Mobilne hiške izkušnje
Hodimo v mobilne hiške, vendar nikoli ne dam zanje več kot 80 eur na noč pa še ponavadi imam eno nočitev zastojn.
Počakam last minute, vprašam za ceno. Če je več kot 80 eur, povem, da smo pipravljeni dat max 80 eur take it or leave it. In 90% dobimo.
Sedaj hodimo že par let na isto lokacijo. Hiška je 100m skozi borov gozdiček do plaže. Not ima posteljnino in brisače (vendar jaz raje prinesem svoje). V kuhinji ima visok hladilnik z zamrzovalnikom, pomivalca, pečico in mikrovalovno. V kopalnici pralni stroj. Ogromno teraso cel dan v senci.
Normalna cena po ceniku je 150 eur v sezoni in 100 pred in po glavni sezoni.
Italija ni dražja od Hrvaške.
[/quote]
Seveda ni, saj ravno to pravim. Ampak tu gor redno berem, da hodijo na Hrvasko, ker so druge drzave, vkljucno Italija, “toliko drazje”. S tem, da ne samo da enako ali manj placas za- v tem primeru- za hisko ampak dobis cisto drugacno ponudbo. Oprema po mojih izkusnjah nikjer ni bila stara, izrabljena, ampak na nivoju, prostorne hiske znotraj in zunaj, imas bazene, trgovine, restavracije, prodaja lokalnega sadja, zelenjave, sveze ribe, program za vse tako cez dan kot zvecer… ni da ni. Povrhu vsega pa se prijazno osebje.
Če ste vajeni kampiranja in je problem samo s postavljanjem šotora, se zdaj dobi kup takih, ki jih je zelo enostavno postavit in zase ter dva otroka res ne potrebuješ neke ogromne zadeve. Poleg tega je zdaj marsikje kamp oprema že v akciji. Mogoče malo poglej po spletu ali kar po trgovinah, če bi se ti zdelo kaj primernega. Kar pogumno, poznam dve mamici, ki sta s podobno starimi otroki sami potovali naokoli, ne samo na hrvaško morje, tudi drugod po tujini.
Meni mobilna hiška ni bila ne vem kako všeč, ko sem enkrat probala. Ni bilo posteljnine in brisač pa precej skupaj so bile postavljene. Šotor mi je bolj fajn, pa še sam si lahko izbereš, kam ga boš postavil.
Forum je zaprt za komentiranje.