Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek mobilni internet bob ali hot

mobilni internet bob ali hot

Pozdravljeni!

Menjala bom stacionarni internet T-2 za mobilnega (200GB, bo za vse). Zanimajo me vase izkusnje, katerega bolj priporocate Bob ali Hoferjev Hot. Sem v Ljubljani. HVALA VNAPREJ!

hvala ?

Priporočam Hot, že nekaj let pri njih, smešno ugodni(15 eur plačujem), nobenih težav.

Ugodno ja… Vendar Bob je še 1 euro cenejši! 🙂

Je cena Hot-a vsa leta, kar ga uporabljaš, ostala enaka?

Kar se tiče omrežja, je pri obojih od A1 (ex Simobil), bob je celo kar njihova blagovna znamka. Tako da poglej, ali kateri umetno bremzajo hitrost (kot je pri bobovih telefnskih paketih), pa potem ceno, penale za morebitno odpoved in druge pogoje.

Ne priporočam boba, vendar raje preveri sama na obojih spletnih straneh.

Bob ima hitrost 10/3, HoT 20/5 ali z doplačilom le dveh evrov 50/10 Mb/s. HoT-ovo pomoč je relativno preprosto dobiti, bobovo težje ali težko (po mojih izkušnjah izpred nekaj let).

Sam sem definitivno za HoT, vendar nima naročnine (zame prednost, ker prihranim tudi pri plačilu položnic), vendar ima samodejno polnjenje (račun napolniš enkrat na nekaj mesecev ali še manjkrat in nato sam odšteva vsak mesec). Tudi program (aplikacija) je dokaj preprost za uporabo (bobovega nisem preizkusil). HoT ima tudi (zame) preglednejše pakete, ki se ne spreminjajo neprestano.

HoT je doslej že večkrat povečal količino podatkov (testiral sem ga en mesec in sem porabil 45 GB, torej bi z malo “varčevanja” za 10 EUR lahko uporabljal neomejene klice in sporočila SMS in 40 GB podatkov (+ ni treba plačevati položnic). Za družino to verjetno ni veliko, tako ko se mi zdi 200 GB boljša izbira.

Ima pa HoT “zanimivo” “možnost”: ko porabiš zakupljeno količino podatkov, se pri vseh paketih razen pri tvojem prenos podatkov zaustavi in si torej brez interneta (mislim, da pri tvojem lahko predčasno zakupiš nov paket).

Naj še kdo drug kaj napiše v korist boba (če ga ima), da bomo lažje primerjali.

Lep pozdrav in sporoči, kako si se odločila!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close