sušenjem na zraku ali s fenom in nastavkom za skodrane lase.
Trajna pa ne bi smela biti navita klasično na navijalce, potrebno bi se bilo malo poigrati z navijanjem, da ne bi na koncu izpadla preveč klasično.
lp alenka

Pozdrav,
A mi lahko prosim napišete točno ime dobre pene za kodre, ker bi si jo šla kupit..
Hvala

Priporočam Tigi: Curl Rock- Curl booster (uvoznik studio MA 04 23 67 600)

Paul Mitchell(ameriški produkti): Super sculpting mousse(ima zelo dober vonj, rahlo po kokosu, ter čez peno na mokre in suhe lase Super Skinny Serum- eden najboljših serumov, kar smo jih sprobali! (uvoznik Hair System 05 33 33 649)
Svetujem, da daste malo več denarja, ker če ne, boste imeli zlepljene kodre in vam ne bo všeč. Pa racionalno uporabo!
Pokličite uvoznika, enega ali drugega in vam bodo povedali, kateri vam najbližji salon te produkte prodaja.
lp alenka

Rada bi ostrigla zeloo dolge lase. Že precej let nisem bila ostrižena (razen špičkov, ki jih redno negujem). Nočem tvegati in želim resnično dobro frizuro, ki bi pasala na mojo obliko obraza, postave. Ideje glede frizure nimam, zaradi tega bi rada tudi nasvet. Na katerega frizerja v Kranju, okolici se naj obrnem?

Hvala za pomoč,

Sandra

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close