mnenje o salonu
Laser ne bi smel biti igrača za kozmetičarke in moje osebno mnenje je, da naj bi ga smeli uporabljati le za to usposobljeni zdravniki!!! Delajo pa kozmetičarke z njim vse…dlake, žilice, pigmentna znamenja…
Bikini…še mogoče, za dlake na obrazu pa obvezno k dermatologu. Kaj če se kaj zaplete! Reakcija, opekline…kaj boš potem?
Govorim iz lastnih izkušenj…sem bila na elosu pri kozmetičarki v Škofji Loki in sem prekinila, opekline se mi vidijo pa še danes.
Šele potem, ko sem pričela hodit drugam sem videla, da ženska nima pojma. Tukaj, kamor hodim sedaj so se kar zgrozili, kako je delala!
Spoštovani,
Sporočamo vam, da smo odprli nov studio medicinske estetike, kjer izvajamo tretmaje pod nadzorom zdravnika. Če bi se radi prepričali v učinkovitost elos tehnologije vam eno pazduho ali eno stran malega bikinija naredimo brezplačno.
Ob otvoritvi nudimo akcijske popuste!
V Studiu s pomočjo najnovejše laserske tehnologije elos (TM) izvajamo trajno odstranjevanje dlak za moške in ženske, lasersko zdravljenje aken, fotopomlajevanje, odstranjevanje nekaterih pigmentnih in žilnih nepravilnosti ter nekirurški lifting.
Za več informacij prosimo, da obiščete http://www.medes.si ali pokličite na 031 21 21 92
Lep pozdrav,
za Studio Medes
Tanja
Studio Medes, d.o.o.
Trdinova 8
1000 Ljubljana
info in naročanje: 031 21 21 92
Forum je zaprt za komentiranje.