Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Mladim moškim

Mladim moškim

Preberi komu je repliciral. Ne bodi domišljav, mene težje prebavlja kot tebe!! ☺☺☺☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Preberi komu je repliciral. Ne bodi domišljav, mene težje prebavlja kot tebe!! ☺☺☺☺☺☺[/quote]
beseda (pol) boga ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ok sem že tiho.Domišljav pa res nočem bit.

Za razliko od tebe sem jaz lahko pogumen tud v živo 😉

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

zakaj pa nebi upali rečt tega našim staršom

jaz mojim dostikrat rečem da so z leti že z eno nogo v grobu (pri 50+) da pa z mišljenjem so pa itak za odpis!

40+ letni ljudje so staruni in tudi jaz bom starun ko bom star tolko… večina… odvisno pa je kaki so po srcu… če so mladostni ne dajejo takega vtisa, tako kot jaz upam da ga nebom.

Kar se pa tiče da se nas starši morjo bat, se pa strinjam kajti ne pozabit, otroci izbirajo staršem dom upokojencev …. zato le pazite vi staruni kaj gobcate frocom dnevno… mi bomo že potrpeli tistih 30 let pol pa payback 😉 samo potem je prepozno

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Za razliko od tebe sem jaz lahko pogumen tud v živo ;)[/quote]
usekaj se na gobec in brcni v jajca … btw: si že kdaj koga počil na gobec in potem tipa sesul z njegovo krvjo na sebi???
za začetek pojdi trenirat h kakšnemu mesarju … kot v filmu Rocky 2 ☺
revše. 190 cm višine in 85kg teže — je NIČ, ko človeka gledaš v oči in “začutiš”, da je krvoločen ☺
s Pacom sva iz generacije, ko je bilo krvaljenje na sporedu vsako nedeljo na vaških veselicah ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Za razliko od tebe sem jaz lahko pogumen tud v živo ;)[/quote]
usekaj se na gobec in brcni v jajca … btw: si že kdaj koga počil na gobec in potem tipa sesul z njegovo krvjo na sebi???
revše. 190 cm višine in 85kg teže — je NIČ, ko človeka gledaš v oči in “začutiš”, da je krvoločen ☺
s Pacom sva iz generacije, ko je bilo krvaljenje na sporedu vsako nedeljo na vaških veselicah ☺[/quote]

Škoda da niso na veselici prvo demonstrirali na vama dvema ….

1 napaka ki je ne sme naslednja vaška veselica ponovit!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

s Pacom sva iz generacije, ko je bilo krvaljenje na sporedu vsako nedeljo na vaških veselicah ☺[/quote]

1 napaka ki je ne sme naslednja vaška veselica ponovit![/quote]
ob tvojem vedenju — da nisi ti eden tistih, ki so junaško spizdili, ko se je “začutilo”, da bo pokalo ☺
verjemi, da vem kako je imeti svojo kri na lastnih očesih, pa tujo na rokah … pa jih fasati in/ali jih komu naložiti ☺
razni Matkići so se pa usrali že, ko sem “njegovi” bejbi rekel, naj bo čez pol ure pri onem grmovju ☺ … aja — otroke je takšen “Matkić” podpisal za svoje ☺

1 napaka ki je ne sme naslednja vaška veselica ponovit![/quote]
ob tvojem vedenju — da nisi ti eden tistih, ki so junaško spizdili, ko se je “začutilo”, da bo pokalo ☺
verjemi, da vem kako je imeti svojo kri na lastnih očesih, pa tujo na rokah … pa jih fasati in/ali jih komu naložiti ☺
razni Matkići so se pa usrali že, ko sem “njegovi” bejbi rekel, naj bo čez pol ure pri onem grmovju ☺ … aja — otroke je takšen “Matkić” podpisal za svoje ☺[/quote]

jaz se nerad pretepam in bom vedno dolgo časa deloval proti pretepu ampak ko spoka pa grem iz pretepa samo nezavesten ali pa zmagovalec 😉

Tako da povej kje se dobimo pa pridem snemat ko pride Sadni …. da bom mel material za smeh… aja ti spet govoriš o 50 letih prejšnjega stoletja… takrat si se ti pretepal… no dajmo se zdaj 😉 ali boš ti tisti ki čuti in spizdi 😉

Rezultat njihovega mišljenja je tudi precej nazorno viden.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni ni važno koliko je nekdo star, ampak kako izgleda. Star si točno toliko kolikor izgledaš.[/quote]

Antilopca, menda izgledaš 25, ti še bi bila zame. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Rezultat njihovega mišljenja je tudi precej nazorno viden.[/quote]

a nazorno viden? to ti mene gledaš kot bog da nazorno vidiš lol

smešno Markec smešno 😉

razni Matkići so se pa usrali že, ko sem “njegovi” bejbi rekel, naj bo čez pol ure pri onem grmovju ☺ … aja — otroke je takšen “Matkić” podpisal za svoje ☺[/quote]

jaz se nerad pretepam in bom vedno dolgo časa deloval proti pretepu ampak ko spoka pa grem iz pretepa samo nezavesten ali pa zmagovalec 😉

Tako da povej kje se dobimo pa pridem snemat ko pride Sadni …. da bom mel material za smeh… aja ti spet govoriš o 50 letih prejšnjega stoletja… takrat si se ti pretepal… no dajmo se zdaj 😉 ali boš ti tisti ki čuti in spizdi ;)[/quote]

pikec – razne PR, medijce … prestraši že, ko rignem … ko pa prdnem, pa sprašujejo kakšna je njihova cena, da jih ne sesujem ☺
meni se pa ne da poslušati blodenja pičkežev tvoje baže – in usekam na gobec. direkt bluziču. torej najraje tebe. … btw: še vedno naredim 40+ sklec in 35+ dvigov na drogu.
aja … pa ko imam večjega od mene (aka DoSadni ) pred sabo ga gledam v oči, postavim roke v blokado udarca in brcnem v koleno … vprašaj ga, če se zna obraniti … aja – zavarovanje, stroški, izpada dohodka … gre na tvoje stroške .. saj si hotel reality show ☺ … kero revše si ☺
z DoSadnim bova delala privat … ne kot medijsko zgodbo od katere bi ti rad podmuklo služil — ker tega ne znaš ☺

Tako da povej kje se dobimo pa pridem snemat ko pride Sadni …. da bom mel material za smeh… aja ti spet govoriš o 50 letih prejšnjega stoletja… takrat si se ti pretepal… no dajmo se zdaj 😉 ali boš ti tisti ki čuti in spizdi ;)[/quote]

pikec – razne PR, medijce … prestraši že, ko rignem … ko pa prdnem, pa sprašujejo kakšna je njihova cena, da jih ne sesujem ☺
meni se pa ne da poslušati blodenja pičkežev tvoje baže – in usekam na gobec. direkt bluziču. torej najraje tebe. … btw: še vedno naredim 40+ sklec in 35+ dvigov na drogu.
aja … pa ko imam večjega od mene (aka DoSadni ) pred sabo ga gledam v oči, postavim roke v blokado udarca in brcnem v koleno … vprašaj ga, če se zna obraniti … aja – zavarovanje, stroški, izpada dohodka … gre na tvoje stroške .. saj si hotel reality show ☺ … kero revše si ☺
z DoSadnim bova delala privat … ne kot medijsko zgodbo od katere bi ti rad podmuklo služil — ker tega ne znaš ☺[/quote]

bla bla bla dedek še več nakladanja…. v živo pa en starček neuporaben haha

brezveze se ukvarjat s takim luzerčkom na koncu življenske poti ….

pa uživaj mastrubiranje in tale forum

z DoSadnim bova delala privat … ne kot medijsko zgodbo od katere bi ti rad podmuklo služil — ker tega ne znaš ☺[/quote]

bla bla bla dedek še več nakladanja…. v živo pa en starček neuporaben haha

brezveze se ukvarjat s takim luzerčkom na koncu življenske poti ….

pa uživaj mastrubiranje in tale forum[/quote]
pikec – ko sem medijcem tvojega tipa na neke njihove pizdarije (kao skrita kamera …) rekel, da je moj honorar 10K€ … so se usrali in na kolenih prosili, če lahko brišejo, uničijo vse kar so posneli tisti dan … malo se pozanimaj v zakonodaji kakšen niče si.
mene pa za kakšno na gobec, uničeno nogo … še nihče ni tožil ☺
zdej pa pojdi v posteljo drkat na svoje fantazije ☺

btw: vprašaj sestro komu ga vleče in nastavlja ☺

Jst naredim 20 sklec za ogrevanje, naprej jih pa delam na eni roki. Pa ne brcaj takšnih ljudi, kot sem jaz v koleno, se ne bo dobro končalo zate :>

Potem pa ti meni očitaš samopromocijo.
Da o času preživetem na Monu niti ne izgubljam besed. 🙂

Joj, kaj se toliko kregate.
Meni je pa čisto normalno, da se zdim svojemu sinu stara. Kaj pa je to takega? Ali pa hčeri, itak da sva ji oba z možem za pod zemljo. Bolje tako, kot pa da nam na koncu v bajto pripelje kakšnega 10+ let starejšega izbranca.
Madonca, moj fotr je od mene starejši 20 let, pa se mi je tudi vedno zdel star, čeprav je dobro izgledal, bil “mlad po srcu”, v formi, ampak zame je bil star. Enako njegovi kolegi.
Le kdo se bi s tem ukvarjal, meni dol visi, kaj si sin ali hči in njuni vrstniki mislijo o mojih letih, me sploh ne zanima.
Tako da ne vem, kaj vas je razmišljanje teh otročajev tako spravilo iz tira? Saj nimajo še pojma o ničemer.
Evo, kako razmišljajo, sin mi kdaj kakšno butne ven, enkrat smo stare, z eno nogo v grobu, drugič mi spet reče, ta te je v rit bulu, kako te je pa ta gledal, moji sošolci so rekl, da bi te…ma, kdo se sedaj bolj ukvarja s tem? Jaz sigurno ne, sploh ne opazim, on takoj. Se mi zdi, da hormončki v teh letih delajo na ful, pa če ni drugega, je treba pa “stare babe” obirat.
Saj pravim, to so še vsi navadni mlečnozobci, se jih ne sme jemat resno.

Zgrožen sem, pa ne nad tem da mi nek mlečnozobec grozi, kako si on upa. Zgrožen sem, nad tem da se starši bojijo svojega otroka (Sadni), da morajo starši razmišljati, kako jih bo nekdo poslal v dom (Matkič).

……če to pogledaš globalno, je to resnica…..ampak takrat, ko si star več kot 90 let in to je takrat, ko je otrok star cca 70 let.

Človek pa zna ocenjevati življenje, vključno s starostjo vsaj pri 43-tih letih.

……če to pogledaš globalno, je to resnica…..ampak takrat, ko si star več kot 90 let in to je takrat, ko je otrok star cca 70 let.

Človek pa zna ocenjevati življenje, vključno s starostjo vsaj pri 43-tih letih.[/quote]
Nikakor ne razmišljam o letih, vendar o svojih starših NIKOLI niti razmišljal nisem na podoben način.
Bolj se mi zdi da gre za pobalinsko-provokatorstvo. Če je drugače, potem ne vem kak to pelje!

Mene se še marsikdo boji, ko se razpizdim, ne samo starši. To je pa ponavadi takrat, ko si že šel čez mejo dobrega okusa, ko sem ti že najmanj 3krat povedal, da me pustiš pri miru. Se znam postaviti zase in ne, ne bom dovolil nekemu starčku, da me brca v koleno, samo zaradi tega ker naj bi se starejše ljudi spoštovalo.

Človek pa zna ocenjevati življenje, vključno s starostjo vsaj pri 43-tih letih.[/quote]Nikakor ne razmišljam o letih, vendar o svojih starših NIKOLI niti razmišljal nisem na podoben način.
Bolj se mi zdi da gre za pobalinsko-provokatorstvo. Če je drugače, potem ne vem kak to pelje![/quote]Ko bi le šlo le za pobalinstvo, ko bi le šlo….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Matkica in Sadnega pa hudo puberteta meče. Dva froceka, ki pljuvata po roki, ki ju hrani.
Ziher dva ravajena otročička, ki jima starši vse k riti prinesejo, zato sta pa taka.
Še koga zanima zakaj se ženske pritožujemo nad maminimi sinki?
Bi katera ženska marala dva takala froca? To tudi pri 25ih, ne kaj pri 25ih, tudi pri 35ih ne bosta odrasla. Totalno neprimerno za prenašat.

bravo baby 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close