Mobilne hišice v Zatonu in Kozarica
V Zatonu je čudovito za majhne otročke. Mi smo bili v apartmaju, nismo bili v mobilni hišici ,smo pa si jo ogledali . Hišice so postavljene na soncu,ampak imaš klimo.
Lani smo bivali v kampu Soline v teh hiškah in moram povedati ,da so fantastične.
Mene tudi zanima kamp Kozarica,ampak nisem nikjer dobila odgovora.Imajo zelo ugodne cene.
Kdaj pa greste na dopust,ker mi bomo po vsej verjetnosti šli v Zaton,ampak v privat apartma.
Lp
Ker vidim, da nihče ne odgovori, lahko jaz povem svoje izkušnje s kampom Kozarica, ampak za šest let nazaj. Leta 2004 smo letovali v mobilni hiški v Kozarici; kamp je čudovit, v zavetju borovcev, plaža “naravna” in delno betonirana. Kamp je dovolj blizu mesta, da smo se vsako jutro in vsak večer sprehodili ob obali do Pakoštan (mislim, da tudi z vozičkom ne bi smelo biti problemov). Sicer pa je lokacija izvrstna tudi za kolesarjenje (Vransko jezero). Osebje kampa je bilo prijazno in ustrežljivo; imeli so trgovino in dve gostilni (ena ob plaži). Ampak, kakor sem že v začetku napisala, tako je bilo pred šestimi leti. Upam, da sem vsaj malo pomagala. lep pozdrav!
Vprašanje je bilo tudi za kamp Zaton. Tam še nisem bila, ampak lani je bil v mobilni hišici v Zatonu moj prijatelji z družino. Mobilne hišice so na soncu (velika večina) in ker je kamp zelo dolg (gledano z morja), so imela približno deset minut peš do plaže (otroka sta bila stara 3 in 7 let). Kakorkoli, po prihodu domov sta izjavila, da sta pač “počivala in se nahodila” na vročem soncu in da tja ne gresta več. Toliko v vednost. lep pozdrav!
Vsekakor se ne strinjam z izjavo,da je treba hoditi 10min.do plaže v Zatonu.Prva plaža je takoj zraven kampa in mobilne hiške so postavljene v prvih vrstah res na soncu.Res moraš iti zelo,zelo počasi ,da potrebuješ toliko.Vsekakor je plaža dolga 1km ter ponujajo za vsakogar nekaj in recimo bazen je oddaljen cirka 5.min normalne hoje od kampa,tobogani so pa kar oddaljeni pa rečmo 10.min.Zaton je čudovit,nekaj najlepšega na Jadranu vsaj zame.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.