Najdi forum

mleko

lep pozdrav. mene pa zanima, če mleko in grenivka res pospešuje hujšanje. prav tako me zanima, če to pospešuje jabolčni kis. in če hujšanje kaj upliva na zaščito kontracepcijskih tablet, če se le ta zmanjša, al nima nobenega vpliva. hvala za odgovor. p.s.- a mi lahko poveste kašen recept za učinkovito in hitro hujšanje.

za mleko ne vem.grenivka pomaga,tudi jabolčni kis,ampak to traja.
če želiš na hitro shujšat je edini recept-stradanje,kar pa ni pametno.

priporočam ti da poskusiš s tem:

KG STOP KG – zaviralec apetita

KG STOP KG revolucionarni izdelek, ki zavira občutek lakote V 21. stoletju je debelost je na dobri poti, da zamenja kajenje kot vzrok za največ bolezni srca. Debelost viša tudi tveganje pred mnogimi boleznimi današnjega časa: npr sladkorna bolezen tipa 2, kap, odpoved ledvic, bolezen žolčnika, povišan krvni tlak (hipertenzija) in rak. Svetovni trg živilske industrije ponuja mnoge dijetetične ali »lahke« izdelke, ki so pa žal večinoma neučinkoviti, saj ne zadovoljijo občutka sitosti, zato se posledično poveča vnos le-teh izdelkov ali pa prigrizkov. Najboljši način uravnavanja telesne teže so izdelki, ki ZAVIRAJO APETIT. Ker so zdravila običajno povezana s stranskimi učinki, je bolje, če si pomagamo z naravnimi izdelki, ki uravnavajo občutek lakote. . Zaviralec občutka lakote iz korejskega bora Vsebuje PinnothinTM ki je 100 % naravna snov, izvleček iz storžkov bora Pinus koraiensis. Za razliko od storžkov drugih borov, storžki korejskega bora imajo izredno visoko vsebnost poli- in mononenasičenih maščobnih kislin, še posebej pinolejske kislina (omega 6 maščobna kislina). Za KG STOP KG so znanstvene raziskave dokazale, da v telesu sprošča hormona CCK ter GLP1, katera učinkovito zavirata občutek lakote, istočasno pa izboljšuje presnovo maščob v telesu ter pošilja v možgane signal občutka sitosti in s tem zmanjša poželenje po hrani. Z znanstvenimi raziskavami je torej potrjeno, da KG STOP KG: – občutno povečan sproščanja hormona CCK ter GLP1 – poviša občutek »polnosti« oziroma sitosti – zavira željo po hrani – zmanjša prevelik vnos kalorij Istočasno raziskave niso pokazale nobenih stranskih učinkov, tako da je uporaba KG STOP KG -Ja popolnoma varna. Druge znanstvene raziskave olja iz storžkov korejskega bora so potrdile še sledeče učinke: – uravnavanje krvnega pritiska – povečanje učinkovitosti imunskega sistema Uporaba: Priporočamo uživanje kapsul KG STOP KG neposredno pred večjim obrokom (npr kosilom ali večerjo) – 1 do 2 uri prej/ od 2 do 4 kapsule.

za jabolčni kis vem da. ampak ne vem kakšen. obstatajo tablete za hijšanje iz kisa ampak ti jih ne priporočam.moja prijateljica je ene uporabljala ne vem katere so pa ji zagotovili da so kakovostne. in čez dva tedna je bila v bolnošnici zaradi večih ran na želodcu. hujšašj raje z manj hrane in veliko telovadbe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close