Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek mnenje žensk

mnenje žensk

Kolikor berem razne komentarje, opažam, da je vedno več takšnih, ki si ne želijo resne veze. Pa še veliko je takšnih, ki so v vezi, pa iščejo popestritve pri raznih ljubicah….

Prav tako je človek na splošno zaradi vedno manj kvalitetnega življenja in zastrupljenega okolja, slabše odporen na razne bolezni.
Zato predvidevam, da bo takšnih in podobnih težav vedno več.

je to pravokacija, al ti dejansko zdej vzgajaš druge, namesto da bi pometla po svoji glavi?

Aleksandra, če si ženska nebi take pisala, mislim pa ,da si Aleksander in to je samo moje skromno mnenje, če si dovolj razgledana bi to že vedela tudi sama, oz. sam, kako že rečejo južnaki

ŽIVI BILI PA VIDJELI

hahaaaaaa no pol pa kr pridi mal potelovadit k men, ko se boš rešila teh poplav med nogami

Jaz sem tudi že podvomil v to, da je ženska, glede na to, da moške označuje za ženske. Malo sumljivo tole. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Naj bo vesela, da jo metuljček ni okužil še s kakšnim aidsom, če že leta brez kondoma od cveta na cvet.

Naj bo vesela, da jo metuljček ni okužil še s kakšnim aidsom, če že leta brez kondoma od cveta na cvet.[/quote]

Saj ve, v kaj se spušča, saj menda ni otrok – je sama odgovorna

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Da best, Markić. Ena tvojih najboljših! :))

Da best, Markić. Ena tvojih najboljših! :))[/quote]
Za marsikoga je bolj pomembno, koliko moških ali žensk so vrgli na smetišče, kot pa jih izbrali z namenom, da bi z njim živeli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close