Mobilne hiške Indije ali Poljana na Lošinju
Je bil kdo od vas že v Indijah zraven Medulina ali Poljanah – Mali Lošinj.
Te hiške v Poljanah nimajo nobene tende ali nadstreška, kar me moti. So tam kakšne marele v hiški? Poleg tega ne vidim na sliki ali ima spalnica okno, verjetno ga ima? Morda izgleda malenkostno, ampak se nam je že zgodilo, da smo imeli skoraj dva tedna dežja skupaj in nam je tenda prišla zelo prav.
Za Indije pa me zanimajo tiste hiške na sliki v senci.
Nekje imajo razdeljeno v več skupin, morska stran, prva vrsta, druga vrsta itd., rada bi bila tam, kjer je senca, kaj rezervirati kje?
Kamp Indije je v Banjolah, ne pri Medulinu.
Hiške imajo teraso s tendo. Večina hišk ima senco, nekaj jih je pa tudi na soncu. Ne dodatno placevat za prvo vrsto in morska stran, ker ne eno ne drugo ni garancija, da boš morje iz hiške res videla.
Slaba stran Indij je plaža. Je premajhna za kamp, prodnat je le del plaže, v bližini hišk, a je ta plaža zelo polna. Drugje je bolj skalnata, ozka. Meni ni všeč. V kampu imaš trgovino, ki je zadnja leta zelo slabo založena, najbližja večja trgovina je na pol poti do Pule, moraš z avtom.
20 evrov na dan stane kaj?[/quote]
Ena noč v sezoni, če daš spredaj še 1.
Sicer pa avtorica – večina hišk je takoj ob vhodu v kamp, pri recepciji. Te so večinoma vsaj deloma v senci. Tiste nižje ob morju so lahko tudi na soncu.
Od recepcije do najbližje plaže je blizu, mogoče 200 metrov. Plaža pa res ni nek presežek. Če imate čoln, lahko na vesla, je nasproti kampa otok z lepšo plažo. Je pa blizu, se da tudi plavat do tja.
Forum je zaprt za komentiranje.