Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika modeli za šamrole

modeli za šamrole

Torej, doma imamo enega oboževalca šamrol. Sama zelo rada pečem, ampak teh se še nisem lotila. Sem pa včeraj iskala v trgovini te modelčke in jih tudi našla, ampak…. v tem pakiranju sta dva ravma tulca in 3 stožčasti tulci. Kaj to pol pomeni, da moram nabavit 5 al pa 10 kompletov, da lohk normalno napečem za šamrole?

Če ve katera kje se da dobit te modelčke največ in najbolj ugodno, prosim povejte!!!!!!!!!!!

LP, MOjca

V kakšenm Merkurju ali večji trgovini boš našla, modelče za šamrole, ravne tulce, rabiš jih pa ene 10,, pa dvakrat ali večkrat pečeš, zavisi od količine, pekla jih itak ne boš vsak dan, kremo pa stepeš nad soparao, mal odstaviš stepaš pa nazaj na paro pa…….kar nekaj minut, potem napolniš šamrole

Pred leti sem imela enak problem, pa sem si jih zvila sama iz posebno debele alu folije. Čisto dobro se je obneslo, celo za večkrat sem jih imela.

Miranda

Jaz sem jih napravila sama in sicer iz ozkega plastificiranega valja. ( na tem je navit testo od pečjaka). Narežeš jih na na 3-4 kose in oviješ z alu folijo. So za 100x. Na tem se zelo lepo pečejo in tudi dol jih spraviš zelo enostavno. Res pa je, da jih moraš imeti vsaj 15 kosov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close