Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek MODERČKI MINIMIZER

MODERČKI MINIMIZER

Zanima me če jih nosite. Koliko imate košarice, da oblečete moderček minimizer?Se vam zdi da kaj pomanjsajo oprsje?Rada bi nekaj vasih izkusenj glede njih!Hvala in lep dan

Pozdravljena!
Imam koš. 80D ali pa E odvisno od kroja modrca. Enkrat sem probala minimajzer, pa sem ga kar hitro vrgla s sebe, ker to enostavno nisem bila jaz. Ja, kar precej ti zmanjša prsi. Po moje bo najboljše, da probaš, pa boš potem sama vidla kakšen bo občutek.
Bi pa še vprašala, če ima katera od vas kaj pojma ali prodajajo v H&M tudi modrce s koš. D ali E.

LP!

V H&M prodajajo do vkljucno D košarice, katere pa na zalost kar hitro zmanjka.

Tudi jaz nosim košarico D in sicer 75. Ravno v soboto sem v HM kupila super modrček in je stal celo 2.990!!! Je bila pa velika izbira modelov D košaric. Vsaj 8 do 10 različnih modelov. Pojdi pogledat, se definitivno splača.

In kako ste zadovoljne? Vam res zmanjsa oprsje?

js ga imam in res ti jih malo zmanjša..

kar se pa tiče modrčkov H&M-u mi pa številke ne ustrezajo..
imam namreč 80D( vedno lisca) in ko sem nato kupila v H&M-u 80D mi je bil dosti premajhem….

kje pa kupim ta modrc, ki ti zmanjša prsi?a ga v lisci majo?

V Nami ali pa pod Emporiumom…. Jaz nosim samo od Triumpha-minimaizer, imajo pa zaenkrat dva modela.
Lp

Hm same joškarce.Živeli veliki joški,pa magare povešeni!

Pijem pusim i devojke rusim!

Tudi jaz jih vsake toliko časa oblečem, pa se mi zdi da res pomanjsajo prsa. In kako ste ve zadovoljne z njim?

Pred nekaj dnevi sem kupila MINIMIZER in sem zelo zadovoljna. Je kar manj za videt.
Nosim številko 75C. Moderci od H&M takšne številke so mi premajhni.

LP

ponudim se da pomagam držati prevelike

In pri katerih letih ste jih prvič oblekle?

Peter na katerih območnih skupinah pa izvajaš svojo dobrodelno dejavnost:)))

ČE JE VELIKOST PRAVA PRIDEM KAMORKOLI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close