Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Močan vaginalni odor po tuni

Močan vaginalni odor po tuni

Pozdravljeni vsi,

zadnje čase dobivam vedno več pripomb od sodelavcev, da iz moje pisarne nekaj odurno smrdi po morskem življenju. Sumim da izvira iz mojega mednožja? Vem, da moram problem rešiti, saj sem danes pomotoma sprožila pisarniški alarm za nevarne pline. Vem da sem bila jaz, ker se nahaja tik za mojim pisarniškim stolom.

Prav tako se Kromatej (moj maček) spravlja za menoj več kot normalno. Partner mi je tudi rekel da po uporabi sekreta persistira močan vonj po ladjedelnici.

V Sparu se mi je ze trikrat zgodilo da so me na poti ven ustavili varnostniki, saj so sumili, da sem v hlace nabasala in poskusila ukrasti stevilne izdelke iz ribarnice. Neverjetno!

Poskusila sem že VSE na tem svetu, da bi iznicila smrad (soda bikarbona+zobna pasta, schweppes bitter lemon, ayax+listerine). Nic od nestetega mi ni pomagalo!

Prosim vas, ce imate kaksen nasvet ali pa ce imate podobne tezave, pomagajte!

Hahahaha. Kakšna luštna tema.

S kolegico sem šla za vikend. Nataknjena je bila ko natič za fižol. Potem je ven privlekla brusnični čaj in se delala, da ima vnetje kar tako. Pred nekaj dbevi jo je nasadil moj prijatelj. Nauk zgodve je čimprej h ginekologu, da ti da antibiotik za bakterije, ker bohvekoga je v rit nasadil tvoj mož. Če boš mačka maltretirala ti pa Gmajnice za vrat spravim!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close