mnenja o sexu in varanju
Dejansko, če se človek trudi za svoj “look” rezultat ne more izostati, nikjer pa seveda ni nekega pravila ali celo zakona, da ljudje ne smemo biti takšni kot nam odgovarja oz se po domače povedano zanemarjati v nedogled – naj vsak pri sebi presodi in se ravna po svojih občutkih in kriterijih. Princess’, jaz tudi verjamem v to, da se da biti atraktiven tudi če že imaš 3 ali 4 ali celo 5 križev na sebi, le nekaj prirojenega za to moraš imeti in temu primeren slog življenja 😉
Ja Boom, the whole package je pomemben. Samo, prvi vtis v tem smislu je pomemben recimo prvih 5 sekund, ko človeka samo vidimo in ga ocenimo po videzu ker v tistih 5 sekundah kaj več ne moremo od njega dobiti. Mogoče kaka kretnja, mimika. In ja tukaj se vidi recimo pri ženskah če hočeš videti ali je natančna, ji poglej nohte. Natančnost ljudi se lahko vidi tudi na detajlih. Recimo kako ima namazane oči, ali ima packe okoli, ali je počistila vse z vatico. To ti da vedeti da taka oseba da veliko na detajle in da ni šlampasta. Pri moških so pa to oblika bradice, frizura, umazani čevlji, umazani nepostriženi nohti itd…
Pa, da ne bo nesporazumov: ne zagovarjam zanemarjenosti in lenobe glede tega. Tudi sam nekaj dam na urejenost in kolikor je le možno, skrbim za telo in se rekreiram. Lahko celo rečem, da je kar precej takih moje starosti, ki zgledajo dosti slabše in morda celo starejši kot so v resnici. Ampak ravno pretiravam pa tudi ne glede tega.
Ja mislim videz človeka nam ne more dati celotne zgodbe o osebi. Da nam mogoče en del uvida v človeško osebnost in dušo. Znajo pa ljudje zelo dobro prikrivati, so določeni zelo revni in znajo potegniti iz sebe maximalno da res izgledajo noro dobro. So pa taki, ki imajo na računu ogromno keša pa ne bo znal čisto nič narediti iz sebe in iz svojega videza. Ker to pač spada kot smo že omenili k našemu life stylu in kaj nam je pomembno in kaj ne.
Saj točno to mislim in zato najraje pogledam vsakega najprej v obraz in velikokrat je prav smešno, ko nekateri želijo z image-om narediti vtis, da so na družbeni lestvici več kot so v resnici. Če sem pošten, najbolj cenim tiste, ki so na lestvici višje, vendar znajo biti tudi prizemljeni – v vsem in tudi v image-u.
Če ženska skrbi zase in za svojo postavo, potem je to res.
Sem včeraj videl eno žensko, staro okrog 30 let..Imela je dolgo, belo kiklo in tako prosojno oziroma tanko, da so se skozi kiklo videle spodnje hlačke. Pa še to niso bile ravno spodnje hlačke, ampak le okvir oz. tangice. 🙂
V tisti vročini sem potem res začutil, kaj je to pasja vročina 🙂
Pa ni imela vidnega celulita in je imela primerno težo.
Videl sem samo tvoj obraz. Razen, če sem kaj spregledal. Zato ne vem, kakšna je tvoja postava sedaj.
Zato pa se bolje sprijazniti z raznimi znaki staranja, kot pa nekaj čarati, saj lahko narediš vse skupaj še slabše.
Pomembnejše so druge stvari, kot pravi “Boom”.
Alexis
Raje kot da špekuliraš glede mojih let, vprašaj Princesko, kako voha moje starostne energije, boš dobila precizno številko. :)))
Saj nisem govoril o svojih preferencah glede starostne skupine žensk, ampak o tem, da ima veliko moških mlajše ženske.
Seveda, ampak če gledamo zgolj iz biološko-živalskega vidika (moškim, ki jim je izključno za seks in jih ne zanimajo osebnostne kvalitete
žensk), so mlajše samice boljše za razplod, zato jim bodo tudi naravno privlačnejše.
V arabski in japonski kulturi so tavno take cenjene. Ampak to je res, da je tak odnos očka-hčer infantilen, nezrel….
Princes
Jah, ker te je verjetno strah staranja, potem če se samo sebe prepričaš, da boš pri 40 isto izgledala kot pri 20, ti bo lažje.
Ja sj je dosti žensk ki pri skoraj 30 izgledajo dobro ali so pa še 30+. Kako da nisi vidu mojih slik, sj sem pripopala eno k se vidi skoraj s celega, tam na uni vizualizacija temi al kaj je že bla…., ok bom dala link od mojga profila na ok-cupid pa si me dobro oglej lol (joke) http://www.okcupid.com/profile/Alcyone83/photos#0
Zakaj ima potem tale moški toliko oboževalk? Neobrit, razkruštran, z zmečkano srajco … ok, je samo lik pa vseeno, ženske padajo na take tipe. Zakaj že, če niso polikani? lol
[img]http://cdn.sheknows.com/articles/2010/08/eat-pray-love-julia-roberts-javier-bardem.jpg[/img][/quote]
Fiktivna slika, fiktivni razlogi :-))))))))))
Ja sj je dosti žensk ki pri skoraj 30 izgledajo dobro ali so pa še 30+. Kako da nisi vidu mojih slik, sj sem pripopala eno k se vidi skoraj s celega, tam na uni vizualizacija temi al kaj je že bla…., ok bom dala link od mojga profila na ok-cupid pa si me dobro oglej lol (joke) http://www.okcupid.com/profile/Alcyone83/photos#0%5B/quote%5D
Postavo imaš super. Obraz pa mi je lepši, če ni naličen. Natur izgledaš dobro in ne vidim potrebe, da kaj spreminjaš.
Raje kot da špekuliraš glede mojih let, vprašaj Princesko, kako voha moje starostne energije, boš dobila precizno številko. :)))
Saj nisem govoril o svojih preferencah glede starostne skupine žensk, ampak o tem, da ima veliko moških mlajše ženske.
Seveda, ampak če gledamo zgolj iz biološko-živalskega vidika (moškim, ki jim je izključno za seks in jih ne zanimajo osebnostne kvalitete
žensk), so mlajše samice boljše za razplod, zato jim bodo tudi naravno privlačnejše.
V arabski in japonski kulturi so tavno take cenjene. Ampak to je res, da je tak odnos očka-hčer infantilen, nezrel….
Princes
Jah, ker te je verjetno strah staranja, potem če se samo sebe prepričaš, da boš pri 40 isto izgledala kot pri 20, ti bo lažje.[/quote]
Ne vem, nikjer nisem špekulirala glede tvojih let, ker me niti najmanj ne zanimajo ne od tebe, ne od kogarkoli drugega na forrumu 🙂 Pravzaprav sem povedala svoja leta.
Hja, arabska kultura … Tu smo v Evropi, ne na Bližnjem Vzhodu ali na Japonskem, pa je mentaliteta nekoliko drugačna 🙂 Živalski vidik pa verjetno ni tako dominanten, kot ti želiš prikazati, ker nismo živali … Sploh pa moški, ki jim je pomembna kvaliteta seksa, ne bo iskal v prvi vrsti neizkušene najstnice. Kaj mu je bolj privlačno, pa je stvar okusa. Je veliko starejših privlačnejših od najstnic.
Princes
Mladi (neizkušeni) fantje si želijo starejše, potem pa se ponavadi situacija oz. vloga obrne. Učenec postane učitelj. :)))
Moški, ki varajo, to počnejo v 80% z mlajšimi, ker pogosto zgledajo boljše od žena.
Tudi tisti, ki imajo več pod palcem, imajo tudi do 20 let mlajše ženske.
Alexis, nima smisla, da se z njim daješ. Osebno poznam kar nekaj “starejših” žensk, ki so precej lepše od 10 let mlajših. To je tudi stvar genetike. In tudi kakšnega neprivlačnega 30-letnika, ki izgleda kot da bi bil star 45 let. Imam prijatelja, ki bo kmalu star 45 let, pa se marsikateri precej mlajši moški lahko pred njim skrije (glede zunanjega izgleda).
Hvala it za kompliment glede mojih oči. Ne haha niso leče si pa že ena izmed ogromno ljudi ki me sprašujejo kje lahko kupijo “moje leče” lol, pa jih moram potem razočarati da so naravne:) Js imam freaky oči ker sem starseed večina starseedov imamo nezemeljske oči ker naša duša ni človeška. Moja mami je isto starseed ona ima isto freaky oči noro zeleno-modre barve.
Aja krivokljun zakaj ženske padajo na tega tipa Javier Bardema z zmečkano srajco in skuštranimi lasmi? Pomojem da zato ker ima tip mega karizmo, pač tle se zmečkana majca sploh ne vidi v tem primeru:)
Najbolje, da ti pošlje par erotičnih gfotografij po elektronski pošti, kot meni, da bo zadostila tvojo radovednost. :)[/quote]
Matjažko, a ona se tudi meče za tabo, kot si napisal zame in za Katenjko?[/quote]
Ne prideva skupaj z energijami. Njej te energije preveč sekajo, pa hitro poškodujejo mojo občutljivo vijolčno avro. Ali pa sva bila v prejšnjih življenjih smrtna sovražnika, nikoli se ne ve. :)))
Matjažko, a ona se tudi meče za tabo, kot si napisal zame in za Katenjko?[/quote]
Ne prideva skupaj z energijami. Njej te energije preveč sekajo, pa hitro poškodujejo mojo občutljivo vijolčno avro. Ali pa sva bila v prejšnjih življenjih smrtna sovražnika, nikoli se ne ve. :)))[/quote]
Še zmeraj mi nisi odgovoril, zakaj misliš, da se jaz mečem za tabo. To si namreč v enem postu napisal.
Forum je zaprt za komentiranje.